Kişisel Bakım Ürünleri epilatör

mutebessim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
392
235
73
Merhaba ben kaliteli bir epilatör almaya karar verdim ve almışken kalitelisini alayım diyorum internetten modelleri araştırdım ama karar veremiyorum sizler memnun kaldığınız epilatörü ve özelliklerini yazarsanız sevinirim :)

Cnm simdiki epilatorlerin hepsi sarjli benmkide oyleydi braun marka 40dk anca dayaniyordu epilatorm yarim kalip duruyordu ben bu ay agdaya gitcektim ama maddi durumlardan dolayi bidahaki aya kaldi her epilasyon maknesi batikta yapiyor hepsi hemde benmki bozulmadi parcasi bozuldu sadecr garantiside yok yenisini parcasini alcagima komple agdaya giderim dedim hem cokta pahali degiller artk epilaayona karsiyim yani bence parana yazim derim bidaha ebbedi almam bu ayda ilk defa her yere jilet yapcam ama kasimda gitcem her ay artik en guzeli

Hemde yeni modellerinden di ama sarjlilar dayanmiyor nefret ediyorum bi tek koltuk alti ve bacaklarimi alabiliyordum bikini bolgesini degil alamiyordum cnm cok yamiyordu bu yuzden epilasyona degmez dedm artk

Cnm simdiki epilatorlerin hepsi sarjli benmkide oyleydi braun marka 40dk anca dayaniyordu epilatorm yarim kalip duruyordu ben bu ay agdaya gitcektim ama maddi durumlardan dolayi bidahaki aya kaldi her epilasyon maknesi batikta yapiyor hepsi hemde benmki bozulmadi parcasi bozuldu sadecr garantiside yok yenisini parcasini alcagima komple agdaya giderim dedim hem cokta pahali degiller artk epilaayona karsiyim yani bence parana yazim derim bidaha ebbedi almam bu ayda ilk defa her yere jilet yapcam ama kasimda gitcem her ay artik en guzeli
Canim lazer epilasyona gitmeyi dusundin mu

Hayir cnm dusunmedim agda yeterli geliyor bana lazer tuyleri azaltiyor saece inceltiyormus tamamen bitirmiyormus hem maddi manevi istemiyorm en guzei agda cnm makineye bosuna para verme derim
Canim ben agdaya gidemem cok utanirim kendim yapayim desem canim cok aciyor bu yuzden en uygunu epilator almak benim icin

Canim ben agdaya gidemem cok utanirim kendim yapayim desem canim cok aciyor bu yuzden en uygunu epilator almak benim icin
Cnm bende 2sene once gittim komple agdaya utanmistim bende ama makine alirim diyorsa braunun son modellerinedn al cnm ozamn braun iyidir epilasyonda

Braun 3 vardi arkadasimda su pembe olan onu kullanmistim guzeldi simdilerde 7 felan cikmis zaten aklim bi onda bi de philipsin en yeni epilatorunde
Philipsin her urunu cok kaliteli de ben epilatorunu kullanmadim. Braun kullandim yillarca.
Baktim ben aliyorum onlar cikiyo,ben aliyorum onlar cikiyo. Ben bu oyunu bozarim dedim lazere basladim :-)

Cnm ben artik utanmam ya ne biliyim isleri soncta bi de devamli kas biyuk aldirdigim kuaforume gitcem zaten tanidik kuafor olunca rahatliyorsun

Philipsin her urunu cok kaliteli de ben epilatorunu kullanmadim. Braun kullandim yillarca.
Baktim ben aliyorum onlar cikiyo,ben aliyorum onlar cikiyo. Ben bu oyunu bozarim dedim lazere basladim :-)
Ben bu braun 7 yi alayim hem peeling basligi felan varmis acikcasi cok cazip geldi onceden de kullandim braunu ve arttirma da olmadi annem kucukken surekli alma tuylerin gerek yok alirsan artar derdi ama insan puruzsuz olsun istiyor bi de ben beyaz bacakliyim iyice kotu geliyor gozume hele o disarida marketlerde satilan agda bantlari yara yapti bacagimi daha da surmem onlari en iyisi epilator :)

Epilatörde Braun bence. Modelini sorarsan her zaman en yeni model en kullanışlısıdır. : )

Bende braun var . Güzel ama benim kullanımımdan mıdır nedir batık yapıyor . O nedenle kol altı hariç mecbur kalmadıkça kullanmıyorum .

Back
X