batık sorunun için şekerle ovmanın iyi geldiğini okumuştum ama benim sorunum olmadığı için, denemedim, bilmiyorum, bi de şunu duymuştum makine ile alsan bile arada traş bıçağı kullanırsan batık çok olmuyormuş
dediğim gibi 3 kere epilasyon yapıyorsan 1 kere traş yapcaksın mesela, bunu birkaç yerde okumuştumama traş bıcağı gür çıkarıyorlar diye hiç denemedim
Kızlar bacaklarımla ilgili sorunum var makine ile alıyorum ama asla pürüssüz olmuyor öyle çok kıllı bir kız değilim ama ne yaparsam olmuyor bir de batık oluyor makineyle ağda da beceremiyorum ağda bantı aldım yapamadım çok canım yanıyor ne yapmlıyım siz nasıl alıyorsunuz lütfen yardımcı olun yaz geliyor
ağda yaptır cnm kuaförler var sonuçta bn her ay gidiyorum koltuk altı özel bölge ve bacak dahil toptan yaptırıp çıkıyorum
KIZLAR sağolun yanıtlar için hepsini deneyeceğim ama şu batık sorunu cok canımı sıkıyor ama yapacak bişey yok artık:44:
Arkadasim, hemen para biriktir, lazere git. Ben de senin gibiydim. Lazere gidiyorum. Allahim boyle bir rahatlik yok. :) batik da neymis. :)
Kızlar bacaklarımla ilgili sorunum var makine ile alıyorum ama asla pürüssüz olmuyor öyle çok kıllı bir kız değilim ama ne yaparsam olmuyor bir de batık oluyor makineyle ağda da beceremiyorum ağda bantı aldım yapamadım çok canım yanıyor ne yapmlıyım siz nasıl alıyorsunuz lütfen yardımcı olun yaz geliyor
Limon tuzla ovmak iyi geliyor batık önleniyor ve geç çıkıyor canım bi de ağda yapamıyorsan hemşire eldiveni dene gittikçe azaltıyo
batık sorunu için krem kulanın .................[/QUO nasıl krem bi markası var mı nasıl kullanacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?