- 28 Şubat 2014
- 695
- 469
- 73
- Konu Sahibi yamukpiremses
-
Enfeksiyon olmuş olabilir canım.ilerlemeden git belki sadece antibiyotik yazar iyileşir
Pansuman yapılmıyor zaten ama bazı doktorlar batıkon verıyor onunla sılıp teızlıyorsun kuru tutup pedini 4 saatte bır degıstırmen lazımdı sen ilclarını kullanmaya devam et antıbıyotıgını ozellıkle kuru tut temızlıgıne dıkkat et soguk uygulama yapabılırsın gecmezse mutlaka doktora git.
Canım 25 gün oldu hala iyileşmedi dikişlerim. Kanamam azalarak devam etmekte. Doktorun antşbiyotik verdimi. Onu düzenli kullan pedi sık degiştir sıkıntı olmaz. Ama cok rahatsız durumdaysan doktora danış tabikiIyi aksamlar kizlar tam bir hafta önce normal dogum yaptim. Kesi de yapildi bugune kadar dikislerimde bi sorun yoktu, bugun asiri agridan bi bakayim dedim resmen sismis ama dikisler acilmis mi anlayamadim. Bana pansuman yap da demediler sadece kuru tut dediler ben de oyle yapmistim simdi o kadar korkuyorum ki tekrar hastaneye gitmeye daha dogumun acisini unutamadim. Var mi benim gibi bu kadar gun sonra epizyotomi dikisleri sisen ya da agri yapan yani normal bi durum mu bu ne zaman iyilesmesi gerekiyordu?
Olabilir ilk günler önemli sonuctaEvet elimden geldiginde temiz ve kuru tutmaya calistim antibiyotik de kullaniyorum ama dogumdan geldigimden beri hic yatip dinlenemedim emzirmekten misafir agirlamaktan acaba ondan mi zorlama oldu bilmiyorum
Saol canim yani o kadar aci cektikten sonra suan igne bile vurulmak istemiyorum acikcasi aci kotam doldu :))Gecmis olsun....
dogumu unutamadin mi
Canım 25 gün oldu hala iyileşmedi dikişlerim. Kanamam azalarak devam etmekte. Doktorun antşbiyotik verdimi. Onu düzenli kullan pedi sık degiştir sıkıntı olmaz. Ama cok rahatsız durumdaysan doktora danış tabiki
ben de suan dikişliyim
bana normal gelmedi enfeksiyon olmuş olabilir
benim dr um baticonlu su verdi normal temizlikten sonra onu gazlı beze döküp siliyorum
sen de öyle yapsan
antibiyotik te veriyorlar antibakteriel bana verdi ama ben onu içmedim emzirirken kullanmak istemedim
bir de neden kendimi o kadar yordun gelmesin gelenler de bekleyiversinler
keşke yatıp dinlenseydin sen ve bebeğin misafirden daha önemlisinHic sorma hastaneden ciktim eve adim atar atmaz dolustular eve gelmeyin de diyemedim. Batikona bugun basladim umarim ise yarar da tekrar hastaneye gitmek zorunda kalmam
Slm canım dikişlerin ne durumda benimde dikislerim de şişlik var senin şişlik geçti miIyi aksamlar kizlar tam bir hafta önce normal dogum yaptim. Kesi de yapildi bugune kadar dikislerimde bi sorun yoktu, bugun asiri agridan bi bakayim dedim resmen sismis ama dikisler acilmis mi anlayamadim. Bana pansuman yap da demediler sadece kuru tut dediler ben de oyle yapmistim simdi o kadar korkuyorum ki tekrar hastaneye gitmeye daha dogumun acisini unutamadim. Var mi benim gibi bu kadar gun sonra epizyotomi dikisleri sisen ya da agri yapan yani normal bi durum mu bu ne zaman iyilesmesi gerekiyordu?
Merhaba canim ben konuyu actiktan sonraki gun gittim dikislerim acilmis icerdekiler tekrar dikildi. Ama benim bakinca belli oluyodu acildigi sarkma olmustu sislik normal ilk gunlerinse sonra iniyor. Kac gun oldu senin?Slm canım dikişlerin ne durumda benimde dikislerim de şişlik var senin şişlik geçti mi
Benim bugün 19 gün oldu doğum yapalı ama hala şişlik dinmedi benim de dikişler açıldı ama gitmedim tekrar dikiş atarlar diye korktum sen dikişlerin için ne kullandinMerhaba canim ben konuyu actiktan sonraki gun gittim dikislerim acilmis icerdekiler tekrar dikildi. Ama benim bakinca belli oluyodu acildigi sarkma olmustu sislik normal ilk gunlerinse sonra iniyor. Kac gun oldu senin?
Aa demek ki ondan inmedi seninkiler. Ben gittigimde dikis atmasak kendisi kapanmaz mi dedim kapanir ama deforme kapanir dedi zorla atti dikisi. Ilk seferde hicbisey kullanmadim sadece kuru tut dediler ikincide dinlemedim doktoru gunde 2-3 kere batikonla pansuman yapip fòn makinesiyle kuruttum. 2gune sis inmistiB
Benim bugün 19 gün oldu doğum yapalı ama hala şişlik dinmedi benim de dikişler açıldı ama gitmedim tekrar dikiş atarlar diye korktum sen dikişlerin için ne kullandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?