Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla neyse o :)
arkadaşım seni bulana kadar göbeğim çatladı karın gerdirmede yaşadıklarını yazarmısın ben 102 kiloyum ve lipo ile beraber düşünüyorum
Kontrole ne zaman gidiyorsun canım.
arkadaşım seni bulana kadar göbeğim çatladı karın gerdirmede yaşadıklarını yazarmısın ben 102 kiloyum ve lipo ile beraber düşünüyorum
canım aradığını biliyorum, dönemedim, özür..şu aptal teli konturluye çevirdim yurtdışına çıkmadan, şimdi de bir fırsatını bulup gidemedim; düzelttiremedim..biraz daha toparlayayım da..ara tabii, çok sevinirim yarın ya da müsait olduğunda
haftaya çarşamba falan düşünüyorum kuzum. dikişlerim 15. gün alınacakmış (göğüstekiler sadece)
Biri pastırmamı dedi![]()
sizide buldum . benim yaşadığım yer çok küçük bir şehir doktor araştırma şansım yok devlette olmayı düşünüyorum ha buarada karın gerdirme için . önce karnımı yaptırsam sonra kilo versem olmamı canlarım nolur bana umutsuz vaka gözüyle bakmayın![]()
sizide buldum . benim yaşadığım yer çok küçük bir şehir doktor araştırma şansım yok devlette olmayı düşünüyorum ha buarada karın gerdirme için . önce karnımı yaptırsam sonra kilo versem olmamı canlarım nolur bana umutsuz vaka gözüyle bakmayın![]()
senin yazdıkların çok kafama yattı
Kızlar ya dün gece aklıma bişey takıldı:)Bu hastaneye ameliyat ücretini nasıl ödüyoruz nakit mi eft mi ne bileyim bankamatik kartından çekebiliyorlar mı?Düşündüm karar veremedim:)))
Yardımcı olabildiysek ne mutlu.Bende ameliyat öncesi araştırırken az çırpınmadım.Sağolsun burdaki arkadaşlar en başta jelesece çok yardımcı oldular.Benim yaptığımda biraz ahde vefa oluyor.
Parayı vermeden kaç canımnasılsa bizim doktor parayı bazı doktorlar gibi önden peşin almıyor rahat kaçarsın
sana hangisi uygun ise onu yap hepsi uyuyor nasılsa hastaneye ve doktora
İki öğretmen az kaldı hadi Meltemcim senin ki tek meme hiç korkma gerilme Burcu öğretmenim karın meme de 3.gün ağrı olur belki bünyeye bağlı sende rahat ol iyi düşünün iyi olsun
Herkese hayırlı kandiller![]()
yaaaaawwwww surda amelıyata 3 gun kalmısken burda zor mor yazılarını okumak benı korkutuoooo haberınız olsunnnn((((((((
Kızlar ya dün gece aklıma bişey takıldı:)Bu hastaneye ameliyat ücretini nasıl ödüyoruz nakit mi eft mi ne bileyim bankamatik kartından çekebiliyorlar mı?Düşündüm karar veremedim:)))