• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Meltemcim atlamışım doktoru kendin ara istersen soracakların varsa teline mutlaka dönüyor :34:

Kizlar merhabalaaar.suanda. burcunun yanindayim.muhabbet girla.hic agrisi sizisi yok.kikir kikir gulup egleniyoruz;))) melteme diyorki,meme kucultme cok kolay.hic aci olmamis.korkmasin diyor.simdi yurutecez.hepinizi opuyor.yarin laptopu gelince girecekmid.simdilik haberler bu kadar.opiyoluuuuuuuuuuz

Kizlar merhabalaaar.suanda. burcunun yanindayim.muhabbet girla.hic agrisi sizisi yok.kikir kikir gulup egleniyoruz;))) melteme diyorki,meme kucultme cok kolay.hic aci olmamis.korkmasin diyor.simdi yurutecez.hepinizi opuyor.yarin laptopu gelince girecekmid.simdilik haberler bu kadar.opiyoluuuuuuuuuuz

Elemtere fiş kem gözlere şiş :34:

bunlar Burcuya :nazar::nazar: haber verenlerin çok olsun sarı şeker :16:

Meltemcim atlamışım doktoru kendin ara istersen soracakların varsa teline mutlaka dönüyor :34:

Canım şimdi aradı doktor bey valla sağolsun unutmamış...Biraz nezleyim deyince hemen antibiyotik verdi eşim şimdi almaya gitti hemen.Göğüs ölçümünde C cuptan küçük olmasını istiyorum mümkünse dedim C ile B arası yapalım ozaman dedi.Valla süper bir insan iyiki yolum Ercan Bey'e düşmüş:)

Oh bee sabahtan beri bekleye bekleye bi hal olduk:)Biraz önce Ercan bey aradı nerdeyse meraktan ona soracaktım Burcu nasıl diye ama sormadım tabi bunlar nasıl bir çete demesin dedim:)Burcu'ya selam görüşücez inşallah.Bu arada zaten rahattım iyice rahatladım Burcu'nun verdiği bilgiler sayesinde öpüldünüz kızlar:)))

Canım şimdi aradı doktor bey valla sağolsun unutmamış...Biraz nezleyim deyince hemen antibiyotik verdi eşim şimdi almaya gitti hemen.Göğüs ölçümünde C cuptan küçük olmasını istiyorum mümkünse dedim C ile B arası yapalım ozaman dedi.Valla süper bir insan iyiki yolum Ercan Bey'e düşmüş:)

Ben çok doktoru övmeyi sevmem ama şunu belirtmeden duramam :34:hastalarıyla iletişimi çok kuvvetli doktorun bire bir kendi diyalog kuruyor :31: bu benim doktoru tercih etmemde etkenlerden biriydi :34: Bende iyi ki diyenlerdenim şükür :16:

Oh bee sabahtan beri bekleye bekleye bi hal olduk:)Biraz önce Ercan bey aradı nerdeyse meraktan ona soracaktım Burcu nasıl diye ama sormadım tabi bunlar nasıl bir çete demesin dedim:)Burcu'ya selam görüşücez inşallah.Bu arada zaten rahattım iyice rahatladım Burcu'nun verdiği bilgiler sayesinde öpüldünüz kızlar:)))

Çete diyenler çok k.k.da bize aman birde doktor demesin :9:
Bende kısmetse perşembe olacağım.
B cup genelde ideal deniyor.
Ben de kararsızım..

Çarşamba görüşmede sana resim gösterir mutlaka bakar fikir edinirsin :34:

Son düzenleme:

ercan bey'e yolu düşen her canlı bu cümleyi kuracaktır:)))

Ercan Bey hiçbirşeyi unutmaz merak etme hatta sohbet arası herşeyi tek tek hafızaya alır çok farklı bir insan emin ol :) onun için önce hastası gelir

Tabi uyanık en güzel senin olacak hepimizde gördün :37:

vallahi uyanığım hepinizi tek tek bekledim :17: tek tek inceledim :17: bana gelene kadar doktor iyice elini alıştırdı kesip biçip dikme işinde prof oldu :17:

en güzel kesin benim olacak başka alternatifi yok :21::21::21:

Son düzenleme:
Back
X