• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon derdim :((

ericli

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
56
5
13
Kızlar bacaklarımla ilgili sorunum var makine ile alıyorum ama asla pürüssüz olmuyor öyle çok kıllı bir kız değilim ama ne yaparsam olmuyor bir de batık oluyor makineyle ağda da beceremiyorum ağda bantı aldım yapamadım çok canım yanıyor ne yapmlıyım siz nasıl alıyorsunuz lütfen yardımcı olun yaz geliyor:5::32:

batık sorunun için şekerle ovmanın iyi geldiğini okumuştum ama benim sorunum olmadığı için, denemedim, bilmiyorum, bi de şunu duymuştum makine ile alsan bile arada traş bıçağı kullanırsan batık çok olmuyormuş

batık sorunun için şekerle ovmanın iyi geldiğini okumuştum ama benim sorunum olmadığı için, denemedim, bilmiyorum, bi de şunu duymuştum makine ile alsan bile arada traş bıçağı kullanırsan batık çok olmuyormuş

ama traş bıcağı gür çıkarıyorlar diye hiç denemedim

Bugun herkes tuylerden sikayetci, bu gordugum 6. topic sanirim. :) Tam da bu yüzden cok stres oldugum bigun. Galiba bu sorun yuzunden evlenmicem bile, cok kafama takiyorum. Off ya, tuysuz olanlara ne kadar cok imreniyorum. :(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yaz geldi kıl tüy derdine düştük :1::1:
Valla bende genital bölgeden şikayetçiyim.
Yazın tatile gitsem bikini giyemicem gibi geliyor kenarlardan kasıktan bacağa doğru olan kısmıma bile taşırmışım jilet lleti yüzünden :43:
Oralarıda alamıyorum ne makineyle nede ağdayla napıcam bilmiyorum arada makasla kısaltıyorum ama yazın tatile gitsem napıcam :(

yaa benim bacaklarım da öyle.
batık yok, tüyler de nispeten ince ve miktarı fazla değil
ama sir ağda da yapsam, epilatör de kullansam normal ağda, veet ne yaparsam yapayım illaki 1 gün sonra küçük küçük kalmış oluyolar.
çözümünü ben de merak ediyorum.
genital için lazere gidiyorum.
ama lazer bacaklarım için uygun değilmiş.
koyu tenliyim tüyler de ince diye etki etmez çok dediler.

Ben bacaklarım ve koltuk altımı hep epilatörle alırdım ancak batıklar başlayınca arada traş ettim makineye devam ettim koltuk altım da bacaklarım da pürüzsüz oldu

Kızlar bacaklarımla ilgili sorunum var makine ile alıyorum ama asla pürüssüz olmuyor öyle çok kıllı bir kız değilim ama ne yaparsam olmuyor bir de batık oluyor makineyle ağda da beceremiyorum ağda bantı aldım yapamadım çok canım yanıyor ne yapmlıyım siz nasıl alıyorsunuz lütfen yardımcı olun yaz geliyor:5::32:

ağda yaptır cnm kuaförler var sonuçta bn her ay gidiyorum koltuk altı özel bölge ve bacak dahil toptan yaptırıp çıkıyorum

ağda yaptır cnm kuaförler var sonuçta bn her ay gidiyorum koltuk altı özel bölge ve bacak dahil toptan yaptırıp çıkıyorum

KIZLAR sağolun yanıtlar için hepsini deneyeceğim ama şu batık sorunu cok canımı sıkıyor ama yapacak bişey yok artık:44:

KIZLAR sağolun yanıtlar için hepsini deneyeceğim ama şu batık sorunu cok canımı sıkıyor ama yapacak bişey yok artık:44:

Arkadasim, hemen para biriktir, lazere git. Ben de senin gibiydim. Lazere gidiyorum. Allahim boyle bir rahatlik yok. :) batik da neymis. :)

Arkadasim, hemen para biriktir, lazere git. Ben de senin gibiydim. Lazere gidiyorum. Allahim boyle bir rahatlik yok. :) batik da neymis. :)

lazerde de ileride çocuk olmasına engel falan diyorlar korkuyorum bi de yaşım da küçük daha 19um ailem acele etme lazer için diyorlar o yüzden :(:14:

Bilmiyorum onu hic duymadim. Ben de 26 yasindayim, evliyim. Cevremde de yaptiran birsuru insan var. Hamile de kaldilar, cocuklari var. Gidip bir konusursan detayli bilgi verirler. Ben acayip memnunum ya, kilmis tuymus hic dusunmuyorum artik. Icini rahatlattiktan sonra gidersin olmadi. Benim bacaklarim batiklardan dolayi yara bere icindeydi. O kadar oluyordu ki igneyle cikartmaya calisiyordum. Simdi kurtuldum, darisi senin basina. Ayrica gittigim yere senden daha kucukler de geliyor, yine de dedigim gibi iyice bir arastir. Cunku ben baska caresini bulamadim cok tuylu bir insan olmamama ragmen.

Son düzenleme:

Limon tuzla ovmak iyi geliyor batık önleniyor ve geç çıkıyor canım bi de ağda yapamıyorsan hemşire eldiveni dene gittikçe azaltıyo

Kuaforde agda yaptiranlar ne kadar sürüyor agda yapımı ve fiyatı

Benim de tüyler çok yoğundu lazerle aldırdım 4 5 senedir bacak koltukaltı sorunum yok. Batık ne uzayan tüyler vs derdin yok. Fiyatlarda iyice ucuzladı para biriktirip paket programlardan güvenilir bir yere yaptır o kaygı asla olmasın. Been de diyordum evlensem ne olacak bu tüylerle filan iyice psikoloji gitmişti hiç değmez çekmeye var çaresi yani.

Back
X