Doktor konusunda en ufak bir şüphem yok.Ercan beye çok güveniyorum.Güvendim ki ameliyatlarımı ona oldum.Ameliyat günümü aldım Allah kısmet ederse olacağım.Ben sadece olmuş birinden süreci öğrenmek istiyorum.Neler yaşadığını doktor tam bilemez ki.
Bak şimdi kafam bulandı.Ağrı demişin.En çokta dişler demişin.3 aydır diş sorunları yaşıyorum.Sürekli bir iltihap hali var bu aralar.Dolgu yapılacak yapılamıyor.Çekilecek uyuşmuyor iltihaptan.İlaç kullanıyorum.Diş eti sorunum var yıllardır.Sen bir tek göz kapağı olmuştun dimi.Oda bunları etkiledi öylemi.Çok geçmiş olsun.Şimdi de tam yüz ameliyatımı olacaksın.
disler gozle alakali degildi sanirim..ben tum vucduttan yag aldirdim tam karin germe amaliyati oldum goz kapagi indan dislere birsey olmaz. ben dislerim sizladi ama agri olmadi..ya amaliyat olacaksan korkmayin ya:)) agriycak tabiki:)) guzel olmak kolaymi? yeniden dogmak kolaymi? hic korkma Allahin izniyle hersey olucak hersey guzel olucak:) iste doktorunada guveniyorsan onemli olan o gerisi asamalar. inan bana bende yaptirdgim o ilk gece ve 2. gece zorlandim ama asla 3geceden sonra zorlanmdim:)) bugunnnnnnnnn bende cok degisklikler oldu:)) super ince bir bel olustuki allah allah...cok guzel oluyorum ya gitikce..esimde bende vucuduma baka baka bir kaliyoruz:)) sanki yeni cocuk dunyaya geldi:) deger o acilaraki ona aci bile denmez bence:))yemek lezetli olmasi icin pisyor..pismeden yemek olurmu:))