- Konu Sahibi ezgi_canan
arkadaslar slm bn arzum epilasyon aleti almayı düşümüorum sizce bu marka nasıl kullanan var mı memnun mu acaba ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar slm bn arzum epilasyon aleti almayı düşümüorum sizce bu marka nasıl kullanan var mı memnun mu acaba ???
ben braun kullanmıştım memnun kalmıştım ama arzumda iyi bir marka diye biliyorum
cnm bnmde braun vardı cildimi yara yaptı ne zaman epilasyon yapsam krem sürmek zorunda kaldım şimdide bu markayı gördüm ama kullanısı nasıl bilmiorum
hmmmm bilmiyomki canım braun yaptıysa buda yapabilir bence. sir agda düşünebilirsin.
Haklısın cnm olabilir cildim cok hassas bnde bi aldım şimdi daha iyi karar vermem lazım pişman olmak istemiorum.. sir agda hiç kullanmadım nasıl oluyor ki :)
valla ben braun kullanıyordum memnundum ama sir agda gibi etkili değildi sire göre daha çok siyah çıkartıyordu şimdi sirle alıyorum tüy gibi çıkıyo ve 1 ay rahatım:))
yaa bak bu daha güzelmiş :)))) ama kullanısı zor mu nasıl ki bn hiç denemedim
ben kuaförde yaptırıyorum evde kendim hiç denemedim alamam diye.bütün kuaförler yapıyor
anladım canım :)
inşl. çare bulursun canımnerdesin sen buarada şehir olarak
ben 10 senedir braun kullanıyorum gayette rahat memnunum. sir ağda ile evde almayı denedim tamam güzeldi herşey ama tüyler çıkarken heryerim sivilce doldu birde sirle bacaklarımdaki tüyler daha çabuk çıktı. makineyle aldığımda ayda bir alıyorum heryerimi rahat ediyorum.
Arzumu bilmiyorum ama 7 sene braun kullandım. Geçen gün başlıklardan biri kırıldı :)
Yine iyi dayandı bana :) Şimdi ağda yapıyorum. Hem epilasyon aletleri batık yapıyor hala o batıklardan kurtulmaya çalışıyorum.
peki :) hangi agdayı kullanıosun memnun musun... evet cok batık yapıyor bnde almaktan bi süre vazgeçtim cok sinir bozuyo batıklar
vivet sir ağda kullanıyorum. Aslında markası çok önemli değil. Benim dikkat ettiğim şey sir ağda olması. Tüyleri azaltıyor çünkü.
anladım kendin evdemi yapıosun ? epilasyondan daha iyi oldugu kesin :)