- 8 Eylül 2019
- 305
- 337
- 53
- 25
- Konu Sahibi Prettylittleliars2
Ben teyzemin vefatından sonra gecen sene epilepsi hastası oldum. Şimdiye kadar bildiğimiz kadarı ile 2 nöbet geçirdim onlar da 5-6 ay önceydi. İlk verdiği ilaç bende depresyon yaptığı için degiştirmiştik. İkinci ilaç ise uyku ve mutsuzluk yapıyor. Okula gidiyorum o ilacı alınca tüm gün uyuyorum. Sınavım var 2 sene sonra okulumu etkilediği için ilacı bıraktım aylar önce. Doktora da 2-3 kez gittim bu zamana kadar gecen sene çekildim eeg de en son. Bu sabah kalktığımda çok midem bulamıyordu ve dilimi isirdigimi fark ettim emin değilim ama nöbet geçirdim sanırım. Uykuda oluyor nöbetlerim zaten hatırlamıyorum. Çok üzgün ve mutsuzum hep hasta bir çocuktum zaten simdi bile böyleyim değişen birşey yok. İlaç kullanmak istemiyorum beni o kadar mutsuz ediyorlar ki. Teyzem öldügünden beri içimde derin bir boşluk var onu çok özlüyorum. Ve bende şu var mesela bir insani çok çok çok seviyorken (herkes için geçerli) hiçbir sebep yokken bir anda soğuyorum donuklaşiyorum sevmiyorum. Bunu sürekli yaşamaya başladım ruh halim çok cabuk değişiyor. Özellikle bir anda sevip başka bir anda sevmemek çok strese sokuyor beni ve mutsuz ediyorum bu his nasıl anlatılır bilmiyorum sanki ben artik duyguları hissedemiyorum. Böyle hissizleştigim zamanlarda psikolog a gideceğim diye kendime söz veriyorum ama geçince normale dönünce birşeyim yok gerek de yok diyorum. Gecen sene teyzem vefat ettikten sonra epilepsi beyin tümörü (büyümüyor sorun yok) çıktıktan sonra teyzemle ayni şeyleri yasayacagim korkusu ile intihar ettim. Hastaneye kaldırılıp yoğun bakımda kalmiştim. Doktor ilk epilepsi ilacını bu yüzden değiştirdi depresyon yaptığını söyledi. (Bu arada teyzem kanserden vefat etti) çok karmaşık oldu sadece yazmak istedim çünkü kimseye anlatamiyorum ne yapacağım bilmiyorum okuduğunuz için teşekkür ederim