Kişisel Bakım Ürünleri epilasyon aletiii ?

ezgi_canan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
918
14
68
Diğer
arkadaslar slm bn arzum epilasyon aleti almayı düşümüorum sizce bu marka nasıl kullanan var mı memnun mu acaba ???

Eklentiler

• $Arzum-AR-565-Pellini-Sarjli-Epilasyon-Cihazi__59438479_0.webp
    $Arzum-AR-565-Pellini-Sarjli-Epilasyon-Cihazi__59438479_0.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 436
  • $ARZUM-AR-565-Pellini-Sarjli-Epilasyon-Cihazi__61934133_0.webp
    $ARZUM-AR-565-Pellini-Sarjli-Epilasyon-Cihazi__61934133_0.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 1.046
Haklısın cnm olabilir cildim cok hassas bnde bi aldım şimdi daha iyi karar vermem lazım pişman olmak istemiorum.. sir agda hiç kullanmadım nasıl oluyor ki :)

valla ben braun kullanıyordum memnundum ama sir agda gibi etkili değildi sire göre daha çok siyah çıkartıyordu şimdi sirle alıyorum tüy gibi çıkıyo ve 1 ay rahatım:))

ben 10 senedir braun kullanıyorum gayette rahat memnunum. sir ağda ile evde almayı denedim tamam güzeldi herşey ama tüyler çıkarken heryerim sivilce doldu birde sirle bacaklarımdaki tüyler daha çabuk çıktı. makineyle aldığımda ayda bir alıyorum heryerimi rahat ediyorum.

ben 10 senedir braun kullanıyorum gayette rahat memnunum. sir ağda ile evde almayı denedim tamam güzeldi herşey ama tüyler çıkarken heryerim sivilce doldu birde sirle bacaklarımdaki tüyler daha çabuk çıktı. makineyle aldığımda ayda bir alıyorum heryerimi rahat ediyorum.

gerçekten mi 10 yıldır kullanıyorsun demek süper bişey bu :) peki batık yaptımı hiç.braunun hangi rengini kullandın ??

Arzumu bilmiyorum ama 7 sene braun kullandım. Geçen gün başlıklardan biri kırıldı :)
Yine iyi dayandı bana :) Şimdi ağda yapıyorum. Hem epilasyon aletleri batık yapıyor hala o batıklardan kurtulmaya çalışıyorum.

Arzumu bilmiyorum ama 7 sene braun kullandım. Geçen gün başlıklardan biri kırıldı :)
Yine iyi dayandı bana :) Şimdi ağda yapıyorum. Hem epilasyon aletleri batık yapıyor hala o batıklardan kurtulmaya çalışıyorum.

peki :) hangi agdayı kullanıosun memnun musun... evet cok batık yapıyor bnde almaktan bi süre vazgeçtim cok sinir bozuyo batıklar

peki :) hangi agdayı kullanıosun memnun musun... evet cok batık yapıyor bnde almaktan bi süre vazgeçtim cok sinir bozuyo batıklar

vivet sir ağda kullanıyorum. Aslında markası çok önemli değil. Benim dikkat ettiğim şey sir ağda olması. Tüyleri azaltıyor çünkü.

Son düzenleme:
canım alacaksan phılıps yada braun al bence .Bende phılıps var çok memnunum pratık, sorunsuz kullanıyorum.

Back
X