- 18 Mayıs 2008
- 597
- 21
- 643
koltukaların kenarları deri oturma yerleri ise keten gibi bir kumaştan.ama kumaş olan yerlerın hepsi fermuarlı yıkanabılıyor. ben hıç yıkamadım daha ama bırazda ona güvenerek aldım. tabi çok dikkat etmek gerekiyor. şuda varki ben hep beyaz bır ev hayal etmiştim. çok isteyerek ve göze alarak aldım koltuklarımı. dediğin gibi biraz cesaret ve istek:)
beyaz koltuk sevdaasına evinde güle güle otur bile diyememişim msjımda ahahhaÇok güzel olmuş,güle güle otur şekerim :)
canım forumdan bakarken dikkatimi çekti baktım yorum yapmadan geçmek istemedim gerçekten çok güzel olmuş evin.ince detaylarada dikkat ettim :) sendede benim gibi düzen ve simetri hastalığı vardır kesinAllah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin gerisi boş.bende 2,5 yıllık evliyim benimde var eksiklerim ama zaten eksik biterse amacımız olmıcak zaten tecrübelerden anlaşılanda bitmiyormuş ha birde lojman hakkını sonuna kadar kullan derim
tekrardan mutluluklar...
lojman olduğunu gömme dolaptan anladımgzl ve sade olmş.Allah güle güle oturmayı nasip etsin
yakında bende küççüücük evime taşınıcam.düşünmekten başım ağrırken evini gördüm ve moralim yerine geldi:86:demekki küçük evlerde doğru tercihler ve bakımla güzel olabiliyormuşbeyaz koltuklarını çok beğendim..evini zevkle döşemişsin..allah içinden huzuru eksik etmesin inşallah
amin canımm teşekkür ederim. biz lojmanda oturdugumuz için diger arakadaşlarımın evide böyle küçük ve ınan o kadar güzel şeyler yaratmışlar ki görmenı ısterdim. içini ferah tut canım. tabı gönül ister kocaman bir evi olsun insanın ama hiç evi olmayanlar napsın diyerek şükrediyoruz... bu yüzden eminim ki o küçüçük yuvanda harikalar yaratacak ve çok mutlu olacaksın.dediğin gibi doğru tercih ve biraz eve makyaj yapmak önemli olan. sana küçük yuvanda mutluluklar
Herşey o kadar şeker olmuş ki...baktıkça bakası geliyor insanın....her ayrıntısı sevgi dolu...valla bizde krediyle küçük bir ev aldık döşerken senden yardım alsam iyi olacak gibime geliyor...bu arada salon koltuklarının markasını öğrenebilir miyim?
Mutlulukla , sağlıkla oturun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?