Hic korkma kuzum benimde doguma 4 4 hafta var valla rahatim ne korkcam zaten tup bebek sureci psikoljik olarak daha kotu daha zor ve stresliydi bu simdi yarim saatte bitcek bebege kavuscaz oyle dusunDoğru diyosun ama olanların çoğu hissettim çok acıdı çok bastırdılar dedi doğumuma kaldı 5 hafta iyice korku bastı bana
Doğru diyosun yorumun bana çok iyi geldi zaten 3.tüp bebek denememde gebe kaldım birde doğumu düşünüp kendimi neden üzüyorum değilmiHic korkma kuzum benimde doguma 4 4 hafta var valla rahatim ne korkcam zaten tup bebek sureci psikoljik olarak daha kotu daha zor ve stresliydi bu simdi yarim saatte bitcek bebege kavuscaz oyle dusun❣
Herseyin tadini cikart bebegim dusunme oyle olur boyle olur diyeDoğru diyosun yorumun bana çok iyi geldi zaten 3.tüp bebek denememde gebe kaldım birde doğumu düşünüp kendimi neden üzüyorum değilmi
Çok ama çok teşekkür ederim
Ah bi düşünmeden edebilsemHerseyin tadini cikart bebegim dusunme oyle olur boyle olur diye
Yapabilirsin bk bende ayni surevi yasadim valla hazirliklar telaslar sonrasi bebegimi alcam kucagila diyorum sonuna odakliyimAh bi düşünmeden edebilsem
İnşallah dediğin gibi dönerMerhaba canim gebe deglim cocugumda yok malesef ins bende tüp bebege gidicem.. epidural ve spinal arasindaki fark nedir? Bilmedigimden yorumda yapamadim ama 37 haftaya daha varmis bence güzel düsün ozamana kadar bebişin belki döner farkli pozisyon alır kimbiliröncesinde endişelenmek stresse sokar insani..37 haftaya gelince bebişini biraz kudurtursun yürüyüs filan hareketlenir belki
Hadi ya inatcı demekİnşallah dediğin gibi döner
Zaten 37.haftaya kadar dönmezse zorunlu sezeryan dedi doktor yürümekle falan dönmüyor yok anam inat etti yerinden bile kıpırdamıyor
Tatlıda yesem aynı canım kesinlikle dönmüyor artık bundan sonrası nasip dedim bekliyorum baya inatçı kızım varHadi ya inatcı demektatli filan yesen kıpır kıpır olur belki o günlere doğru yürüyüşü son haftada ihmal etme faydasını gören çok kişi var iyi düşün kötüyü hiç çağırma banada dua edermisin bende bebek istiyorum
hadi bakalım sağlıkla gelsinTatlıda yesem aynı canım kesinlikle dönmüyor artık bundan sonrası nasip dedim bekliyorum baya inatçı kızım var
Allah gönlüne göre versin yaşın kaç bilmiyorum ama ben 3.tüp bebek denememde kızıma hamile kaldım 35 yaşındayım kesinlikle kötü düşünme sakın kafana takma en kötüsü stres biliyosun bide kul kurarmış kader gülermiş ben en olmaz dediğim zamanda kızıma hamile kaldım artık vazgeçmiştim son tedavime çok isteksiz gitmiştim hiç hevesim kalmamıştı çünkü bıkmıştım maddi ve manevi olarak çok yıpranmıştık çok borçluyduk inan allah nasip edince herşey oluyor hamileliğimde de çok sağlık sorunu yaşadım çünkü sağlıksız bi kadınım
Anlayacağın kalbini ferah tur
Kimseye aldırış etme densizi cehenneme koymuşlar bu odunlar neden yaş demiş yüzletine karşı gül ve geçhadi bakalım sağlıkla gelsinhayırlısıyla yaşım 25 ama polikistik over belası var adetler düzensiz kilo vs.. baya bir skıntı herşeyi geçtim piskolojik anlamda beni yıpratanlar oldu aile içi dahil çok zor dönemler geçirdim hala etkisindeyim çok sabırlı olmak lazım umudumu kaybetmicem ama kolayda olmayacak farkındayım..
Kimseye aldırış etme densizi cehenneme koymuşlar bu odunlar neden yaş demiş yüzletine karşı gül ve geç
Yaşın çok genç allahın izniyle olur kalbini ferah tut
Daha çok gençsin sakın şu kadarlık evliyim neden olmuyor diye üzülme doktora gidersin kontrollerini yaptırırsın tedavi edilmesi gereken bir şey varsa tedavinizi olursunuz inan bana bu kadar basit bi durum sakın ama sakın üzülmeinşallah abla çok üzülüyorum ama nasip 3yila girdik bakalım sende ne va ne yok bebiş nasıl
insallah ablaaDaha çok gençsin sakın şu kadarlık evliyim neden olmuyor diye üzülme doktora gidersin kontrollerini yaptırırsın tedavi edilmesi gereken bir şey varsa tedavinizi olursunuz inan bana bu kadar basit bi durum sakın ama sakın üzülme
Çok şükür doğumuma az kaldı 34 haftalık oldum bebeğim hala ters düzelmedi gitti pekte düzelecek gibi durmuyor
Fazla inatçı sormainsallah ablaahadi ya baya inatcı cıktı seninki adı ne olcak ?
Neye karar verdin normal mi sezaryen miFazla inatçı sorma
Zeynep ela olucak nasipse
Allah sağlıklı ömür nasip etsin abla eşimde kız babası olmak istiyorFazla inatçı sorma
Zeynep ela olucak nasipse
Hala ters duruyor 37.haftaya kadar düzelmezse zorunlu sezeryan olucakmışNeye karar verdin normal mi sezaryen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?