Spinal sezaryen hakkında bir fikrim yok ama ben epidural sezaryen oldum.Sakat kalma riski herşeyde var.Normal doğumun da riskleri var.Eğer normal doğum yapabilme şansın varsa,normal yap.Ama eğer sezaryen gerekiyorsa epidurali kesinlikle öneririm.Ben de internetten epiduralle ilgili şikayetler okumuştum,baş ağrısı,sırt ağrısı vb diye.Bende hiçbiri olmadı,belkide bünyeyle alakalıdır.Çok rahat bir operasyon,doğumdan sonra hiç ağrı hissetmedim,ağrı kesici iğne bile istemedim.Eve geldikten sonra hiç yatmadım.3-4 gün içinde ev işlerini yapmaya başladım.
spinal sezeryan oldum çokta rahat oldu hiç acı çekmedim desem yeridir. 1günde ayağa kalktım tabi burda önemli olan doktorunuz onu dinleyin bence banada neler dediler sakat kalırsın şiddetli baş ağrısı olur. ama ben doktorumu dinledim iyikide dinlemişim. hakkınızda hayırlısı. sağ salim bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim..
normal doğum olmayacak hem ben istemiyorum hem de doktorum önermiyor...
teşekkürler cevap için...evet ben de duydum o sırt ağrısı bel ağrısı vs..onlardan ziyade sakat kalma olayı korkutuyor...spinalle yapan arkadaşlarım var onlar gayet rahattı..epidural biraz daha zor ve ustalık istiyormuş yapılışı dr.um öyle dedi...kararsızım
Slm canim bende epidural sezaryenle dogumu yaptim hic korkma evet riskleri var diye bende cok korktum ama Allah yardim ediyo hicbi sikinti yasamadim 2 3 gune kalktim ev islerine basladim Allahim yar ve yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?