Amin canım benim Allah gönlüne göre versin yeter ki inanmaktan hiç vazgeçmeAllah sağlıklı ömür nasip etsin abla eşimde kız babası olmak istiyorbende tam tersi Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Daha iyi.Hala ters duruyor 37.haftaya kadar düzelmezse zorunlu sezeryan olucakmış
Sağlıkla gelsin meleğin rabbim korusun bebeşiniMerhaba kızlar
Şuan 32+2 gebeyim kısmetse doğumuma az kaldı
İlk hamileliğim ve tüp bebek tedavisiyle 3.denememde gebe kaldım
Bebeğim ters duruyor 3 aydır hala düzelmedi doktorum 37.haftaya kadar düzelmezse zorunlu sezeryan olacağımı söyledi fakat benim merak ettiğim bir şey var doktorla henüz bunu konuşmadığımız için sizlerinde fikrini almak istedim
Epidural sezeryan istiyorum ama bebeğim ters durduğu için doğum sırasında sorun olurmu emin değilim sonuçta belden aşağı tamamen uyuşmuş olsada minimum seviyede ağrı ve baskı hissediliyor benim bebeğim ters durduğu için doktor elini mideme kadar sokmasın bide onu hissetmek istemem
Tabi doktorla konuşmak lazım ama belki başına gelen vardır ve banada fikir verir
Rahatlatmak icin soylemek istiyorum nacizaneMerhaba kızlar
Bebeğim ters duruyor 3 aydır hala düzelmedi doktorum 37.haftaya kadar düzelmezse zorunlu sezeryan olacağımı söyledi fakat benim merak ettiğim bir şey var doktorla henüz bunu konuşmadığımız için sizlerinde fikrini almak istedim
Epidural sezeryan istiyorum ama bebeğim ters durduğu için doğum sırasında sorun olurmu emin değilim sonuçta belden aşağı tamamen uyuşmuş olsada minimum seviyede ağrı ve baskı hissediliyor benim bebeğim ters durduğu için doktor elini mideme kadar sokmasın bide onu hissetmek istemem
Tabi doktorla konuşmak lazım ama belki başına gelen vardır ve banada fikir verir
Bir dr arkadasim epidural icin migren ataklarini arttirdigini soylemisti. Ben de eger sezeryan olmak zorunda kalirsam eger genel anestezili dusunurum.Merhaba kızlar
Bende olanlardan duydum çok baş ağrısı oluyormuş maalesefBir dr arkadasim epidural icin migren ataklarini arttirdigini soylemisti. Ben de eger sezeryan olmak zorunda kalirsam eger genel anestezili dusunurum.
Nasıl yaniHic kimseye genel anestezi olmasını tavsiye etmem.
Benim biraz mecburi genel oldu yani anamdan emdiğim sut burnumdan geldi. O uyanma hissi var ya inanilmaz aci verici. O kestikleri yeri tam anlamıyla hissediyorsun. Agri kesici vursalar bile sıfırlanmıyor o acı. Bebeğimi getirdiler bakamadım acidan. Sadece karnım çok ağrıyor dediğimi hatırlıyorum.
İlk bebeğimi spinal oldum çok rahattı. O baş ağrısı neden oluyor biliyor musunuz belinize iğne vurduklarında kafanızı sağa sola cevirmeden yatmanız lazim. Cevirirseniz anestezi beyni etkiliyor o yüzden oluyor. Ben buna çok dikkat ettim asla baş ağrım olmadı. Uyuşukluk 4 saate kadar geciyor o zamana kadar da agri kesici yapıyorlar . Açıldığınızda biraz yanma hissi oluyor. Genel anesteziyle kıyas edilemez. Baş ağrısı olsa bile o kesik acısını hissetmek istemezsiniz öyle diyim.
Genel olup da iyi hikayesi olan cok az insan duydum.
Yok bacım ben bu gidişle normal doğuramam hala dönmedi inat babasına benziyorSağlıkla gelsin meleğin rabbim korusun bebeşiniben normal doğuran avratlardanim bilemiyrum
Bende ne olacağını bilmiyorumRahatlatmak icin soylemek istiyorum nacizanebir kere midenize kadar hissetmiyorsunuz korkmayin Ben de epidural oldum hemen hemen durumlarimiz ayniydi anlattiginizla ,ve epiduralin soyle bir guzel yani var cocugunuz dogar dogmaz size veriliyor,obur Turlu ne yazik ki ayilip kendinize gelmeniz bekleniliyor.Yani demek istedigim ilk aglama,ilk size sarilis her seyi sonuna kadar guzelce tadiyorsunuz.Ama siz bilirsiniz herkesin yapisi farkli,korkmayin ama gercekten hicbir sey hissetmiyorsunuz benim Doktorum hemsireler benimle konusa konusa guzelce herseyi hallettiler,o hissetmeme konusu icin de yani belden asagisi icin soyluyorum etkisi gecince yavas yavas ayaklarinizi da hissediyorsunuz sonra tabii
İlk bebekmiYok bacım ben bu gidişle normal doğuramam hala dönmedi inat babasına benziyor
Evet bana öyle dediler ve öyle yaptım.Nasıl yani
Anestezi verdikleri esnada başımı hiç oynatmazsam baş ağrım olmayacak mı
Evet ben de cok duydum.Bende olanlardan duydum çok baş ağrısı oluyormuş maalesef
Hic duymadim bel agrisi bazilarinda olabiliyo diyolar ama genel anestezide bebege narkoz gecme risku cokkk yuksekBende olanlardan duydum çok baş ağrısı oluyormuş maalesef
Söylediğiniz iyi oldu teşekkür ederimEvet bana öyle dediler ve öyle yaptım.
İlk bebek ama gerçekten ultrasonda bile babasına benziyorİlk bebekmibebeklerde ne beyenmesek babasına çekdi diyoruz
İlk bebek ama gerçekten ultrasonda bile babasına benziyor
Benimde bebeğim üç aylık oldu ulturasonda hep sınırlı gozukuyodu doktorum bu aynen babası diyordu diğer bebeğim saçsız doğdu onuda ben dedim aynen babası
İnşallah.maşallah allah bağışlasın sağlıklı büyüsünler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?