• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

09:49 Konu Sahibi #12019 meltem03
Papatya
Giriş tarihi
May 2012

Bu cumartesi Ercan Bey'e muayeneye gidiyorum ameliyatım 28 ocakta sağolsun doktor bey hiç bir ricamızı kırmıyor ben öğretmenim mümkünse sömestre tatili olsun dedim hemen 28 ocak tarihini ayarladı daha ne istenirki:)
n belki karşılaşırsınız ameliyat sonrası

ocak ayı öğretmenlere rezerve belli odu :1: benim dediğim arkadaş buydu burcu ; meltem03.de öğretmen 2.meslektaş aynı doktora ameliyat oluyor ne güzel :)))

Son düzenleme:
09:49 Konu Sahibi #12019 meltem03
Papatya
Giriş tarihi
May 2012

Bu cumartesi Ercan Bey'e muayeneye gidiyorum ameliyatım 28 ocakta sağolsun doktor bey hiç bir ricamızı kırmıyor ben öğretmenim mümkünse sömestre tatili olsun dedim hemen 28 ocak tarihini ayarladı daha ne istenirki:)
n belki karşılaşırsınız ameliyat sonrası

ocak ayı öğretmenlere rezerve belli odu :1: benim dediğim arkadaş buydu burcu ; meltem03.de öğretmen 2.meslektaş aynı doktora ameliyat oluyor ne güzel :)))

hımm anladım tatlım sagol:))) ocak ayı öğretmenlerın guzellesme zamanı olacak anlasılan.okula donunce ınsanlar sok olacak ınsallahh :))))bu arada farkına warmadan 2 kılo wermısım gerıya 3 kaldı ha gayretttt:)

hımm anladım tatlım sagol:))) ocak ayı öğretmenlerın guzellesme zamanı olacak anlasılan.okula donunce ınsanlar sok olacak ınsallahh :))))bu arada farkına warmadan 2 kılo wermısım gerıya 3 kaldı ha gayretttt:)

Öğretmenler baş tacımız güzelleşmek hakları :31: çok sevindim keşke benimde 5.kilo fazlam olsaydı:ssz: verirsin ameliyata kadar rahat 3.kiloyu da sen bu azimle :29:

Son düzenleme:

En güzel öğretmen bizim topiğin öğretmenleri :nazar::nazar::nazar:
Ne güzel gitmiş işte iki kilo akşam 6 dan sonra birşey yeme çok acıkırsan bir kase yoğurt,elma,salatalık vs. ye bak bakalım kaç kilo gidiyor sen bile şaşarsın canımcım.Şu akşam yemekleri kilonun dostu.

Maşallah tereceleri çıkarıyoruz anam ne zeka var sende :nazar::nazar::nazar: derler ya akşam yediğimi unutuyorum ben onlardanım.

hahahahaha yok be bende unutkanımdır bakma :31:meme küçültmede aktif olduğumuz dönem meltem o zaman yazmıştı ogltkne nin oradan ondan aklımda kaldı :34:

Ya kızlaar göz kapağı ameliyat topiğini okudum moralim bozuldu :50: korkmadım dersem yalan söylerim
Amma velakiiin doktoruma çooook güveniyorum.Vazgeçmek yok.Baycan her şeyin en iyisini vede güzelini yapar dimi arkadaşlar.

:1:
Ya kızlaar göz kapağı ameliyat topiğini okudum moralim bozuldu :50: korkmadım dersem yalan söylerim
Amma velakiiin doktoruma çooook güveniyorum.Vazgeçmek yok.Baycan her şeyin en iyisini vede güzelini yapar dimi arkadaşlar.

Geçen hafta hastanede gözkapaklarını yaptırmış birini gördüm bantlar vardı birazda şişlik ama korkunç falan görünmüyordu :) bizim dr un hastası hiç aklıma gelmedi o anda gelse 2 laflardım birdaha görürsem sorayım süreci nasıl işlemiş

En güzel öğretmen bizim topiğin öğretmenleri :nazar::nazar::nazar:
Ne güzel gitmiş işte iki kilo akşam 6 dan sonra birşey yeme çok acıkırsan bir kase yoğurt,elma,salatalık vs. ye bak bakalım kaç kilo gidiyor sen bile şaşarsın canımcım.Şu akşam yemekleri kilonun dostu.

ewet haklısın bentoprak. aksam yemegını 6 gıbı yemeye calısıorum zaten ondan sonrada 9 gıbı acıkıorum 1 mandalına yıyıorum baska bısı yok :)) ama ınsan yemedıkce yemıor.ınsanında yedıkce yıyesı gelıor. bunyem yememeye alıstı sanırım :))) krıze gırmıorum en azından :))

Burcu merhaba ben Meltem tanışmak buraya nasipmiş:)Hem meslektaşız hem de ameliyat tarihlerimiz çok yakın.Ben bu hafta cumartesi gideceğim muayeneye Ercan Bey'e telefonda karar verdik ameliyat tarihine.Şimdiden baya heyecanlıyım.Kilo vermek mi gerekiyor ameliyat için?Ben biraz okudum ama konunun tam başını okuyacak vaktim de olmadığı için anlayamadım.Ben 1.68 boyundayım kilomda 68 göğüs ölçüm 100 sadece gögüslerimden şikayetçiyim.Bakalım Ercan Bey ne diyecek.Cumartesiyi sabırsızla bekliyorum.Muayene ücreti almıyormuş galiba değil mi?

korkunun ecele faydası yok arkadaşım :21: ben anlamadım bu işten benim gördüğüm kadını taaaaa sana sen bu işi düşünmezken anlatmıştım korkulacak durum yoktu;

bestem de görmüş bak teknik farklı galiba neyse sen canlı örnek olacaksın zaten kaçarı yok bizde göreceğiz :9::9::9:

Burcu merhaba ben Meltem tanışmak buraya nasipmiş:)Hem meslektaşız hem de ameliyat tarihlerimiz çok yakın.Ben bu hafta cumartesi gideceğim muayeneye Ercan Bey'e telefonda karar verdik ameliyat tarihine.Şimdiden baya heyecanlıyım.Kilo vermek mi gerekiyor ameliyat için?Ben biraz okudum ama konunun tam başını okuyacak vaktim de olmadığı için anlayamadım.Ben 1.68 boyundayım kilomda 68 göğüs ölçüm 100 sadece gögüslerimden şikayetçiyim.Bakalım Ercan Bey ne diyecek.Cumartesiyi sabırsızla bekliyorum.Muayene ücreti almıyormuş galiba değil mi?

Merhaba Meltemciğim,meslektasım:)) tanıstıgıma cok memnun oldum .bırbırımıze destek ve moral verecegımıze ınaanıorum zaten burdakı arkadaslıklar super sankı senelerdır tanıo gıbıyım cok sıcak ve samımıler :)) sanslıymısım:)) Cumartesı ercan bey bı gorsun senı muayene ucretı almadı benden .çok detaylı muayene etti, baktı, resımler gosterdı ıcımı rahatlattı.Ben hemen o anda karar verdım zaten.bana kıloyu karın germe ameliyatıda olacagım ıcın önerdi.ne kadar kılo verırsen okadar iyi dedi.Karında sarkma war onu alacak ınsallah :)) ama gogus ıcın zayıflamak sart değil.ınsallah ıstedıgımız sonucları alacagımıza ınanıorum:) doltora ınanamak ve guwenmek cok onemlı.Ercan bey bu konudada 1 numara göreceksın:)) benım amelıyatlı halımı ılk sen goreceksın sanırım :) hihihii

Yaaa kızlar karın germe topiğini okudum ben korktum sımdıı 5. gun hala dırenler war dr. yolladı falan dıolar.nasıl olur bu ya ?? :((( sargılar cıkınca bayılcak gıbı olmus bı arkadas.İLk gunler nasıl oluyor nooolur bana detaylı bılgı verınn :(((( aglıcam sımdıııııı:((((

Yaaa kızlar karın germe topiğini okudum ben korktum sımdıı 5. gun hala dırenler war dr. yolladı falan dıolar.nasıl olur bu ya ?? :((( sargılar cıkınca bayılcak gıbı olmus bı arkadas.İLk gunler nasıl oluyor nooolur bana detaylı bılgı verınn :(((( aglıcam sımdıııııı:((((

burcucum; karın germe olmadım kasım 24.ü günüm alınmıştı ama sağlık nedeniyle ertelendi nasipse nisan gibi düşünüyorum 2.kere estetik ameliyat olmuş biri olarak sana şunu söyleyeyim bende karından çok tırsıyordum taki bu güzel gurubu tanıyana kadar :34:ziyaretlerde gördüm ki korkulacak bir durum yok ameliyat akşamı kalkıp gezen ertesi gün tek başına otele dönen de oldu dren olayı gelen pis kan ile ilgili ben hastaneden çıkarken çekildi memelerimden dren seni germesin...

kızlar sana yazar merak etme bentoprak, ada22, rabbit, nlglpd, bunlar oldu daha detay verirler :34: ve ağlama hep gül

burcucum; karın germe olmadım kasım 24.ü günüm alınmıştı ama sağlık nedeniyle ertelendi nasipse nisan gibi düşünüyorum 2.kere estetik ameliyat olmuş biri olarak sana şunu söyleyeyim bende karından çok tırsıyordum taki bu güzel gurubu tanıyana kadar :34:ziyaretlerde gördüm ki korkulacak bir durum yok ameliyat akşamı kalkıp gezen ertesi gün tek başına otele dönen de oldu dren olayı gelen pis kan ile ilgili ben hastaneden çıkarken çekildi memelerimden dren seni germesin...

kızlar sana yazar merak etme bentoprak, ada22, rabbit, nlglpd, bunlar oldu daha detay verirler :34: ve ağlama hep gül

sağol jelesec. suan hastayım bıde karnımda agrı war. sankı amelıyat olmusumda karnım agrıomus moduna bı gırdımkı sorma. resmen sancı cekıorum :) hem aglıyorum hem guluyorum.kolay atlatanda war zor atlatanda. ınsallah ben kolay atlatırım acısız agrısız. ercan bey bana sen 4.gün mutfakta yemek yaparsın cok rahat dedı :))) heralde derımın yapısı ve karnımın buyuklugune bakarak dedı bunu bılmıorum. o bıraz ıcımı rahatlatıyo en azından :)))

Arkadaslar cok tesekkurler destegınız ıcın. heyecan yok desemde gun sayıyorum resmen hergun:))) artık oncesı-sonrası resımlere bakmaktan gına geldı :))) benım goguslerden korkum yokta karın germeden sonra ne kadar surede toparlarım o benı meraklandırıyor cunku ogretmenım ve somester tatılınde olucam amlıyatı yanı 15 gun surem war.bu sure zarfında toparlarmıyım onu merak edıorum.yoksa acaba 1 hafta daha ızın alsammı ne dersınız ???ben zaten atasehırde oturuorum hastaneyede yakınım .bulusacagınız zaman haberım olursa ve bende musaıt olursam sewe sewe katılırım.arkadaslıklarınızı okuorum gercektende cok sıcaksınız allah bozmasın:))) oyle sıkı takıpedıorumkı sızı kım naaapmıs ne etmıs haberım war hihihihi:)))) bıde doktor bana amelıyat gunne kadar bı 4-5 kılo daha ver iii olur dedı ama ben 2 hafta oldu tık yok.böle olursa sonuc kotu mu olur:((( bıde bısı daha sorucam aynı anda mıde ve bel bolgesınede lıpo yapıo mu ??? onu extradan mı solemek gerekıo? sev gıler opuorum hepınızı :)))
canım selam..
ben ercan bey'e cumartesi günü karın ve kalça germe oldum.. bugün kendim neredeyse her işimi yapıyorum, çok ağır ve hızlı işler değil ama iyiyim yani.
15 güne kesinlikle toparlarsın, ona eminim..(karın kısmı için diyorum) göğüste de kızlar anlatır süreci zaten...

ağrı için söyleyebileceğim ilk 1 saati atlatmak lazım..sonra da drenlerin çıkması kalıyor geriye...

canım, evet..drenler biraz can sıkıcı.. ama inan o kadar da kötü değil..
çok büyük ihtimalle drenlerle gideceksin eve.bunun senin iyiliğine olduğunu da anlatacak zaten doktor..

izleri görünce verilen tepkiyi ben tamamen kişiye bağlıyorum.ben mesela öyle kandan, yaradan vs korkmayan biriyim. izimi de gördüm, gayet incecik dikmiş, bundan bir kat iyisi da artık izsiz yapmak, o da mümkün bir şey değil zaten...

ilk günler bandajın var ayrıca, öyle izlerini her saniye görmüyorsun, sadece doktor pansuman yaparken...

Back
X