E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kızlar 38+5 günlük hamileyim.ilk başlarda normal doğumu çok istiyordum fakat şu son zamanlarda korku girdi içime.
epidural fiyatlarını bilen var mı?en iyisi ben epiduralli doğurayım
bende normal istiyorumda...sanırım psikolojim bozuluyor.
devlet hastanelerinde ne kadar acaba??
kızlar 38+5 günlük hamileyim.ilk başlarda normal doğumu çok istiyordum fakat şu son zamanlarda korku girdi içime.
epidural fiyatlarını bilen var mı?en iyisi ben epiduralli doğurayım
ben özel hastanede doğum yaptım ankarada.epidural sezeryan veya normal ikiside 1800 ytl idi.2000-3000 ytl olan hastaneler de var tabi.devlet hastanesinde durum nedir bilmiyorum.şehirden şehire de değişir heralde.
Merhabalar Ankarada hangi hastane acaba bende dogumu ankara da yapcam istanbulda oturuyorum ama ailemiz hep orda
bende normal istiyorumda...sanırım psikolojim bozuluyor.
devlet hastanelerinde ne kadar acaba??
Saolasin bende yazdiktan sonra farkettim. Bende buyuk ihtimal turgut ozal da yapcam heralde kuzeni 2012 ekime akrapolde yapti epidural sezeryan 1500 tlydi o zaman bayagi artmis :)))yagmurrrr canım arkadaş onu 2008 yılında yazmış. Şu an 2000-2500den başlıyor genelde özelde doğum fiyatları. Ben Akropole gidiyorum 2014 için doğum fiyatı 3000tl normal-sezeryan-epidural hepsi aynı tek fiyat. Başka hastaneleri de araştır, forumda yazan arkadaşlar var.
Saolasin bende yazdiktan sonra farkettim. Bende buyuk ihtimal turgut ozal da yapcam heralde kuzeni 2012 ekime akrapolde yapti epidural sezeryan 1500 tlydi o zaman bayagi artmis :)))
Evet baya bir artış oldu fiyatlarda. Akropol un 2013 fiyatı 2000 TL ama 2014 te 3000 TL yapmışlar, 1000 TL lik bir artış var yani 1 senede. Ben 2013 te kontrole başladığım için 2013 doğum fiyatı geçerli dediler, biraz yırttım zamdan :)
Turgut Özal da iş arkadaşım doğum yaptı bu ekim ayında. Oldukça memnundum dedi, sezeryan oldu kendisi. Fiyatları hiç sormadım ama gerçi arayınca söylüyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?