çok geçmiş olsun yaşadıklarına çok üzüldüm gerçekten .bu doğum işi biraz karışık 100 kişiyi dinlesen hepsinin hikayesi farklı ben şartalar anormal olmadığı sürece normal doğumdan yanayım epidural kısmı kişiye kalmış aslında ilaçsız en güzeli tabi normal yani ama acıya dayanamayacaklar için rahatlatıcı bir yöntem bnece senin yaşadıklarının tek sebebi bu olmasa gerek bu kadar çok aksilik sadece belden yapılan ağrı kesiciye bağlanamaz yakınımda epidural normal doğum yapan çok kişi var hepsi çok memnun ama dediğim gibi bu biraz kader yada şans sanırım tekrar çok geçmiş olsun canım allah tekrar yaşatmasın
saol canım.zaten ben tamamen epidurale bağlamıyorum dediğim gibi doğumda yaşanılan bir sıkıntıda epiduralin yapılacak olan mudahaleyi zorlaştırdığını söylüyor üniversitedeki hoca.doğumda tansiyonu düşürüyor zaten sancıları da hissetmediğin için ıkınamıyorsun.o nedenle doğumu zorlaştırıyor.benim kanamam çok fazla olduğu için ve tansiyonumda kanamanın etkisiyle daha çok düştüğü için ölümün eşiğinden döndüm.epiduralle doğum yapıp çok memnun kalanları da tanıyorum.benim söylemek istediğim nadir de olsa böyle bir risk var.sadece bunu bilin yeter