Ercan baştu tüpbebek

Kunfeyekun72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
352
229
53
38
İyi akşamlar arkadaşlar eşimde sperm azlığı var ve tüp bebek yapmaya karar verdik henüz 6 aylık eyliyiz doktor araştırdık önce Türkiye nin en iyi doktorlarını düşündük ama çoğunun ilgisizliği felan eşim samimiyeti güleryüzlüğü ve ilgisi e tabiki genç Yaşına birçok başarı sığdıran Ercan baştu da karar kıldık yumurta 11 tane toplandı ama geriye 4 embriyo kaldı dondurdu işte şuan adetim estrofeme bugün başladım büyük ihtimal iki haftaya transfer yapılır Ercan baştu nun hastası var mı aranızda

Merhaba ben varım:) öncelikle tadavinşz hayırlı olsun benşm de opum gerçekleşti genetiğe gidecekler yarın sayısı öpreneceğim benim donmuş transfer olacak. Sizin de mi öyle?

Evet benimde öyle olsun istedim sadece bir embriyo uygulanacak şimdi estrofem verdiler galiba yumurta toplama esnasında da kist oluşmuş dün malatyadan bir doktora rahim ölçümü için gittik o söyledi sizde bir kontrole gidin adet olunca

Yumurta toplandıktan 10 gün sonra adet oldum ve bu adetten sonra da estrofem verdi kist için tedavi uygulanmayacak galiba ama Ercan bey haftaya tekrar kontrole gidin dedi

Benim de ilk deneme. Ne zaman adet olurum merak ediyorum. Adet bitiminden sonra histereskopi olacağım. Ondan sonraki ay kısmetse transfer

Bu süreci hiç bilmediğimden merak ettim. Mesela doktor bey adet olunca haber ver mi diyor? Nasıl biliyorlar transfer zamanını bu konularda kafam çok karışık😄

Merhabalar bende Ercan hocayla tedaviye başladım:) inşallah en kısa zamanda çok güzel haberler aliriz. Yalniz bir sorum olacaktı cetrotide iğnesini prospektusdr dolapta saklayın diyor fakat oradaki hemşireler bu konuda uyarmadı siz nasıl muhafaza ettiniz teşekkürler 😊

Merhabalar bende Ercan hocayla tedaviye başladım:) inşallah en kısa zamanda çok güzel haberler aliriz. Yalniz bir sorum olacaktı cetrotide iğnesini prospektusdr dolapta saklayın diyor fakat oradaki hemşireler bu konuda uyarmadı siz nasıl muhafaza ettiniz teşekkürler 😊
Hayırlı olsın tedaviniz:) dolapta saklayın

Açıkçası bende uyarılmadım ve Dolapta saklamadım sadece beni çatlatma iğnesi ile ilgili tembihlediler bende onu derin dondurucuda sakladım ve istenen saattevurdım

Amin amin bugün benim transfer günüm dualarınızı bekliyorum

Açıkçası bende uyarılmadım ve Dolapta saklamadım sadece beni çatlatma iğnesi ile ilgili tembihlediler bende onu derin dondurucuda sakladım ve istenen saattevurdım
aaa bi dakika cetroide de tozla karıştırılıyodu dimi. çok pardon onu saklamanıza gerek yok. paniklettiysem affola:( toz ve su karışan ilaçlar oda ısısında bekleyebiliyor. hazırlanmış olanlar dolapta beklemeli

Back
X