Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kimi kandırıyorsun be bir evliyim demişsin bir sevgilim var yürü git allah aşkına ne dediğin belli değil
Ahahah duramam bilirsin
Eysan yine bombaladi![]()
Ya cok kisi kullaniyor ya da coklu kisilik bozuklugu varAhahah duramam bilirsin
Hayır ortalama 2 gidecekmiş ahah bir de kışın evliymiş haziranda sevgilisi olmuş hayır üyeliği çok kişi mi kullanıyor yoksa dalga mı geçiyor belli değil.
İkna etme gitCok konu aciyorum ama basina gelen varmi erasmus icin nasil ikna ederim sevgilimi 1 donem gitmek icin
Bence ikincisi yani eylülde iki yıllık sevgilim diyor şubatta bir yıldır evliyim hayır gerçekten iki kişi kullansalar dese ya ablam için yazıyorum bilmem ne bu üye hiç inandırıcı gelmedi arkadaşlar...Ya cok kisi kullaniyor ya da coklu kisilik bozuklugu var![]()
Cinsellikle ilgili bir şey sorduysa taşlanmamak için evliyim demiş olabilirBence ikincisi yani eylülde iki yıllık sevgilim diyor şubatta bir yıldır evliyim hayır gerçekten iki kişi kullansalar dese ya ablam için yazıyorum bilmem ne bu üye hiç inandırıcı gelmedi arkadaşlar...
Zar zor 2 ortalamayla Erasmus'un kapısından dahi almazlar üzgünüm. Önce hak et de sonra sevgilini ikna etmesi kalsın gerçi bir yerde evli bir yerde sevgili yazmışsın thanks toHelenra
![]()
Ortalaması 2 miymiş en çok buna şaşırdım merak etme zaten gidemezsin.
Bir önceki konusu öyleydi, daha 1. sınıfta 2 bir de. Zor baya yani.
Korkusundan da evliyim yazmış olabilir tabii de bir yerde yaşadığı ilişki süresi de değişiyor iki yıl sonra üç yıl bir sevgili lise mezunu oluyor bir uzman çavuş kafalar kafalar yani...Zar zor 2 ortalamayla Erasmus'un kapısından dahi almazlar üzgünüm. Ayrıca dil sınavını da başarıyla vermen lazım. Önce hak et de sonra sevgilini ikna etmesi kalsın gerçi bir yerde evli bir yerde sevgili yazmışsın thanks toHelenra
![]()