• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERD & FGN nin evi :)

cok $eker olmus.Allah mutlulukla oturmanizi daim etsin.beyaz koltuklara ama özellikle desenli yastiklarina bayildim.cok güzel.

bu topikte en beğendiğim evlerden biri eviniz.çok hoş olmuş ufak detaylarla süslenmiş adeta makyaj yapılmış.gerçekten bravo .yalnız bişey merak ettim laminantı giderken sökücez demişsiniz.çıkartılınca bir işe yarayacakmı yoksa boşa mı gidecek?neyse inşallah Allah kendi evinizi nasip eder en kısa zamanda...

ev çok küçük olsada önemli olan sizin huzurla ağzınızın tadıyla oturmanız :3: ayrıca anlattığınıza göre o evi muhteşem bir eve çevirmişsiniz güle güle oturun inşallah salon koltuklarıda çok şık bu arada :34:

evinin her tarafı çok güzel ama ben en çok pembiş oturma odanı beğendim. Bende kelebek tipi oturma grubu almak istiyorumda kullanşlı oluyomu acaba kolları yokya rahatsız ediyomu sizi, bide nerden kaça aldınız(: çokmu soru sordum acaba...

Güle güle oturun :)
Ben pembe siyah beyaz çerçeveli fotoğrafların olduğu duvarı çok beğendim :)
Salondaki komidin/sehpanın üzerinde tespih/boncukların sarkması çok hoş durmamış bence.

canım cok guzel olmuş evınızz..
ben salondakı halılarını co begendım nerden aldın markası nedır ?

çok başarılı bi döşeme olmuş gerçekten de süper tek kelimeyle lojmanda harikalar yaratmak die buna denir :))) :13:

benim babamda emniyet müdürüydü lojmanları iyi bilirim ama sen bayaa uğraşmışsın walla hiç lojman gibi durmuyor süper görünüyor cnm bir lojmanın bu hale gelmesi getirilmesi pek mümkün deil çabalarınız sonuç vermiş saray yapmışsınız tebriklerrrrrrrr:46::46::46: çok hoş ben beğendim

Back
X