epilepsi hastası olup hamile olanlar yardim edin lutfen..

umudihar

askilopumm & canim yavrum
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
2.452
1.907
248
36
Merhaba arkadaslar gorumcem.. Epilepsi hastasi.. Ve gecen hafta 1aylik gebe oldugunu ogrendikk.. Ama bugun kndi eplepsi doktruna gittiginde doktoru onu biraz uzmus.. Ilaclarini azaltmis... Cocugunun sakat olabilcegini.. Yada gorumcemin.. Tekrar kriz tutabilcwgini solmis.. Kendisi.. Ilac kullniyr.. Ve cok uzgun arnizda varmi bize yarsim edebilcek epilepsi hastasi olup saglikli bir hamillik geciren.. Okuyup gecmeyin lutfen yardim edin.. Tesekkur ederimm..

Canım bilgim yok ama geçmiş olsun dileklerimi paylaşmak istedim...
İnşallah sorun olmadan sağlıklı bir evlat sahibi olur.

canım bizim bir kımşumuz vardı..ama yurtdışında..kadın epilepsi hastası idi..bir gün beraber otururken kadın yere yığıldı..ağzından beyaz köpükler çıktı..ben o zamanlar genç kızdım..halen gözümün önünden gitmiyor..neyse annesi dilini felan tuttu..ama kendisini 2tane felan çocuğu vardı..daha sonra 4 tane çocuk daha yaptı..toptan 6 çocuğu oldu..hepside gayet sağlıklı..evliler..fakat yurt dışında nasıl ilaçlar kullanıldı bilemiyorum..bence doktor kontorulunde olabilir diye düşünüyorum..birde bu kadın ilaç almasına rahmen kriz geçiriyordu..ay bir kere geçiriyormuş...paylaşmak istedim sizinle..

Canım bilgim yok ama geçmiş olsun dileklerimi paylaşmak istedim...
İnşallah sorun olmadan sağlıklı bir evlat sahibi olur.
Tesekkur ederim egunalimm aminn cumlemize insallhh.. Hayrli saglikli sihhtli ewlatlar nasip etsin..

canım bizim bir kımşumuz vardı..ama yurtdışında..kadın epilepsi hastası idi..bir gün beraber otururken kadın yere yığıldı..ağzından beyaz köpükler çıktı..ben o zamanlar genç kızdım..halen gözümün önünden gitmiyor..neyse annesi dilini felan tuttu..ama kendisini 2tane felan çocuğu vardı..daha sonra 4 tane çocuk daha yaptı..toptan 6 çocuğu oldu..hepside gayet sağlıklı..evliler..fakat yurt dışında nasıl ilaçlar kullanıldı bilemiyorum..bence doktor kontorulunde olabilir diye düşünüyorum..birde bu kadın ilaç almasına rahmen kriz geçiriyordu..ay bir kere geçiriyormuş...paylaşmak istedim sizinle..
Bir nepze olsun rahatladik cnm.. Cok tesekkur ederim.. Gercektenn.. Gelende vernde rabbim.. Doktr ole diyince birazcik uzuldu.. Ama iyi olcak insallh.. Onun 2senedir allh muhafaza krizi tutmadi.. Ilaclarinida azaltti insallh hersey guzel olur..tesekkurederimc n m Tekrardan..

Varmi kizlar aranizda. Bole bir durumu yasayan.. Lutfen.. Yrum atinn tesekkurederimm ..

Back
X