Epidural normal doğum yapanlar

Cok uzun sürmüş doğumun bende ondan korkuyorum epiduralla ya benimde böyle cok uzunsurerse bide doktor makas kullaniyor mu yoksa o açılma yetiyormu
Canım açılma olayı biraz uzun sürdü. Ama herkesin ki öyle olmuyor. Benim arkadaşım 7 santim acılma ile gitmiş. Çok az bi acı çekmiş evde. Hemen doğuma almışlar. Herkesin yapısı farklı. Normal doğum gibi sağlıklı birşey yok emin ol. Bide normal doğumdan sonra korse tak. 20 gün falan göbeğin kalmaması için :) Kesik attı bana canım. Kaç dikiş hatırlamıyorum ama. Senin bünyene bağlı hiç korkma. Bol bol oku. Rabbim yardım ediyor. Bebişin doğduğunda onu gördüğünde çektiklerini gram umursamıyorsun inan bana. Bak Allah' ın izniyle kucana al dünya senin olacak.

:) daha önce korse tak diyen olmamıştı duyduğum iyi oldu toparlanmak icin takarim hemen tabi :) bu arada rahmin toparladimi kendini eskisi gibi oluyor mu doğumdan sonra

Canim herseyin bi zamanı var demek ki daha kismetin de değil yeni bi çocuk inşallah allah gönlüne göre verir istediğin gibi olur daha bebeğim icin esya almadim e ay kaldi doguma ama yavas yavas almaya baslicam belki o esyalar beni motive eder cok heyecanlı annelerden değilim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…