• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERD & FGN nin evi :)

Güle güle oturun.. Ben de koltukların çiçekli yastıklarını çok sevdim.:34:

Evin güzel ama salon takımın ayrı bi güzel.Yastıklar koltuklara çok yakışmış.Çok zevklisin belli

daha ne olsun bence oldukça şık ve ferah olmuş iyi günlerde oturun..

herkese güzel yorumları için teşekkürler...:16:

senin evine bayılarak bakıyorum:66:inan çok güzel güle güle hayırlısıyla otur inş.

aksesuarların çok hoşuma gitti heleki o küçük melek bibloların:64:acaba onları çalsam mı diye düşünüyorum :66::66::66:

aksesuarların çok hoşuma gitti heleki o küçük melek bibloların:64:acaba onları çalsam mı diye düşünüyorum :66::66::66:

teşekkür ederim arkadaşım. bende çok seviyorum meleklerimi ama sen daha çok begendiysen sana hediye deyim en iyisi ben onları... :81:

Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah.en önemlisi bu.(Ev süper olmuş bu arada)

canım çok güzel hem şirin hemde ferah bir evin var güle güle otur inşallah

maşallah maşallah maşallah evin çok güzel, çok renkli ve istediğim gibi maşallah herşey çok güzel maşallah, evinde eşinle varsa çocuklarınla güzel günler göresin inş:)

Cok guzel olmus evin arkadasim, gule gule oturmani dilerim.

salon takımı ve çerçevelerinize ve duruşlarına bayıldım .çok güzel bir eviniz var güle güle oturun :))

Back
X