Hadi bakalım ameliyat olan herkese geçmiş olsun çok şükür hepimiz hayırlısıyla atlattık.Bende artık şu drenler çıksa da kurtulsam diyorum valla sıktı artık sanki vücudumdan birşeymiş gibi taşıyorum onu kaç gündür baya da alıştı bana benimsedi galiba beni:)Bu arada insan bir yerini yaptırınca şuramı da yaptırsam buramı da yaptırsam demeye başlıyor:)Şimdi de burnumu düşünmeye başladım yaptırsam nasıl olur acaba diye:)Bu arada kızlar ben doktordan memnun kaldım ama son gün çıkışta bir hemşirenin davranışı canımı sıktı.Sabah Ercan Bey geldi baktı hemen çıkabilirsin dedi ama 2 saat bekledim gelen giden yok ben gittim yanlarına dedim Ercan bey böyle böyle dedi sizi bekliyorum dedim bizim haberimiz yok Ercan Bey'in hemşiresine soralım dediler.Yine bekledim baya,geldi bir hemşire kolumdaki şeyi çıkardı sonra ben giyinmek için banyoya gittim daha giyinmeye çalışıyorum geldi bu kapıya hemen çıkabilir misiniz yok başka hasta girecek ne zaman çıkarsınız oda temizlenecek falan diyor nasıl giyindiğimi bilemedim hemen çıktık baktım kapıda temizlik için gelen görevliler falan bekliyor canım çok sıkıldı sanki kovulduk odadan hatta şikayet edecektim eşim boşver dedi olmadı doktora söylersin dedi kendimi çok kötü hissettim yani bir daha ameliyat düşünsem evet Ercan Bey çok iyi ona gitmek isterim ama hastaneden hiç hoşlanmadım.Hala düşününce yapılan muameleyi canım sıkılıyor!