ERD & FGN nin evi :)

valla yıllarca lojmanlarda gezdik babamın mesleği sayesinde..ama hiç böyle lojman görmedim ben..bayıldım bittim..harika çok gzüel döşemişsinz..kaç yıl oturacaksınız orda bide ne lojmanı merak ettim..dar durmuyor hiç.

yok canım ev bızım degıl.eşimin işi gereği lojmanda oturuyoruz. ama eşyaları bu eve göre aldık ve uzun yıllar burda oturmayı düşünüyoruz. hiç olumsuz düşünme bu evi gördüğümde ben burda oturmam demiştim o kadar kötüydü yani. önemlı olan eşinle mutlu olabılmek ve ufak detaylara takılmamak. herşey olacagına varıyor zaten. sana mutluluklar dılıyorum.bu arada o kadar haklısın ki o sehpa konusunda gerçektende koycak yer bulamıyorum. güzel yorumun içinde çok teşekkür ederim.

canım ben sana bu evın elden geçmemiş halini göstereyim en ıyısı. burası aliağa petkim lojmanları.eşimin işi geregi burdayız.para bırıktırıp kendı evımızı alıncaya kadar burda oturmayı düşünüyoruz yani daha uzun yıllar :) teşekürler yorumun için. begenmene cok sevındım.

Koltuklar deri mi? Ya da kumaşı ne bir de merak ettim temizliği nasıl oluyor.bayılıyorum beyaz renk koltuğa ama işte cesaret istiyor.

koltukaların kenarları deri oturma yerleri ise keten gibi bir kumaştan.ama kumaş olan yerlerın hepsi fermuarlı yıkanabılıyor. ben hıç yıkamadım daha ama bırazda ona güvenerek aldım. tabi çok dikkat etmek gerekiyor. şuda varki ben hep beyaz bır ev hayal etmiştim. çok isteyerek ve göze alarak aldım koltuklarımı. dediğin gibi biraz cesaret ve istek:)

hadi yaaa orası petkim lojmanlarımı yani hepsinin yapısı aynımı bilmeme ama arkadaşım orda oturuyordu 2 defa falan gittim üni de.çok aşırı küçük bir evdi.
mutfak falan sizin daha geniş duruyor..

hadi yaaa orası petkim lojmanlarımı yani hepsinin yapısı aynımı bilmeme ama arkadaşım orda oturuyordu 2 defa falan gittim üni de.çok aşırı küçük bir evdi.
mutfak falan sizin daha geniş duruyor..

evet canım petkim lojmanları. 2 çeşit ev var benım kı diğer odalara misafir odasından geçerek gidilen ev modeli:) belki böyle hatırlarsın. yanı oh be benı anlayabılırsın sen ne kadar küçük oldugu konusunda. mutfak oldukça küçük 2 kişi zor sığıyor kalan alana.resımlerde büyük çıkmış.

çok güzzel her şey ben de yazıyı ilk okuduğumda böyle bir ev beklememiştim gerçekten zevkle döşenmiş. Banyondaki çamaşır deterjanı için kova sanırım ben onu mutfakta kullanıyorum çöp kovası olarak :) Aksesuarlar falan süper benim evimde eksik olan şeylerin tamamı sende
Güle güle otur!!!

inanmıyorum ya bu kadar değişebilir ağzım açık kaldı valla..bir daha bakayım resimlere..arkadaşımda o ev tipinde oturuyordu..sanki sihirli değnek değmiş gibi

ah canım ya çok sagol... ne güzel bir yorum bu böle... evet deterjanlarımı koymak için aldım ama senınkıde iyi bir fikir. önemli olan farklı yönlerde degerlendırebılmek biz bunu becermişiz:)

inanmıyorum ya bu kadar değişebilir ağzım açık kaldı valla..bir daha bakayım resimlere..arkadaşımda o ev tipinde oturuyordu..sanki sihirli değnek değmiş gibi

ah canım ya utandırma beni. bide şu var onların evını bılmıyorum ama sonuçta eşyalar yeni bide parke falan yaptırdık.yeni gelın evi olduğu için masraf ettik yani anlayacagın. degen sihirli değneğin ucunda malaesf ki para akıyodu

huzur doldu içimm
ağız tadı ile oturmayı nasip etsin Allah
çok beğendiimmmmm

Ama gerçekten öyle inanmazsan buyur evime beklerim salondaki eksikleri gör :))) http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/415146-evimm.html

evine bakmıştım zaten ama yorum yazamamıştım. senınle yazışmadan önce ilk baktıgımdaki düşüncelerim şöyleydi. birıncısı.mutfak dolabının renkleri ve halınla olan uyumu yanı mutfagın çok güzel.eksiklerım derken neyi kastetdin bilmıyorum ama güzel olan misafir odana uyumlu bir kaç obje alsan dahada harika olacak.oturma odandaki koltuklara bayıldım. çünkü tam benım tarzım. ayrıca o lanet ettiğin halı olmasa bu kadar guzel durmazdı bence o oda:) birde koridordaki halı çok güzel.güle güle otur canım. mutluluklar dilerim bunların aynısını senın evının sayfasına kopyalıyorum.yorumum ordada olsun. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…