Epilepsi ilaci kullanip hamile kalan var mi

Edavsvs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
29
8
1
37
Merhaba . 2015 ten beri keppra 500 mg kullanıyorum. Bebek düşünüyoruz . Asilma yapicam. Daha önce 2 doktor bebeğe zarar vermez dedi. Dun gittiğim doktor değişmemiz lazım lamictal kullanman gerek dedi. Fakat yan etki yapmisti daha önce kullandığımda. Keppra ile hamile kalıp saglikli çocuk dünyaya getiren var mi ? Lütfen paylaşılmasınız yaşadıklarınızı

Merhaba . 2015 ten beri keppra 500 mg kullanıyorum. Bebek düşünüyoruz . Asilma yapicam. Daha önce 2 doktor bebeğe zarar vermez dedi. Dun gittiğim doktor değişmemiz lazım lamictal kullanman gerek dedi. Fakat yan etki yapmisti daha önce kullandığımda. Keppra ile hamile kalıp saglikli çocuk dünyaya getiren var mi ? Lütfen paylaşılmasınız yaşadıklarınızı
Ben 27 yıldır epilepsi hastasıyım ve 2 çocuğum var gebelikte bı problem yaşamadım ilaç değişimi dahi yapılmadı bende tegratol cr 400 mg kullaniyorum bı sıkıntı olmuyor Allah'ın izniyle

Ben 27 yıldır epilepsi hastasıyım ve 2 çocuğum var gebelikte bı problem yaşamadım ilaç değişimi dahi yapılmadı bende tegratol cr 400 mg kullaniyorum bı sıkıntı olmuyor Allah'ın izizniyle
İnşallah bende hamile kalırım bi sknti yaşanmaz. İcim ferahladi biraz teşekkür ederim 🤗

İnşallah bende hamile kalırım bi sknti yaşanmaz. İcim ferahladi biraz teşekkür ederim 🤗
Kalirsin Allah'ım izniyle çok şükür bı sıkıntı nöbet vs yaşamadım ilacını düzenli kullan kontrolleri aksatma yeter

Ben 27 yıldır epilepsi hastasıyım ve 2 çocuğum var gebelikte bı problem yaşamadım ilaç değişimi dahi yapılmadı bende tegratol cr 400 mg kullaniyorum bı sıkıntı olmuyor Allah'ın izniyle
merhaba ben de 23 yıldır epilepsi hastasıyım çocukken depakin falan denendi nöbetlerimi yalnızca tegratol durdurdu şu an çok şükür iyiyim hamilelik düşünüyorum doktor ilaç değişimi yapalım dedi ama ben uzun yıllardır nöbetsizim ilaç değişiminden korkuyorum tegratolün diğerlerine göre daha riskli olduğunu söyledi seçimi bana bıraktı dünyam başıma yıkıldı sizin doktorunuz neler demişti

Back
X