epidural sezryn olup da bu arada panik olmamak için sakinleştirici verilen var mı

derinsular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
503
66
98
Bolu
dormicum die bi ilaç var böyle yarı baygın gibi yapıyo acaba çok panik olacak olursam bundan da verirler mi çok net hissedip görmesem herşeyi

dormicum die bi ilaç var böyle yarı baygın gibi yapıyo acaba çok panik olacak olursam bundan da verirler mi çok net hissedip görmesem herşeyi

Benim 2. sezeryanım epidural ile oldu.Yaşadığımız bir talihsizlik vardı.Daha fazla etkilenmeyeyim diye operasyon sırasında bayılttılar beni.
Hafif bir uyuma oluyor .Siz de talep edebilirsiniz böyle bir şeyi.

merabalar..aynı başlığı ben de açmıştım..aldığım cevaplar hep evet veriliyor şeklinde oldu.arkadaşlarımdan da bu şekilde ameliyat olan olmuş.anestezistlerle önceden konuşmanızı tavsiye ederim.çünkü ben ameliyata girip ben spinal istiyorum ama sakinleştirici de istiyorum dedim.yok gel biz seni bayıltalım dediler.hayır dedim ben spinal ve sakinleştirici istiyorum dedim tekrar tekrar..ama artık ameliyat masasına yatmıştım hoca geldi troidi var genel anestezi yapın dedi,hasta spinal istiyor dediler,hayır dedi veee verdiler narkozu sonrası malum..siz ciddi ciddi konuşun..ilk doğumum spinaldi genel anestezinin ağrısı daha zor

canım bende doğumdan önce çok korkuyordum hele spinalden ben uyanıkken nasıl olacak diyordum ama o masaya yatınca inan bana bütün korkum geçti anestezistim çok anlayışlıydı sürekli birşeyler konuştu benimle iğneyi hiç hissetmedim diyebilirim sonra yavaş yavaş bacaklarım uyuşmaya başladı önüme bir perde gerdiler ve başladılar ne yaptıklarını hissediyorsun ama acı yok sonra bebeği getiriyorlar o ilk gördüğün an zaten çok çok güzel muhteşem bir duygu sonra sanırım biraz anestezi verdiler uyur uyanık durumdaydım dikişim atıldı ve odaya getirdiler o dediğin ilacı duymadım canım

merhabalar bende inş haftaya cuma epudural sezeryenle dogum yapıcam.ve kendimi toparlar toparlamaz size detaylı yazıcam.ben korkmuyorum rahatım çünkü.doktora sordum heyecanlanırsam diye tedirgin oluyorum dedim oda bana sölersin hafif uyuturuz dedi ama zaten bebegi alır almaz sana göstercez ve sonra hafif bir uyku cekiceksin dedi.rahat ol dua ile gir .ben öle yapıcam.

sağolun arkadaşlar işte o uyur uyanık yapan ilaç dormıcum gözümdeki sertliği alırlarken bana vermişlerdş hatta dr işte bu içeceklerin içine katılan ilaç demişti hatta onu hatırlıyırum ama devlet hastanesinde epidrualden hariç spinalde var mıdır olan var mı

benim sakinleştiricim anestezi uzmanıydı :) devamlı konuştu güzel şeyler söyledi ben başta korkumdan ağladım. sonra bebek geldikten sonra sevinçten ağladım. sakinleştirici almadım sanırım.

Back
X