Cok sevındım saglıcakla kucagınıza alırsınız umarımEvet benim sürecim tamamlandı şimdi gebelik takibimi yapıyor Eray hoca ,8.haftamdayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevındım saglıcakla kucagınıza alırsınız umarımEvet benim sürecim tamamlandı şimdi gebelik takibimi yapıyor Eray hoca ,8.haftamdayım![]()
Ben de Bahçeci ile görüşmüştüm çok iyiydi gerçekten iletişim vs Bahçeci’de .Eray hoca öyle ilgili pozitif bir insan değil ama çok bilgili bir de riskli gebelik alanı sonrasını da düşündüğüm için onu tercih ettim bende kanama problemi vardı o yüzden başka danıştığım doktorlar hastane ortamında olmasını tavsiye etmiştiCok sevındım saglıcakla kucagınıza alırsınız umarımBende bu ay baslıycam bahcecıyle Eray calıskan arasında kaldım. Size cıft embrıyo trasfermı yapıldı acaba süreç nasıldı hastaneden doktordan memnun kaldınızmı
Embriyolog Ender Yalçınkaya iyi diye duydum ben de fiyat olarak da Bahçeci’ye göre çok çok uygundu,benim yaşım da 32 idi ve sebepsiz normalde çift koymuyorlar ama burada sen istersen konuluyor biz iki kaliteli koyacaktık son anda ben vazgeçtim transferden 5 dk önce sonra bir orta bir iyi kalite konuldu ama doktor olarak iletişim açısından tabi Bahçeci çok daha ilgili duruyor Eray hoca sert az konuşan ama işini iyi bilen biriTıbbı bılgı ve cerrahı anlamında ıyı evet oyle bır durumuz varsa dogru karar varmışsınız. Bahcecının labarutarı daha ıyı dıye ben orayı ıstedım Cem celıkle gorustum ama 35 yas altına tek embrıyo koymadıkları ıcın bıraz kafam karıştı cıft embrıyo sansı artıyor sonucta ve eray bey bana daha yakın bu süreç zaten zor bıde kararsızlık ınsanı yoruyor gercekten ama okan unıversıtesınınde embrıyogları ıyı sanırım herkesın gönlüne göre olur umarım sızde saglıcakla kavusursunuz bebegınıze
Pendik Medicalpark Semra Esenkaya ile de ön görüşme öneririm.Tıbbı bılgı ve cerrahı anlamında ıyı evet oyle bır durumuz varsa dogru karar varmışsınız. Bahcecının labarutarı daha ıyı dıye ben orayı ıstedım Cem celıkle gorustum ama 35 yas altına tek embrıyo koymadıkları ıcın bıraz kafam karıştı cıft embrıyo sansı artıyor sonucta ve eray bey bana daha yakın bu süreç zaten zor bıde kararsızlık ınsanı yoruyor gercekten ama okan unıversıtesınınde embrıyogları ıyı sanırım herkesın gönlüne göre olur umarım sızde saglıcakla kavusursunuz bebegınıze
Evet maalesef en çok desteğe ihtiyaç olunan durumda hem soğuk hem olumsuz şeyleri çok açık belirten,beklentim hiç yoktu o yüzden ama pozitif oldu ilk denemede bilemiyorum zaten sebepsizdi belki başka yerde de olurdu ama Bahçeci iletişim açısından çok iyiydi orada da kalabalıktan zaman zaman ilgi yönünde sıkıntı yaşayanları duydumEray hocada bi aşılama geçmişim var. cidden soğuk bi insan ve zaman zaman bu canını sıkıyor. negatif oldu maalesef sonuç. tüp bebek için bahçeçiye gittik bu defa laboratuvarı iyi diye.. gebzeden git gel çok sıkıntı oluyor.. pazartesi transfer oldum inşallah bu yolda çok yorulmadan hepimiz pozitifi görürüz
Bahçecide de doktorlar öyle videolardaki gibi değil aslında. Bazen aceleyle bile konuşup yapıyorlar muayeneyi.. pozitifi görmene sevindim kaç haftalık şuanEvet maalesef en çok desteğe ihtiyaç olunan durumda hem soğuk hem olumsuz şeyleri çok açık belirten,beklentim hiç yoktu o yüzden ama pozitif oldu ilk denemede bilemiyorum zaten sebepsizdi belki başka yerde de olurdu ama Bahçeci iletişim açısından çok iyiydi orada da kalabalıktan zaman zaman ilgi yönünde sıkıntı yaşayanları duydum
Sabri beyle görüşme yapmıştık biz daha sonra da bi sorun olduğunda telefondan yazmıştım hemen dönüş yapmıştı kendi cebinden instagramdan falan da o açıdan memnun kalacak gibiydim aslındaBahçecide de doktorlar öyle videolardaki gibi değil aslında. Bazen aceleyle bile konuşup yapıyorlar muayeneyi.. pozitifi görmene sevindim kaç haftalık şuan
maşallah çok sevindim sağlıkla kucağına alacaksın inşallah güzel düşünSabri beyle görüşme yapmıştık biz daha sonra da bi sorun olduğunda telefondan yazmıştım hemen dönüş yapmıştı kendi cebinden instagramdan falan da o açıdan memnun kalacak gibiydim aslındaBenim şu an 8+5 oldu inşallah sağlıkla devamı da gelir
Amin inşallahmaşallah çok sevindim sağlıkla kucağına alacaksın inşallah güzel düşün![]()
Ben Sabri beyle görüşmüştüm çok iyiydi ilgisi alakası sonra yaz tatilinde mesaj atmıştım geri cevap yazmış aramıştı hatta basit bir şeye ,memnun kalacak gibiydim ama ben Eray hocada yaptırdım 8+6 olduk şükürHayırlı haberler alırsınız ıns bahcecıde hangı doktora yaptırdınız ben Cem celıkle gorustum ama dedıgınız gıbı vıdeolardakı gıbı degıl cok alelacele bır gorusme oldu oyuzden Eray hocanın ıletısımsız olmasına cok takılmıyorum sadece labaraturlarından dolayı bahcecıyı daha ıyımı olur dıye dusunuyorum ama kocaelıden gel gıt bıraz sıkıntı
Benim de sonucum pozitif oldu çok şükür ama bir tüp bebek doktorunda olması gereken her şey maalesef bence onda yok evet alanında çok iyi vs ama bazen aşırı gerçekçi olmak çok detaya inmek tüm riskleri söylemek de hastayı gereksiz strese sokabiliyor bir de cep numarasını verse bile bir kere bile aramadım o sıcaklığı hissetmedim evet asistanları vs ilgili o konuda da bir şey diyemem ama gebe takibinde vs de bir kere ilk kese görmeye gittiğimde bile hayırlı olsun ya da tebrik ederim bile demedi direkt ultrasona geçip 5 dk bakıp geçiyor ne istediğinize bağlı ben biraz daha ilgi isterdim gebelik takibimi yapan doktordan kullanacağım ürünlerden beslenme düzenime kadar çünkü devlet hastanesinde bile çok daha ilgili doktorlar var bir saat yol gidip beş dk bakıyor ve bitiyor tercih sizinEray hoca hastanin bilmesi gerektigi kdr bilgi verir ve evet biraz gercekcidir.
Olmucaksa olmucak der .
İsini yaparken asiri ciddidir
Hem operaasyonumu yapip hemde tup bebek surecim vardi
Ben hep pozitif elektrik aldim ve iletişimimiz iyidi.Sanirim insanlarim ne bekleedigiyle ilgili.
Gunde 20 hasta muane ettiginizi düsünun ve telefonlada destek verdiniginizi ,hangi isi yapicaksiniz.
Daha cok Asistanlariyla gorusme saglarsiniz,onlarda asiri ilgiliydi.
Tabikide herkes icin farklidiir elektrik tutma meselesi sanirimBenim de sonucum pozitif oldu çok şükür ama bir tüp bebek doktorunda olması gereken her şey maalesef bence onda yok evet alanında çok iyi vs ama bazen aşırı gerçekçi olmak çok detaya inmek tüm riskleri söylemek de hastayı gereksiz strese sokabiliyor bir de cep numarasını verse bile bir kere bile aramadım o sıcaklığı hissetmedim evet asistanları vs ilgili o konuda da bir şey diyemem ama gebe takibinde vs de bir kere ilk kese görmeye gittiğimde bile hayırlı olsun ya da tebrik ederim bile demedi direkt ultrasona geçip 5 dk bakıp geçiyor ne istediğinize bağlı ben biraz daha ilgi isterdim gebelik takibimi yapan doktordan kullanacağım ürünlerden beslenme düzenime kadar çünkü devlet hastanesinde bile çok daha ilgili doktorlar var bir saat yol gidip beş dk bakıyor ve bitiyor tercih sizinişinde uzman olduğu ve bilgisi tabii ki yadsınamaz
Sakarya’dayım benim kanımda bir problem var maalesef riskli gebelik oluyor her türlü o da alanında çok iyi olduğu için hep oraya yönlendirdiler genelde benim hastalığımı bilen kadın doğumcu bile az var ama o direkt biliyordu ne yapacağını dediğim gibi mecburiyetTabikide herkes icin farklidiir elektrik tutma meselesi sanirim
Needen basta secmistiniz
Okanami gittiniz
Kocaelindemisiniz![]()
Medicalda sebiha hanimSakarya’dayım benim kanımda bir problem var maalesef riskli gebelik oluyor her türlü o da alanında çok iyi olduğu için hep oraya yönlendirdiler genelde benim hastalığımı bilen kadın doğumcu bile az var ama o direkt biliyordu ne yapacağını dediğim gibi mecburiyetyoksa ilk günden bile bizle elektriği hiç iyi olmadı hatta oldukça ters konuştu moral olarak çok kötüydü tüp bebek sürecim aşırı gergindim 20 gün sürdü zaten aşırı olumsuzdum ama demek ki olacağı varsa oluyor stres yapmayın ,olumsuz düşünmeyin pozitif olun falan diyorlar ya ben hiç pozitif olamamıştır
Sonra da devam ettim birkaç seferdir gitmiyorum ama başka bir riskli gebelik doktoru bulamazsam doğuma da tabii ona gideceğim devam edeceğim güveniyorum kendisine güleryüzlü olmasa da
![]()
Sebiha hanıma gitmeyi düşünüyorum eğer bir sıkıntı çıkmazsa orada devam ederim sıkıntı çıkarsa Eray Bey’le devam ederim ,Sebiha hanımın yorumları da çok iyiMedicalda sebiha hanim
Acibademde
Prof. İZZET ŞAHİN var belki alternatif olabilir size
Riskli gebelik uzmani bunlarsa
Arkadasimin bebegi icin once Eray hocaya gittiler sonrada emin olmak iicin İzzet beye.Sebiha hanıma gitmeyi düşünüyorum eğer bir sıkıntı çıkmazsa orada devam ederim sıkıntı çıkarsa Eray Bey’le devam ederim ,Sebiha hanımın yorumları da çok iyi