- 19 Ağustos 2014
- 392
- 235
- 73
- Konu Sahibi mutebessim
-
Canim lazer epilasyona gitmeyi dusundin muCnm simdiki epilatorlerin hepsi sarjli benmkide oyleydi braun marka 40dk anca dayaniyordu epilatorm yarim kalip duruyordu ben bu ay agdaya gitcektim ama maddi durumlardan dolayi bidahaki aya kaldi her epilasyon maknesi batikta yapiyor hepsi hemde benmki bozulmadi parcasi bozuldu sadecr garantiside yok yenisini parcasini alcagima komple agdaya giderim dedim hem cokta pahali degiller artk epilaayona karsiyim yani bence parana yazim derim bidaha ebbedi almam bu ayda ilk defa her yere jilet yapcam ama kasimda gitcem her ay artik en guzeli
Hayir cnm dusunmedim agda yeterli geliyor bana lazer tuyleri azaltiyor saece inceltiyormus tamamen bitirmiyormus hem maddi manevi istemiyorm en guzei agda cnm makineye bosuna para verme derimCanim lazer epilasyona gitmeyi dusundin mu
Canim ben agdaya gidemem cok utanirim kendim yapayim desem canim cok aciyor bu yuzden en uygunu epilator almak benim icinHayir cnm dusunmedim agda yeterli geliyor bana lazer tuyleri azaltiyor saece inceltiyormus tamamen bitirmiyormus hem maddi manevi istemiyorm en guzei agda cnm makineye bosuna para verme derim
Braun 3 vardi arkadasimda su pembe olan onu kullanmistim guzeldi simdilerde 7 felan cikmis zaten aklim bi onda bi de philipsin en yeni epilatorundeBraun ürünleri cok iyi tavsiye ederim
Canim ben agdaya gidemem cok utanirim kendim yapayim desem canim cok aciyor bu yuzden en uygunu epilator almak benim icin
Cnm bende 2sene once gittim komple agdaya utanmistim bende ama makine alirim diyorsa braunun son modellerinedn al cnm ozamn braun iyidir epilasyondaCanim ben agdaya gidemem cok utanirim kendim yapayim desem canim cok aciyor bu yuzden en uygunu epilator almak benim icin
Philipsin her urunu cok kaliteli de ben epilatorunu kullanmadim. Braun kullandim yillarca.Braun 3 vardi arkadasimda su pembe olan onu kullanmistim guzeldi simdilerde 7 felan cikmis zaten aklim bi onda bi de philipsin en yeni epilatorunde
Ben bu braun 7 yi alayim hem peeling basligi felan varmis acikcasi cok cazip geldi onceden de kullandim braunu ve arttirma da olmadi annem kucukken surekli alma tuylerin gerek yok alirsan artar derdi ama insan puruzsuz olsun istiyor bi de ben beyaz bacakliyim iyice kotu geliyor gozume hele o disarida marketlerde satilan agda bantlari yara yapti bacagimi daha da surmem onlari en iyisi epilator :)Philipsin her urunu cok kaliteli de ben epilatorunu kullanmadim. Braun kullandim yillarca.
Baktim ben aliyorum onlar cikiyo,ben aliyorum onlar cikiyo. Ben bu oyunu bozarim dedim lazere basladim
Braun alayim ben o zaman guzel ozellikleri var siz hangisini kullaniyorsunuz ? :)Epilatörde Braun bence. Modelini sorarsan her zaman en yeni model en kullanışlısıdır. : )
Braun alayim ben o zaman guzel ozellikleri var siz hangisini kullaniyorsunuz ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?