Merhaba' ben de doğuma sayılı günler kalınca defalarca Doğum hikayeleri okudum. Lütfen başınızdan geçen kötü travmaları burada paylaşmayın okuduğum o çok ağrım oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum cümlelerini o kadar çok gördüm ki büyük korku ile girdim ama inanın hiç gerek yokmuş. 11 kasım cumartesi sabah saat 8 de Çınarlı Doğum hastanesindeydim giriş işlemlerim yapıldı odaya çıktım ön hazırlıklar derken o an geldi iki damla akan yaş ile ameliyathaneye girdim. Doktorum bekliyordu içerde müzik açık 3 doktor bir ebe vardı. Önce damar yolum açıldı ardından epidural takıldı İnanın hiç acımadı. Tabii korkuyorum doktoruma sakinleştirici verin dedim bebeği aldıktan sonra dedi. Sohbet ortamında sanırım bi 20 dk geçti birden ebe geliyo dedi doktorlar saçlara bak diyordu ne bir sarsıntı ne bir acı ilk göz göze gelişimiz ilk koklsşmamız. Allahım şükür dedim. Bi onbir dk sonra da bebeğimle odadaydık İnan'ın hiç agrı olmadı korkmayın. Bir gece hastanede kaldım sürekli iğne serum takviyesi var ilk gün 4 saat sonra yürüttüler yürüdüm yedim içtim tuvaleteçıktım. Allah herkese kolay Doğum nasip etsin.