epidural fiyatları hakkında bilgi!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar 38+5 günlük hamileyim.ilk başlarda normal doğumu çok istiyordum fakat şu son zamanlarda korku girdi içime.

epidural fiyatlarını bilen var mı?en iyisi ben epiduralli doğurayım

ben özel hastanede doğum yaptım ankarada.epidural sezeryan veya normal ikiside 1800 ytl idi.2000-3000 ytl olan hastaneler de var tabi.devlet hastanesinde durum nedir bilmiyorum.şehirden şehire de değişir heralde.

gülaycım ben bursadayım bılıyorsun burdakı ozel medıkal park hastanesınde normal dogurm 500 ssk lıya geçerlı fıyatı .. epıdural ıstersek artı 350 ytl odıcezz..
heryse dahıl 850 ye gelıcek bıze..
normal dogumdan vazgecme bak gulşahın dogumu ornek olsun bızeee.. kendını hazırlamakla alakalı bu dogum olayı bence.. epıdurallı normal dogumu herkess tavsıye edıyor

bende normal istiyorumda...sanırım psikolojim bozuluyor.

devlet hastanelerinde ne kadar acaba??

Selam bende Bursadayım ve büyük ihtimalle Acıbademde doğum yapıcam olursa ins epidural normal düsünüorum ..Geçenlerde sordum normal doğum 3.800 sezeryan 4.300 dü doktor hariç ..epidural farkı 300ytl ydi...Durum bundan ibaret :)

kızlar 38+5 günlük hamileyim.ilk başlarda normal doğumu çok istiyordum fakat şu son zamanlarda korku girdi içime.

canım sifa hastanesınde 1700 2000cıvarında izmirde genelde ozellerde en fazla2500arastırmıştım. korkma ben yesılyurt devlet hastanesınde yaptım valla

ben tıp fakültesine gidiyorum hiç bir ek ödemem yok bu gidişle bu cuma suni sancı + epidural bi arda olacak günüm bitti sordum hiç bir ek ödeme yok ve çok memnunum hastanemden çokkk temizzzzzzza.s.

Sağolun kızlar.Ben devlet hastahanesinde düşünüyorum doğumumu.Devletin epidural fiyatıyla ilgili başka bilgi sahibi arkadaşlar varsa yine bilgi verirlerse sevinirim.

her vhastanede var mı bilmem ama ben devlet hastanesinde yaptım..200 demilerdi 150 milyon istemiş doktor..bu arada bunun içinde 3 kerede muayeneye çagıracak(muayene 70 ytl)yani 150 milyona üç kontrol ve dogum..hastaneleri araştır mutlaka yaparlar..ben sanşlıydım çünkü bundan haberi olmayan birçok insan normal dogum yapmak zorunda kaldı:(dogumuma 3 ebe bir doktor girdi..epiduralimi 2 anestezist ve 3 yardımcı yaptı..gümüşhane devlet hastasinden bu performansı beklemezdim....

şanslııı seniiiiiiii :))
napıo öykümüz oyhşş yerim ben onuuuu mis kokuyormu gercekten

ayy görsen nasıl mis kokuyor ya..ama tam anlamıyla bir cadı..altının açılmasından hoşlanmıyor:)çıglık çıglıga..hala inanamıyorum deniz..benim bir kızım oldu..darısı senin basına..korkma sakın tamam mı herşey çabucak gelişiyor..dogum sonrası daha zor...ıkınmalara dikkat et unutma zaten uyuşuk oluyosun bu çok önemli..birkaç yerden bak..derin nefes al ve çeneni gögsüne dayayıp ıkın...

ben özel hastanede doğum yaptım ankarada.epidural sezeryan veya normal ikiside 1800 ytl idi.2000-3000 ytl olan hastaneler de var tabi.devlet hastanesinde durum nedir bilmiyorum.şehirden şehire de değişir heralde.

Merhabalar Ankarada hangi hastane acaba bende dogumu ankara da yapcam istanbulda oturuyorum ama ailemiz hep orda

Merhabalar Ankarada hangi hastane acaba bende dogumu ankara da yapcam istanbulda oturuyorum ama ailemiz hep orda

yagmurrrr canım arkadaş onu 2008 yılında yazmış. Şu an 2000-2500den başlıyor genelde özelde doğum fiyatları. Ben Akropole gidiyorum 2014 için doğum fiyatı 3000tl normal-sezeryan-epidural hepsi aynı tek fiyat. Başka hastaneleri de araştır, forumda yazan arkadaşlar var.

bende normal istiyorumda...sanırım psikolojim bozuluyor.

devlet hastanelerinde ne kadar acaba??

epidural demek illa sezeryan olacak demek değilki. Epiduralle normal doğum yapan birçok bayan var. Ama benim de bildiğim 300 tl gibi fark alıyorlar

yagmurrrr canım arkadaş onu 2008 yılında yazmış. Şu an 2000-2500den başlıyor genelde özelde doğum fiyatları. Ben Akropole gidiyorum 2014 için doğum fiyatı 3000tl normal-sezeryan-epidural hepsi aynı tek fiyat. Başka hastaneleri de araştır, forumda yazan arkadaşlar var.
Saolasin bende yazdiktan sonra farkettim. Bende buyuk ihtimal turgut ozal da yapcam heralde kuzeni 2012 ekime akrapolde yapti epidural sezeryan 1500 tlydi o zaman bayagi artmis :)))

Saolasin bende yazdiktan sonra farkettim. Bende buyuk ihtimal turgut ozal da yapcam heralde kuzeni 2012 ekime akrapolde yapti epidural sezeryan 1500 tlydi o zaman bayagi artmis :)))

Evet baya bir artış oldu fiyatlarda. Akropol un 2013 fiyatı 2000 TL ama 2014 te 3000 TL yapmışlar, 1000 TL lik bir artış var yani 1 senede. Ben 2013 te kontrole başladığım için 2013 doğum fiyatı geçerli dediler, biraz yırttım zamdan :)
Turgut Özal da iş arkadaşım doğum yaptı bu ekim ayında. Oldukça memnundum dedi, sezeryan oldu kendisi. Fiyatları hiç sormadım ama gerçi arayınca söylüyorlardır.

Evet baya bir artış oldu fiyatlarda. Akropol un 2013 fiyatı 2000 TL ama 2014 te 3000 TL yapmışlar, 1000 TL lik bir artış var yani 1 senede. Ben 2013 te kontrole başladığım için 2013 doğum fiyatı geçerli dediler, biraz yırttım zamdan :)
Turgut Özal da iş arkadaşım doğum yaptı bu ekim ayında. Oldukça memnundum dedi, sezeryan oldu kendisi. Fiyatları hiç sormadım ama gerçi arayınca söylüyorlardır.

Hayirlisi bakalim artik en azindan indirimli olmus size :))) guzel olmus :) bakalim bizimki nolcak bu senenin fiyati olur cunku kontrole istanbulda gittigim icin bakalim :)

Back
X