epidural normal dogumds 4 santime ksdar neler olur

qzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
125
26
28
35
Ankara
Epidural Dogum yspan arkadaslsr acilma 4 santim olana kadar nasil bir agri oluyor cok sanci cekiliyomu zormu geviyor nekadar suruyor bilgilendirirseniz sevinirim ..

Benim epidural olmadi. Ama soyle soyleyim 4 e kadar siddetli adet sancisi gibi4 ten sonra benim icin tarif edilemez :)

Epiduralsiz normal oldu galiba )) nekadar suruyo peki uzunmu 4 e kadar

4 e kdr dayanirsin pek sorun olmaz adet agrisinin siddetlisi gibi dusun ..
hatta onlar takiyim derken ignesini 6 cm fln oluyorr :))

Insallah ya tesekkurler takilinca zaten agri filan olmuyo dimi
yok yok olmaz asla bisey hissetmezsin
bazi bunyede verilen ilaç ise yaramiyirmus ama bu milyonda bir fln herhalde sizi bulacagini pek sanmiyorum
ben iki epiduralli bir epiduralsiz normal dogum yaptim
uçundende memnun kaldim
epiduralsiz olan çok çabuk ilelredi , yarim saat surdu 10 cm i bulmasi 4 den itibaren firsat kalmadi, anetstezi dr u elinde igneyle kala kaldi :))
keisnlikle epidural oneririm tabii yarim saat içinde dogurmayacaksan:)

Ne guzel masallah darisi basima kesik oldumu dogumlarda onlarda hissedilmiyo dimi benim ilk olacak sezeryene kaymak istemiyorum cesaret toplamaya calisiyorum neyle karsilasacagim bilmiyorum ama icimu rahatlattiniz tesekkurler

Ne guzel masallah darisi basima kesik oldumu dogumlarda onlarda hissedilmiyo dimi benim ilk olacak sezeryene kaymak istemiyorum cesaret toplamaya calisiyorum neyle karsilasacagim bilmiyorum ama icimu rahatlattiniz tesekkurler
ilk dogumda dikisler esnasinda biraz hissettim ama disini SIKARSIN i$ oraya geldikden sonra zaten is bitmis oluyor çogu bitip azi kaliyor
yuzdun yuzdun kuyruguna gelmis oluyorsun :)
ilk dogumda acemiydim hissediyorum deyip bi doz daha istememistim epdurali
ikinci dogumda daha tecurbeli oldugum için soyledim ilaci tekrar verdiler hiç bisey hissetmedim
uçuncude dikis olmadi onda epidrual yokdu zten

Reactions: qzl
Ya bunları okurken oram buram agridi kızlar ya...

Evet, bu sancılar adet sancısı gibi mi yoksa aşırı gaz sancısı mi? Gaz sancısı gibiyse ben bayılırım normal Doğumda, çünkü fazla gaz sancısı olursa afedersiniz ishaldeki gibi benim gözüm kararabiliyor, midemde bozuluyor.

Ben hamile kalmayı becerebilirsem eğer :) normal doğum istiyorum ama o kesi atulıyormuş ya epizyo diyorlar çok korkuyorum ondan yoksa sancı falan korkutmuyor beni kesi nin iyileşmesi ne kadar sürüyor eski haline dönüyormu tekrar bunlar korkutuyor

Kesi cok sorun olmuyor hemen iyilesiyor diyolar bende cok takilmistim o konuya ama kacari yok anladim nasil bi agri aci insan bilmeyince korkuyor tabi yassyanlar yazarsa sevinirim

Ben 3 ay önce epidural normal doğum yaptm. 4 cm e kadar önce az az sonra biraz daha şiddetli ağrıdı ağrı okadar dayanılmayacak bişey değil ağrı giriyor 15 20 saniye sürüyo snra geçiyor zaten derin nefes alın ağrı girdiği zaman daha rahat oluyor snra zaten epidural yapılınca ohh hiç bişey hissetmedm ne doğumu ne dikişi çok rahattı

Ne guzel insallah benimde boyle olur dikisleriniz iyilestimi nekadar suruyo iyilesmek

Ne guzel insallah benimde boyle olur dikisleriniz iyilestimi nekadar suruyo iyilesmek
İnş kolay olur seninde cnm 15 20 günde falan geçti zaten 3 taneydi dikişim hep kurutma makinasıyla her tuvaletten snra kuruttm çabuk iyileşti

Off cok degilmi sezeryen kac gunde iyilesiyo sanki aynimi
Benim ilk doğumum sezeryandı 7. Gün dikişlerimi aldı doktor ondan sonrası rahat ama 2. Günde ayağa kalktım hiçbir sıkıntım olmadı ama herkesin farklı olabilir canım

Blmym cnm seZeryan nasıl ama bence bünyeden bünyeye değişir 15 gün dwdysem öyle yatmadm hemen doğumdan snra hemen yürüdm hiç yatmadm ben yanı sıkıntı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…