ERD & FGN nin evi :)

beyaz koltuk sevdaasına evinde güle güle otur bile diyememişim msjımda ahahha Çok güzel olmuş,güle güle otur şekerim :)

lojman olduğunu gömme dolaptan anladım gzl ve sade olmş.Allah güle güle oturmayı nasip etsin

canım forumdan bakarken dikkatimi çekti baktım yorum yapmadan geçmek istemedim gerçekten çok güzel olmuş evin.ince detaylarada dikkat ettim :) sendede benim gibi düzen ve simetri hastalığı vardır kesin Allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin gerisi boş.bende 2,5 yıllık evliyim benimde var eksiklerim ama zaten eksik biterse amacımız olmıcak zaten tecrübelerden anlaşılanda bitmiyormuş ha birde lojman hakkını sonuna kadar kullan derim
tekrardan mutluluklar...

çok güzel yorumlamışsın.teşekkür ederim. aynen dediğin gibi düzeni uyumu ve simetriyi çok seviyorum.bence bir ev temiz olduğu kadar görselide güzel olmalı. tabi şartlar el verdiğince. gercektende eksik hiç bitmiyor birde şu var tabi hergeçen gün o kadar güzel şeyler çıkıyor ki insan hepsinden olsun istiyor. ama bu arada yatacak yeri ,yiyecek ekmeği olmayan insanları düşününce nefsime kızmıyor da degilim. Allah olmayanlara daha güzellerini versin. güzel yorumun için tekrar teşekkürler. sevgiler...

yakında bende küççüücük evime taşınıcam.düşünmekten başım ağrırken evini gördüm ve moralim yerine geldi:86:demekki küçük evlerde doğru tercihler ve bakımla güzel olabiliyormuşbeyaz koltuklarını çok beğendim..evini zevkle döşemişsin..allah içinden huzuru eksik etmesin inşallah

amin canımm teşekkür ederim. biz lojmanda oturdugumuz için diger arakadaşlarımın evide böyle küçük ve ınan o kadar güzel şeyler yaratmışlar ki görmenı ısterdim. içini ferah tut canım. tabı gönül ister kocaman bir evi olsun insanın ama hiç evi olmayanlar napsın diyerek şükrediyoruz... bu yüzden eminim ki o küçüçük yuvanda harikalar yaratacak ve çok mutlu olacaksın.dediğin gibi doğru tercih ve biraz eve makyaj yapmak önemli olan. sana küçük yuvanda mutluluklar

haklısın insanoğlu işte hep daha iyisi olsun istiyoruz aslında birazda nankörlük etmiş oluyoruz.küçük ama çok şükür ki kendi evim olucak.allah'ım isteyen herkese nasip etsin,herkesin gönlüne göre versin.

Herşey o kadar şeker olmuş ki...baktıkça bakası geliyor insanın....her ayrıntısı sevgi dolu...valla bizde krediyle küçük bir ev aldık döşerken senden yardım alsam iyi olacak gibime geliyor...bu arada salon koltuklarının markasını öğrenebilir miyim?
Mutlulukla , sağlıkla oturun...

güle güle oturun.
eviniz çok şirin....

Valla bende çok beğendim.Güle güle oturun sağlıkla inşallah..

canım sagol. ne güzel şeyler yazmışsın. dilerim küçük evinde allah sana daha da güzellerini versin. koltuklarımı memleketim olan denizlide murat center diye bir yerden aşık olarak almıştım. hemde herkesin karşı çıkmasına ragmen. ama evgörün sitesine girersen orda aynı model fakat farklı renkleri var istege göre hazırlanıyor sanırım. ordan bulabılırsın. güzel dileklerin için çok teşekürler. umarım kendi evinde sıcacık yuvanda sevdiklerinle çok mutlu olursun. sevgiler...

gerçekten çok şirin allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin güle güle oturun. ama bu beyaz koltuklar çok çektirecek sana haberin olsun canım.

tv li oda pembe sanırım ama onu çok göremedim merak ettim bak şimdi :)

Merhaba Canım evin çok güzel döşemişsin...sana bir şey sormak istiyorum eğerki bi mahsuru yoksa salonda duran yemek masası ve sandalyelerini nerden aldığını söylermisin teşekkürler...ve mümkünse fiyatı...

beyaz koltuk takımlarına bayıldım.her şey çok zevkli seçilmiş.güle güle huzur içine oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…