Benim epidural olmadi. Ama soyle soyleyim 4 e kadar siddetli adet sancisi gibi4 ten sonra benim icin tarif edilemez :)
Insallah ya tesekkurler takilinca zaten agri filan olmuyo dimi4 e kdr dayanirsin pek sorun olmaz adet agrisinin siddetlisi gibi dusun ..
hatta onlar takiyim derken ignesini 6 cm fln oluyorr :))
yok yok olmaz asla bisey hissetmezsinInsallah ya tesekkurler takilinca zaten agri filan olmuyo dimi
Ne guzel masallah darisi basima kesik oldumu dogumlarda onlarda hissedilmiyo dimi benim ilk olacak sezeryene kaymak istemiyorum cesaret toplamaya calisiyorum neyle karsilasacagim bilmiyorum ama icimu rahatlattiniz tesekkurleryok yok olmaz asla bisey hissetmezsin
bazi bunyede verilen ilaç ise yaramiyirmus ama bu milyonda bir fln herhalde sizi bulacagini pek sanmiyorum
ben iki epiduralli bir epiduralsiz normal dogum yaptim
uçundende memnun kaldim
epiduralsiz olan çok çabuk ilelredi , yarim saat surdu 10 cm i bulmasi 4 den itibaren firsat kalmadi, anetstezi dr u elinde igneyle kala kaldi :))
keisnlikle epidural oneririm tabii yarim saat içinde dogurmayacaksan:)
ilk dogumda dikisler esnasinda biraz hissettim ama disini SIKARSIN i$ oraya geldikden sonra zaten is bitmis oluyor çogu bitip azi kaliyorNe guzel masallah darisi basima kesik oldumu dogumlarda onlarda hissedilmiyo dimi benim ilk olacak sezeryene kaymak istemiyorum cesaret toplamaya calisiyorum neyle karsilasacagim bilmiyorum ama icimu rahatlattiniz tesekkurler
KorkudanmiYa bunları okurken oram buram agridi kızlar ya...
Evet, bu sancılar adet sancısı gibi mi yoksa aşırı gaz sancısı mi? Gaz sancısı gibiyse ben bayılırım normal Doğumda, çünkü fazla gaz sancısı olursa afedersiniz ishaldeki gibi benim gözüm kararabiliyor, midemde bozuluyor.Korkudanmi
Ne guzel insallah benimde boyle olur dikisleriniz iyilestimi nekadar suruyo iyilesmekBen 3 ay önce epidural normal doğum yaptm. 4 cm e kadar önce az az sonra biraz daha şiddetli ağrıdı ağrı okadar dayanılmayacak bişey değil ağrı giriyor 15 20 saniye sürüyo snra geçiyor zaten derin nefes alın ağrı girdiği zaman daha rahat oluyor snra zaten epidural yapılınca ohh hiç bişey hissetmedm ne doğumu ne dikişi çok rahattı
İnş kolay olur seninde cnm 15 20 günde falan geçti zaten 3 taneydi dikişim hep kurutma makinasıyla her tuvaletten snra kuruttm çabuk iyileştiNe guzel insallah benimde boyle olur dikisleriniz iyilestimi nekadar suruyo iyilesmek
Off cok degilmi sezeryen kac gunde iyilesiyo sanki aynimiİnş kolay olur seninde cnm 15 20 günde falan geçti zaten 3 taneydi dikişim hep kurutma makinasıyla her tuvaletten snra kuruttm çabuk iyileşti
Benim ilk doğumum sezeryandı 7. Gün dikişlerimi aldı doktor ondan sonrası rahat ama 2. Günde ayağa kalktım hiçbir sıkıntım olmadı ama herkesin farklı olabilir canımOff cok degilmi sezeryen kac gunde iyilesiyo sanki aynimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?