• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Doktor konusunda en ufak bir şüphem yok.Ercan beye çok güveniyorum.Güvendim ki ameliyatlarımı ona oldum.Ameliyat günümü aldım Allah kısmet ederse olacağım.Ben sadece olmuş birinden süreci öğrenmek istiyorum.Neler yaşadığını doktor tam bilemez ki.
Bak şimdi kafam bulandı.Ağrı demişin.En çokta dişler demişin.3 aydır diş sorunları yaşıyorum.Sürekli bir iltihap hali var bu aralar.Dolgu yapılacak yapılamıyor.Çekilecek uyuşmuyor iltihaptan.İlaç kullanıyorum.Diş eti sorunum var yıllardır.Sen bir tek göz kapağı olmuştun dimi.Oda bunları etkiledi öylemi.Çok geçmiş olsun.Şimdi de tam yüz ameliyatımı olacaksın.

disler gozle alakali degildi sanirim..ben tum vucduttan yag aldirdim tam karin germe amaliyati oldum goz kapagi indan dislere birsey olmaz. ben dislerim sizladi ama agri olmadi..ya amaliyat olacaksan korkmayin ya:)) agriycak tabiki:)) guzel olmak kolaymi? yeniden dogmak kolaymi? hic korkma Allahin izniyle hersey olucak hersey guzel olucak:) iste doktorunada guveniyorsan onemli olan o gerisi asamalar. inan bana bende yaptirdgim o ilk gece ve 2. gece zorlandim ama asla 3geceden sonra zorlanmdim:)) bugunnnnnnnnn bende cok degisklikler oldu:)) super ince bir bel olustuki allah allah...cok guzel oluyorum ya gitikce..esimde bende vucuduma baka baka bir kaliyoruz:)) sanki yeni cocuk dunyaya geldi:) deger o acilaraki ona aci bile denmez bence:))yemek lezetli olmasi icin pisyor..pismeden yemek olurmu:))

Doktor konusun da şüphem yok.Merak benimki resim falan beni kesmiyor illa canlı göricem.Karında canlı olduktan sonra görmüştüm.Karın, dikişler görünmüyor psikolojisi vardı galiba.Ama bu yüz hep açıkta.Dikişler nasıl nerde vs. vs sorular sorular.Burdan tanımadan yazışıyoruz.Herkesin ten rengi vücut şekli farklı.Kendi profiline yakın bir kişi arıyor ister istemez insan.Bir de hep derim çok güzel deniyor mesela güzellikte göreceli.Senin beğendiğin dikişi ben beğenmem,benim beğendiğimi sen beğenmezsin.Bu gidişle canlı örnek kendim olucam galiba.Hakkımızda hayırlısı.

LiPosuction yaptiranlar başlığında Ercan beye ameliyat olan bir arkadasta cm olarak
Degisiklik yokmuş.:-(

Sıkılmasın canınız beni tanıyanlar şaşırıyor nasıl zayıfladın diyorlar ben kimseye söylemedim sadece eşim biliyordu. Operasyondan 1 hafta sonra anneme söyledim. Ben öncesinde ölçülerimi almıştım şöyle diyim bel ölçüm 2 cm eksik ama yanlarım bayağı gitti basen bölgesi aynı ama değişim bariz ortada çünkü üst bacağıda biraz incelttiği için daha düzgün duruyor. sırtdaki katlanma tamamen gitmedi ama azaldı mide ve göbek azaldı zaten çok değillerdi ben katlanmalardan çok şikayetçi idim o katlanma hala var...spor şart sonrası deri gevşiyor ve selülitlerim arttı sıkılaştırmak lazım belki ozaman tam istediğim gibi olur. Belki benim yapımdan kaynaklanan bir şeydir şu kadar inceldim bu kadar gitti diyen çok kişi var herkesde sonuç aynı olacak diye bir şey yok. Belki siz de şu kadar inceldim diyeceksiniz ( işallah ) Ama şunu da belirtmek istiyorum kimse mucize beklemesin....
Düzenleyen: loresima. Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme Saati :22:36

unigue;bu arkadaştan bahsediyorsun galiba yazdığı gibi zayıflamış ben mezru ile ölçüme pek güvenmem çok oynak bir ölçüm olur o bilgine

Doktor konusun da şüphem yok.Merak benimki resim falan beni kesmiyor illa canlı göricem.Karında canlı olduktan sonra görmüştüm.Karın, dikişler görünmüyor psikolojisi vardı galiba.Ama bu yüz hep açıkta.Dikişler nasıl nerde vs. vs sorular sorular.Burdan tanımadan yazışıyoruz.Herkesin ten rengi vücut şekli farklı.Kendi profiline yakın bir kişi arıyor ister istemez insan.Bir de hep derim çok güzel deniyor mesela güzellikte göreceli.Senin beğendiğin dikişi ben beğenmem,benim beğendiğimi sen beğenmezsin.Bu gidişle canlı örnek kendim olucam galiba.Hakkımızda hayırlısı.

canim istersen gel seninle camerali canli sesli chat yapalim.. goz kapagimi iyice incele:)) ama bende ki degim yuzde yuz. ben inanmiyorum bu degisme esim hatta inamiyor.. esim okadar cok mutluki bu halime:)) bayramda ailesine gitik iceri gidrgimizde milet hep bir agizdan bu nasil genclemis yaa sirri ne acba diye ustume ustume geldielr:)) esim hergece bana sarilarak uyor okadar yani.. beni arkadas olarak ekle ozelden vereyim sana msnimi gel kuzum :27:

Sıkılmasın canınız beni tanıyanlar şaşırıyor nasıl zayıfladın diyorlar ben kimseye söylemedim sadece eşim biliyordu. Operasyondan 1 hafta sonra anneme söyledim. Ben öncesinde ölçülerimi almıştım şöyle diyim bel ölçüm 2 cm eksik ama yanlarım bayağı gitti basen bölgesi aynı ama değişim bariz ortada çünkü üst bacağıda biraz incelttiği için daha düzgün duruyor. sırtdaki katlanma tamamen gitmedi ama azaldı mide ve göbek azaldı zaten çok değillerdi ben katlanmalardan çok şikayetçi idim o katlanma hala var...spor şart sonrası deri gevşiyor ve selülitlerim arttı sıkılaştırmak lazım belki ozaman tam istediğim gibi olur. Belki benim yapımdan kaynaklanan bir şeydir şu kadar inceldim bu kadar gitti diyen çok kişi var herkesde sonuç aynı olacak diye bir şey yok. Belki siz de şu kadar inceldim diyeceksiniz ( işallah ) Ama şunu da belirtmek istiyorum kimse mucize beklemesin....
Düzenleyen: loresima. Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme Saati :22:36

unigue;bu arkadaştan bahsediyorsun galiba yazdığı gibi zayıflamış ben mezru ile ölçüme pek güvenmem çok oynak bir ölçüm olur o bilgine

Aynen bu arkadastan bahsediyorum :-( cok ilginç degil mı ama.bu arada bu arkadastan 10 kilo fazlayim ben ikimizden de 3,5 kilo alinacak.ona takıldım bir de :-(

canim istersen gel seninle camerali canli sesli chat yapalim.. goz kapagimi iyice incele:)) ama bende ki degim yuzde yuz. ben inanmiyorum bu degisme esim hatta inamiyor.. esim okadar cok mutluki bu halime:)) bayramda ailesine gitik iceri gidrgimizde milet hep bir agizdan bu nasil genclemis yaa sirri ne acba diye ustume ustume geldielr:)) esim hergece bana sarilarak uyor okadar yani.. beni arkadas olarak ekle ozelden vereyim sana msnimi gel kuzum :27:

Kameram yok canım maalesef.Birde teknoloji özürlüyüm canım ben.Daha önce resim yükledim şimdi yerini bile bulamıyorum nerden yüklenecek o derece kötüyüm yani.Topikteki arkadaşlar toplanacağız okuyorsundur yorumları sende gelsene.Hem tanışmış oluruz hem canlı tüm ameliyatları birebir görmüş olursun,olurum.Senin namına övgülere sevindim.Ben çok büyük bir değişim ve gençleşme istemiyorum zaten.Hiç belli olmasın ameliyat olduğum mümkünse.Bunu Ercan beye de söyledim.Doğal olacak kısmetse.Sağlık benim için daha önemli.Göz kapağı düşüklüğü görüş açısını bozuyor biliyorsun.

Aynen bu arkadastan bahsediyorum :-( cok ilginç degil mı ama.bu arada bu arkadastan 10 kilo fazlayim ben ikimizden de 3,5 kilo alinacak.ona takıldım bir de :-(

Bu ameliyatlar kilo vermek için değil ki vücut şekillendirmek için.Kilo veriliyor yinede ama öyle 10 kilo falan değil.Ama görüntü çok kilo vermiş gibi oluyor.Bana da çok kilo vermişin diyorlar ama ameliyat öncesinden 4 kg eksiğim.Söyledikleri gibi çok zayıflamadım yani.Ama görüntü fit çok şükür.

Bu ameliyatlar kilo vermek için değil ki vücut şekillendirmek için.Kilo veriliyor yinede ama öyle 10 kilo falan değil.Ama görüntü çok kilo vermiş gibi oluyor.Bana da çok kilo vermişin diyorlar ama ameliyat öncesinden 4 kg eksiğim.Söyledikleri gibi çok zayıflamadım yani.Ama görüntü fit çok şükür.

Ama yine de cm olarak incelme olması gerekmez mi?

arkadaşım sence de bu durum garip değil mi? beni tanıyanlar nasıl zayıfladın diye sordular diye yazmış loresima ....cm olarak zayıflamamak imkansız ! zaten yazılanlar ortada bacak gitti yanlar inceldi şekil daha iyi vs diye belirtmiş yazısında sence i cm.bazında incelme olmadan bunlar oalbilir mi ? Kafanı hiç karıştırma öncesi sonrası değişimler ortada tabi ki incecik manken gibi çıkmıyorsun bu ameliyatlardan ama fark bariz görülüyor :34:ameliyat sonrası bizlerinde dikkati şart tabi yemeye içmeye dikkat etmemiz gerekiyor

Son düzenleme:

cm.olarak da kilo olarak da değişim oluyor olmaması benim açımdan kabul edilemez zaten :19:ama dediğim gibi ben mezru ile ölçümü baz almam alamam oynak ölçüm olur sende alma ameliyat öncesi ve sonrası resimlerin sana en iyi ölçü olacak :34:

arkadaşım sence de bu durum garip değil mi? beni tanıyanlar nasıl zayıfladın diye sordular diye yazmış loresima ....cm olarak zayıflamamak imkansız ! zaten yazılanlar ortada bacak gitti yanlar inceldi şekil daha iyi vs diye belirtmiş yazısında sence i cm.bazında incelme olmadan bunlar oalbilir mi ? Kafanı hiç karıştırma öncesi sonrası değişimler ortada tabi ki incecik manken gibi çıkmıyorsun bu ameliyatlardan ama fark bariz görülüyor :34:ameliyat sonrası bizlerinde dikkati şart tabi yemeye içmeye dikkat etmemiz gerekiyor

tamam ya kızma :-( Durum bence de garip kafam çok karıştı :-(

unique merhaba.Benden sana bir tavsiye; hayatının hiç bir döneminde kafana bu kadar her şeyi takma tatlım.Bırak her şey seyirinde ve olması gerektiği gibi olacak.Bazı şeyleri yaşamadan,tecrübe etmeden gerçeğini göremeyiz.Bu kadar çok kafana takıp kendini helak edeceksen vazgeç bu işten.Kendi iradenle birşeyler yapmaya bak.Ha yok ben denemek ve gerçekten inanarak yapmak, ve istediğimi gerçekleştirmek istiyorum dersen,hadi bütün yollar sana açık tatlım... Bırak bütün stresi ve karamsarlığı...Bildiğin yoldan şaşma,''Aklın yolu bir'' sözünü kafandan hiç çıkarma...Vucudundan 3,4 kilo yağ alınacak ve cm olarak küçülmeyeceksin!!! kundaktaki bebeğe söylesen güler buna:)

Ama sana bir tavsiyem daha var nacizane.Emin olmadığın ve senin mantığına uygun olmayan hiç birşeyi de yapma.Dediğim gibi; aklın yolu bir tatlım...;) Sevgiler...

Unique,arkadaş listemde yokmuşsun.İstersen gir bak resimlerime.Belki gecenin bu saati bir fikir verir sana;) Sevgiler selamlar;)

Ekliyorum seni:)

Unique,arkadaş listemde yokmuşsun.İstersen gir bak resimlerime.Belki gecenin bu saati bir fikir verir sana;) Sevgiler selamlar;)

Ekliyorum seni:)

Ben böyle değişim görmedim :-)İnanılmaz hoş olmussunuz.Bir an göğüs ameliyatıyla birlikte yaptırsam mı diye düşündüm.
Çoookkk teşekkürler.Bu bana iyi geldi :-)

Ben böyle değişim görmedim :-)İnanılmaz hoş olmussunuz.Bir an göğüs ameliyatıyla birlikte yaptırsam mı diye düşündüm.
Çoookkk teşekkürler.Bu bana iyi geldi :-)

sen birde benim bacaklarımda ki değişimi gör:nazar: kısmet olursa canlı tanışırız görürsün belki:29:

dur dur sen şimdiden memelere kola bacağa başlama bizlerin yaşına geldi mi yaptıracak yerlerin kalsın:9:

Back
X