valla canım anlatım kısaca sana şimdi sogukkanlı ve az korkak bi şekilde tek basıma dogumhaneye indim aglarayak tabe
o an insan kötü oluyo yani dogal olarak neyse içeri girdim masaya oturdum anestesi uzm.gedi belime igneyi batırdı o an ayaklarımdan bi sıcaklık geldi hemen yatırdılar ve dr hadi baslayalım hemen die bi ses duydum o ara basımda anestesi uzm.benle konustu bol bol nescafe kola kahve türü seler içmeliymişim onlar agrı kesici niteligindeymiş cünkü die arada dr bey bakış attı ne durumdayım die zaten oraya bez koyuluyo görmüyosun ben hissetim kesik olurken ama hiç acı sıfır sonra bi baktım kuzum hemşirenin kucagında minik yagmurda ıslanan serceler olur ya işte o biçimde
sonra dr bey espiri patlattı bi tane daha varmış melike hanımcım bekle bende o an inandım oda nerden cıktı kaç aydır hocam görmediniz şimdi mi
die meger o ara dikiomus neyse sonra hemen yukarı cıktı önce oglum sonra ben zaten dogumdan bi saat sonra hemen agrı kesici yapıolar ayy ne gündü yaa darısıda sana olsun canım saglıcakla kavus kuzuna bende burda cok arastırmıstım ama böle acıklayıcı okumadım inş az da olsa yararım olmustur sana