• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Bence sorun yok. Ben doktor olsaydım memnun olurdum. Biz doktor beyi sizin sayenizde bulduk. böyle bir platform oluşturduk. Doktor beye soracağımız birçok şeyi size soruyoruz.
işini hafiflettiniz..:34:

Bizler aslında pek bilmesi taraftarı değiliz.Bu yüzden mümkün olduğunca görünmeden girip çıkıyoruz hastaneye.Arada yakalıyor karşılaşıyorum ama kesinlikle forumdan birilerini görmeye geldiğimi falan söylemiyorum.Hiç bir şekilde böyle bir diyoloğa girmiyoruz yani.Hoş memorial sadece estetikten ibaret bir hastane değil,kadın doğuma gitmiş olabiliriim,göz,kulak burun boğaz,nöroloji,cildiye...herşey olabilii:34:

Ay ben Burcu yu yerim tek lokmada:16: Şimdi konuştuk.Sesi harika geliyordu.Bir gün daha kalmak istemiş hastanede yatak konforlu diye:1: Keyfi gayet yerinde.Yarın sabah doktor gelip direnlerini de çıkaracakmış:46: :nazar::nazar::nazar::nazar: Meltem ile de görüşebilecekler aynı zamanda. Hadi Meltem im sıra sendeee:32:

Evet sıra bende saatler kaldı...Şu an Fenerbahçe Orduevindeyim ve sabahı bekliyorum.Hadi bakalım görüşmek üzere:)))

Aa senin miydi:1:
Doktor bana vakayı haftaya bıraktık dedi.
Belki senden sonra yine başkasına vermiştir günü.
Sen nasılsın, memnun musun ameliyatından?
Hasta odası nasıl?
refakatçi rahat edebiliyor mu

dediğin gibi olmuştur canım o zaman..
refakatçi krallar gibi oluyor, hiç merak etme sen..

Evet sıra bende saatler kaldı...Şu an Fenerbahçe Orduevindeyim ve sabahı bekliyorum.Hadi bakalım görüşmek üzere:)))

Meltemim yarın da senin değişim günün :21: çok güzel olacak çok:34: dik küçük memeler:34: dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz :16:

Son düzenleme:
:)) gelincik, eşim acayip rahatına düşkün, sezeryan olduğum zaman öyle bir koltukta daraldı, uyumadı. Sabaha kadar etrafımda döndü durdu.. senin için katlanırım diyor ama sıkıntı çekiyor.. çok önemli değil zaten birazda merak ettim.. hiç uyumam falan diyorda iş ciddiye binince :27::1::1::1::1:

çook tatlıdır, incedir ama rahatı konusunda uff otele gidip beğenmeyip ayrıldığımız oluyor:1: hastalık falan olunca elbette sorun yapmamaya çalışır. ben hissediyorum geriliyor. neyse sorun yok böyle söylediğimi duymasın:1: benim fedakar kocam:54:

çook tatlıdır, incedir ama rahatı konusunda uff otele gidip beğenmeyip ayrıldığımız oluyor:1: hastalık falan olunca elbette sorun yapmamaya çalışır. ben hissediyorum geriliyor. neyse sorun yok böyle söylediğimi duymasın:1: benim fedakar kocam:54::40::40::40:

afedersin, kafam çok karışık. hersey birbirine girdi. evey dikkat etmemiz gerekecek.. sen nasılsın nasıl oldun? özellikle beni uyarmak ya da hatırlatmak istediğin bir sey var mı?
su an her bilgiye ihtiyacım var.

kızlar şimdi yazıştık herkese selamı var :3: işleri yoğun giremiyormuş :34: karnım süper dedi ben meraklı her ameliyat olana soruyorum :ssz:

Almanyadan son dakika haberleri benden:16:

Burcu atlattı :nazar: meltem ve munamuna sıra sizde bu kadar canlı örnek.Kadir gecesi doğdunuz galiba :34:
Allah kolaylık versin hepinize.Sizlere şimdiden geçmiş olsun :nazar: Güzel haberlerinizi bekliyoruz.:54:

Burcu atlattı :nazar: meltem ve munamuna sıra sizde bu kadar canlı örnek.Kadir gecesi doğdunuz galiba :34:
Allah kolaylık versin hepinize.Sizlere şimdiden geçmiş olsun :nazar: Güzel haberlerinizi bekliyoruz.:54:

Evet sanslıyız valla. :))çok tesekkur ederim. insallah hersey güzel olur.
bu arada burcu nerede niye yazmıyor çok merak ettim.
en ince ayrıntısına kadar anlat burcu:44: :44:

Back
X