• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

arkadaşım seni bulana kadar göbeğim çatladı karın gerdirmede yaşadıklarını yazarmısın ben 102 kiloyum ve lipo ile beraber düşünüyorum

Selam whiterabbit detaylı anlatır girdiğinde.Ben durumu biraz bildiğim için size yardımcı olmaya çalışayım.
Eskiden çok kiloluymuş.Yanlış hatırlamıyorsam 40-45 kg vermiş.Doğal olarak vucutta sarkmalar olmuş.Onun karın ameliyatı 360 derece komple.Şimdi memnun karnından.
Cumartesi göğüs ve bacak oldu.Bu yüzden sık girip yazamayabilir.Merak ettiklerini yaz canım cevaplamaya çalışırız.

Kontrole ne zaman gidiyorsun canım.

canım aradığını biliyorum, dönemedim, özür..şu aptal teli konturluye çevirdim yurtdışına çıkmadan, şimdi de bir fırsatını bulup gidemedim; düzelttiremedim..biraz daha toparlayayım da..ara tabii, çok sevinirim yarın ya da müsait olduğunda

haftaya çarşamba falan düşünüyorum kuzum. dikişlerim 15. gün alınacakmış (göğüstekiler sadece)

arkadaşım seni bulana kadar göbeğim çatladı karın gerdirmede yaşadıklarını yazarmısın ben 102 kiloyum ve lipo ile beraber düşünüyorum

canım bentoprak sağolsun çok iyi açıklamış benim durumumu..

ama kişisel fikrimi senin başlığında da belirttim.100 civarı kilo ile bence bu ameliyata girmemelisin. en azından 80'e insen...boyunu bilemiyorum gerçi ama..lipo sadece şekillendirmede etkili.kilo vermeni sağlamaz..

en iyi bilgiyi doktor verecektir sana zaten.

sana bu konuda söyleyebileceklerim(iz) genel olarak bunlar..bir de, naçizane olarak, doktorumu tavsiye ederim..en azından fikrini almanı öneririm...

canım aradığını biliyorum, dönemedim, özür..şu aptal teli konturluye çevirdim yurtdışına çıkmadan, şimdi de bir fırsatını bulup gidemedim; düzelttiremedim..biraz daha toparlayayım da..ara tabii, çok sevinirim yarın ya da müsait olduğunda

haftaya çarşamba falan düşünüyorum kuzum. dikişlerim 15. gün alınacakmış (göğüstekiler sadece)

Bende acaba cumartesi kontrolün olabilirmi diye düşündüm,toplantı var ya.Önemli değil tel Allahtan burası var haberini alıyorum ya şükür.

Biri pastırmamı dedi :27:

sizide buldum . benim yaşadığım yer çok küçük bir şehir doktor araştırma şansım yok devlette olmayı düşünüyorum ha buarada karın gerdirme için . önce karnımı yaptırsam sonra kilo versem olmamı canlarım nolur bana umutsuz vaka gözüyle bakmayın:24:

sizide buldum . benim yaşadığım yer çok küçük bir şehir doktor araştırma şansım yok devlette olmayı düşünüyorum ha buarada karın gerdirme için . önce karnımı yaptırsam sonra kilo versem olmamı canlarım nolur bana umutsuz vaka gözüyle bakmayın:24:

canım olmaz inan..yine sarkacak çok kilo verdiğinde.sarkmasa bile istediğin gerginlik olmaz...
ben 2-3 kilo versem sonrasında nolur diye korkuyorum, düşün yani..

ilginizden dolayı çok teşekkür ederim mesajlarınızı yeni gördüm valla kafam çarşaba pazarı gibi şuan kararsızım :125: halim budur :43::43::43::43::43:

Yok canım umutsuz vaka diye bakmıyoruz çünkü umutsuz değilsiniz.En azından yapılabilecek bir şeyler var Allaha şükür ya olmasaydı.Ameliyat sonrası da verirsiniz tabii ama yeterli olmayacağı kanısındayım.Şöyle düşün doğumdan önce göğüslerin nasıldı,doğumdan sonra nasıl oldu.Ameliyat sonrası çok kilo verirsen sarkmalar olacaktır.Tekrarmı toparlama ameliyatı olacaksınız o zaman.En azından tavşanımızın dediği gibi 80 kg inin.Ameliyat zaten 10 kg vermiş gibi gösteriyor (10 kg zayıflamıyorsun ama) Ameliyat sonrası bir 10 kg daha verdinizmi bu iş olur gibi geliyor.

Kızlar ya dün gece aklıma bişey takıldı:)Bu hastaneye ameliyat ücretini nasıl ödüyoruz nakit mi eft mi ne bileyim bankamatik kartından çekebiliyorlar mı?Düşündüm karar veremedim:)))

Kızlar ya dün gece aklıma bişey takıldı:)Bu hastaneye ameliyat ücretini nasıl ödüyoruz nakit mi eft mi ne bileyim bankamatik kartından çekebiliyorlar mı?Düşündüm karar veremedim:)))

Parayı vermeden kaç canım:1: nasılsa bizim doktor parayı bazı doktorlar gibi önden peşin almıyor rahat kaçarsın :23:

sana hangisi uygun ise onu yap hepsi uyuyor nasılsa hastaneye ve doktora :34:

İki öğretmen az kaldı hadi Meltemcim senin ki tek meme hiç korkma gerilme Burcu öğretmenim karın meme de 3.gün ağrı olur belki bünyeye bağlı sende rahat ol iyi düşünün iyi olsun :34:

Herkese hayırlı kandiller :16:

Yardımcı olabildiysek ne mutlu.Bende ameliyat öncesi araştırırken az çırpınmadım.Sağolsun burdaki arkadaşlar en başta jelesece çok yardımcı oldular.Benim yaptığımda biraz ahde vefa oluyor.

Ne demek efendim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :34: o zamanlar tek tabanca forumda tek bendim şimdi ben çektim elimi eteğimi muhabbet gırgıra takılıyorum forumda :34:doktorun yaptığı işler ve yeni hastaları show yapıyor:nazar:

Son düzenleme:
Parayı vermeden kaç canım:1: nasılsa bizim doktor parayı bazı doktorlar gibi önden peşin almıyor rahat kaçarsın :23:

sana hangisi uygun ise onu yap hepsi uyuyor nasılsa hastaneye ve doktora :34:

İki öğretmen az kaldı hadi Meltemcim senin ki tek meme hiç korkma gerilme Burcu öğretmenim karın meme de 3.gün ağrı olur belki bünyeye bağlı sende rahat ol iyi düşünün iyi olsun :34:

Herkese hayırlı kandiller :16:

Aslında aklıma yatmadı değil kaçsam mı acaba:)Ne alışveriş yaparım ben o parayla çıtır çıtır yerim valla:)))Ama doktora yazık yaa ona kıyamam o kadar emek veriyor adam en önemlisi biz memnun olmak bilmez kadınlarla uğraşıyor cennetlik valla:)))Şaka bir yana sağol canım desteğin için valla niyeyse baya bi rahatım hatta fazla neşeli hatta annem insan biraz heyecanlı olur ameliyat olacaksın bu ne neşe diyor...Ama bilmiyor ki ben kum torbalarımdan kurtulmak için yıllardır gün sayıyorum:)

yaaaaawwwww surda amelıyata 3 gun kalmısken burda zor mor yazılarını okumak benı korkutuoooo haberınız olsunnnn:(((((((((

Burcu cum lütfen heyecan yapma.Ameliyat olduğum gece sabaha kadar uyuyamadım.O kadar heyecanlanıp mutlu olmuştum ki:32: Sürekli küçülen memelerime bakıp bakıp duruyordum:27: karın germe de olmuştum aynı anda ama memelerden o kadar çok sıkıntı çekmişimki demek sürekli bakıp bakıp gülüyordum kendi kendime:) Sevinçten ağrının acının bile farkında değildim.Şimdi bir kere meme küçültme de, tavşanın dediği gibi çok ağrı acı olmuyor tatlım.Meme büyütme de hep duyuyoruz kas altı uygulaması çok ağrılı oluyormuş.Ama inan sen bu kadar ağrı çekmeyeceksin.Davşanım çok şükür atlattı.Biraz acılı adana oldu onunkisi ama çok şükür zor günler geçti bitti.Bak haftaya bu günler yazar güleriz burda:34: Bence bu günlerin keyfini çıkarın.No panik, no strees:45: :16:

Bencede kaç :52: Doktor depozit yatırın,şöyle yapın böyle yapın demediyse direk çıkışa :36: Söyledi de senmi ödemedin diymi ama :52:

Meltemcim no problem.

Back
X