• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Herşeyde bir hayır vardır arkadaşım.Geç olsun güç olmasın.Takma kafana düşünme çok.Eni sonu olup bitecek ve olduda bitti maşallah diyeceğiz.Dualarım hep seninle.

Herşeyde bir hayır vardır arkadaşım.Geç olsun güç olmasın.Takma kafana düşünme çok.Eni sonu olup bitecek ve olduda bitti maşallah diyeceğiz.Dualarım hep seninle.

evet ya zaman hızlı geçiyor bu sene 2.ameliyat olacak ama ne yapalım alıştık artık kestirip biçtirmeye senle :30:

evet ya zaman hızlı geçiyor bu sene 2.ameliyat olacak ama ne yapalım alıştık artık kestirip biçtirmeye senle :30:

Valla alıştık.Önce sağlık sonra gelsin estetikler.Bu sen biter inşallah.Seneye uzamasın diye elimden geleni yapıyorum ama aksilikler bitmiyor ki.

Son düzenleme:
Benim de üst gözkapağımdan şikayetim var ama çevremde örnek göremediğimden ve genelde de olumsuz yorumlar okuduğumdan bi türlü cesaret edemiyorum. Fotoğrafınızı görmem mümkün mü sizin için bir sakıncası yoksa? :)

Hos bulduk canimmmm, 5 hafta once goz torbalarim alindi ust kismi hic kimse anlamdi benim goz kapagini aldirdigimi ne annem ne babam ne yakin komsularim.. ben herkeze apantist amaliyati oluyorum ve oldum degim icin hemen hemen tum apartman geldielr fakat hic kimse anlamdi goz kapaklarimin amaliyatli oldgunu fakat herkez sunu dedi sen amaliyatan sonra cok genclestin...
goz kapaklarda sislik olmadi dersem atmam hic olmadi diyebilirim. ilk beni yataga yatirdiklerinde aksam ustuydu zaten goz kapaklarima buz koydu hemsireler ve surekli degitirdiler buzlari. bana evdede aynsini yap dediler bende yaptim. dikis ipligi vardi incecik bir iplik ve onlarin ustune minik ince bir sey yapistirdilardi hastanede ben evde cikardim. kontrole gitigimde bana bu yapiskanlari cikarma dendi bende peki dedim zaten galiba 4 yada 5 yada daha erken dikis ler alindi. incecik ipligi cekerek cikarti doktor. acimadi. yalniz az morluk olustu sagimda fazlaydi soluma gore cunki sol gozumde asiri torbalanma vardi. morluklarda 1 hafta icinde yok oldu. biraz golge gibi kalmisti. ben disarda hep gunes gozlugu taktim o donemde. ve eve gelenler cok cok yabanciysa onlarin yanindada gozluk taktim dedimki isiga karsi gozlerim hasaslasti amaliyatan sonra dedim.

resimlerimi tabiki gorebilirsin ama kimseye vermemek kimseye gostermemek sarti ile malum kimseye demedim. ama sen bildgin icin o gencligi direk goruceksin bir goz kapagi ile.
birde benim yemin ederimki goz kapagi aklimda yoktuki...bana ebru hanim onerdginde goz kapaklarimin dogustan oyle oldgunu soyledim oda gulumsedi istersen dedi. bende istememi dedim:)) oyuzden bana bu goz kapagi Allahin bir hediyesi oldu

Merhaba, ben de 10 Kasım da meme büyütme ve burun estetiği operasyonlarını geçirdim. Doktorum Ercan Bey di. Ameliyat günü hastanede 1 gün yattım ve ertesi gün öğlen taburcu oldum. Göğüslerimden çooook memnunum. Süper oldular. Bugün annemin yardımı olmadan yataktan kalkabildim. Hızlı da iyileşiyorum ve morarma olmadı.

Burun estetiğinde, yüzüm ilk üç gün şişti. 4. gün inmeye başladı. Şimdi burnumun üstü, alnımda biraz şişlik var. Sol gözümün altında ince bi morluk var o kadar. Silikon tampon ve alçım 6. gün alındı ve acımadı. Şu an burnumun üstünde bantlar var. Burnumun şekli 1 sene içinde oturacağından iyi yada kötü olmuş demiyorum. İstediğim gibi yapıp fazla kaldırmadığını görüyorum o kadar.

Kendisi çok ilgili ve yetenekli bir doktor. Tavsiye ederim.

Merhaba, ben de 10 Kasım da meme büyütme ve burun estetiği operasyonlarını geçirdim. Doktorum Ercan Bey di. Ameliyat günü hastanede 1 gün yattım ve ertesi gün öğlen taburcu oldum. Göğüslerimden çooook memnunum. Süper oldular. Bugün annemin yardımı olmadan yataktan kalkabildim. Hızlı da iyileşiyorum ve morarma olmadı.

Burun estetiğinde, yüzüm ilk üç gün şişti. 4. gün inmeye başladı. Şimdi burnumun üstü, alnımda biraz şişlik var. Sol gözümün altında ince bi morluk var o kadar. Silikon tampon ve alçım 6. gün alındı ve acımadı. Şu an burnumun üstünde bantlar var. Burnumun şekli 1 sene içinde oturacağından iyi yada kötü olmuş demiyorum. İstediğim gibi yapıp fazla kaldırmadığını görüyorum o kadar.

Çok geçmişler olsun ne güzel ameliyat olmuşsunuz memnunsunuz doktorumuz başarılı bir doktor :nazar: inşallah hep böyle başarıları devam eder.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun aramıza hoşgeldin.Sonuçtan memnun olman sevindirici.Doktorumuz gerçekten süper biri.Burun ameliyatını sadece estetik yönden mi yaptırdınız? Sağlıkla ilgili bir problem varmıydı? Kemik eğriliği falanda oluyor ya ben o kısmıyla ilgilendiğimden olmuş birini görünce sorayım dedim.Tekrar geçmiş olsun.

evet kızlar bileniniz biliyor gecen sene kasım 11.inde meme küçültme ve diğer işlemleri oldum.Bir seneyi doldurmuş bulunmaktayım başından beri sürecimi heyecanımı tedirginliğimi gün gün yazdım bazen geriye dönük okuduğumda gülüyorum ne zor süreçmiş ... beklemek iz nasıl olacak şekil nasıl olacak diye ameliyat sonrası ilk ay kafayı yemişim ben aşırı pimpirikliyim istiyorum hepsi mükemmel olsun tabi ,doktor seçimimde ki uzun süreç canlı örnek görme çabam hep pimpirikliyimden bir sene içinde memelerde tek sıkıntı kalmıyor saplantılar ağrılar şişlikler hepsi geçip gitti gerçi bende ilk aylardan itibaren sıkıntı yoktu büyük keyif küçük ve dik memelere sahip olmak isteyen dileyen herkes olsun korkulacak hiç bir şey yok.

Birinci senem kutlu ve mutlu olsun

hepinize sevgiler

evet kızlar bileniniz biliyor gecen sene kasım 11.inde meme küçültme ve diğer işlemleri oldum.Bir seneyi doldurmuş bulunmaktayım başından beri sürecimi heyecanımı tedirginliğimi gün gün yazdım bazen geriye dönük okuduğumda gülüyorum ne zor süreçmiş ... beklemek iz nasıl olacak şekil nasıl olacak diye ameliyat sonrası ilk ay kafayı yemişim ben aşırı pimpirikliyim istiyorum hepsi mükemmel olsun tabi ,doktor seçimimde ki uzun süreç canlı örnek görme çabam hep pimpirikliyimden bir sene içinde memelerde tek sıkıntı kalmıyor saplantılar ağrılar şişlikler hepsi geçip gitti gerçi bende ilk aylardan itibaren sıkıntı yoktu büyük keyif küçük ve dik memelere sahip olmak isteyen dileyen herkes olsun korkulacak hiç bir şey yok.

hepinize sevgiler

Bir ömür yeter sana :nazar: oh güzel güzel gez bakalım :)

Böyle güzel sonuçlar duyunca daha çok mutlu oluyorum ve doktor seçimimde çok doğru bir karar verdiğim için kendimi kutluyorum:)

Eminim gün geçtikçe yaşadığınız güzellik ve mutluluk katlanarak artacak.Çok ameliyat olan var K.K.da Ercan beye ve sonuçlar çok başarılı bende dahil:nazar:

hepinize sevgiler

jelesec'cim nice senelere :16:

Bende her aynada kendime baktığımda şükrediyorum doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır,senin geçmişte dediğin gibi lazer lipo yerlerimde'ki izler belli belirsiz çok mutluyum :) Sevgiler sana.

Son düzenleme:
Back
X