epidural sezeryandan korkuyorum

ummufeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
232
0
116
Bursa
Kizlar sisman bi hamileyim ve doguma az kaldi.dogum sezeryan olacak ama anesteziye karar veremedim.epiduralin tutmama durumu var.sonrasinda bel agrisi yasaniyomus.benim durumumda olup epidural yaptiranlariniz oldu mu

Ben :ssz: epirdural sez.oldu, kisaca cok cok cok rahatti iyiki olmusum :) bebegimide dogdugu an gordum mukemmeldi sadece hissettigim tek aci damar yolu acarken igne batimi onun disinda ne bel agrim oldu ne birsey hissettim ilk gun ayaklandim cok rahatti.umarim seninde boyle olur rahat dogum yaparsin kesinlikle epidural hem bebeginide gorur sarilirsin.:nazar::emir_bebek:

Kizlar sisman bi hamileyim ve doguma az kaldi.dogum sezeryan olacak ama anesteziye karar veremedim.epiduralin tutmama durumu var.sonrasinda bel agrisi yasaniyomus.benim durumumda olup epidural yaptiranlariniz oldu mu

epidural sezeryan oldum 3 ay önce ne ağrı ne uyusukluk lohusa yatağım olmadı tavsiye ederim..

ben hamılelımde 40kılo aldım 100kusur kıloyla doguma gıttım ılk bana drum dıkıs tutmaz ,normal dogum yapamazsın vs dıyordu fakat ben normal ıcın ısrarlı oldum 10 saat dogum sancısından geberdım en son dr bebegı kaybedecez kalp atısları yavasladı dedı an acıl epıdural sezeryana karar verdım bana tek artısı ılk bebegımı ben gordum onun dısında 1sene boyunca bel agrısı cektım bana sorarsan ılk normal dogum tercıh ederım eger sezeryan olacaksan epıdural olma bu arada dıkıslerım hıc korkuldugu gıbı olmadı

ben hamılelımde 40kılo aldım 100kusur kıloyla doguma gıttım ılk bana drum dıkıs tutmaz ,normal dogum yapamazsın vs dıyordu fakat ben normal ıcın ısrarlı oldum 10 saat dogum sancısından geberdım en son dr bebegı kaybedecez kalp atısları yavasladı dedı an acıl epıdural sezeryana karar verdım bana tek artısı ılk bebegımı ben gordum onun dısında 1sene boyunca bel agrısı cektım bana sorarsan ılk normal dogum tercıh ederım eger sezeryan olacaksan epıdural olma bu arada dıkıslerım hıc korkuldugu gıbı olmadı

Anestezi doktoru degerlendircekmis canim.bi doktor arkadas herkeste bel agrisi yapmaz diyo.dikisleri de dusunuyorum nokcak diye.bebegim donmedi mecbur sezeryan olcak.tesekkurler verdigin bilgiler icin

ben 1 buçuk ay önce epidural sezeryanla doğum yaptım bende gebeliğimde 29 kg aldım.ama hiçbir sıkıntı yada bel ağrısı yaşamadım.doğumdan bikaç saat sonra ayaklandım öyle günlercede yatmadm.herkezde farklı olabiliyor ama şunu biliyorum gebelik ve öncesi fıtık varsa gebelikte alınan kiloyla ilerliyor doğum sonrası bele vuruyor insanlar onu doğumdan biliyor.bence ağrısı olanlar fıtıktan şüphelenebilirler.2 arkadaşımda epidural oldu hiçbiri ağrı yaşamadı

Ben :ssz: epirdural sez.oldu, kisaca cok cok cok rahatti iyiki olmusum :) bebegimide dogdugu an gordum mukemmeldi sadece hissettigim tek aci damar yolu acarken igne batimi onun disinda ne bel agrim oldu ne birsey hissettim ilk gun ayaklandim cok rahatti.umarim seninde boyle olur rahat dogum yaparsin kesinlikle epidural hem bebeginide gorur sarilirsin.:nazar::emir_bebek:

Ne güzel yazmışsın.. Ben de arkadaş gibi epiduralden korkuyirum. Kilolu değilim ve belki doğumuma daha çok var ama ilkim sezeryandi mecbur, bunda da sezeryan olucam. İlkinde genel olmuştum berbat bi şey günlerce karnımı tutarak yürüdüm öyle ki ev yıkılsa kendi başıma kalkıp kaçamzdım bile.. Şimdi bir komşum söyledi bana. İki sezeryan arası çok az oğlu 4 aylıkken tekrar hamile kalmış ama epidural olmuş o da ve tıpkı senin anlattığın gibi çok rahattı iki gün sonra ayaktaydım falan dedi şaşırdım. Hiç sikayeti olmamıış. Bana dedi sen de epidural ol. Böyle iyi şeyler duydukça cesaretleniyorum.:49::emir_bebek::nazar:

Back
X