Erdal demirkıran kitapları

SWANS

Black & White
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
152
154
18
  • Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım
  • Sadece Aptallar 8 Saat Uyur
  • Adam Dediğin Benim Gibi Olur
  • Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git
  • Yerim Seni ÖSS
  • Dünyanın En Akıllı İnsanı'ndan Masallar
  • İflas Etmenin Yolları
  • Sadece Başbakan Okusun
  • Azrail'in Secde Ettiği Adam
  • Parayı Bulduğum An Alayını maviye boyayacağım
  • Kashna Felsefesi
  • Bir Türk Dünyaya Bedel İki Türk Lak Lak Eder
  • Bütün Kadınlar Aptal Sen Hariç
  • Sıradışı Evlenme Teklifi
  • Allah'a Borç Veren Adam

Bu kitaplardan kaçını okudunuz veya hangi kitaplarını seviyorsunuz ?

ben dünyanın en akıllı insanıyım,sadece aptallar 6 saat uyur.ikisini okudum.ikisi güzeldi.

ben dünyanın en akıllı insanıyım,sadece aptallar 6 saat uyur.ikisini okudum.ikisi güzeldi.

Bende şunları okudum

• Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım
  • Sadece Aptallar 8 Saat Uyur
  • Adam Dediğin Benim Gibi Olur
  • Sadece Başbakan OKususun
  • Parayı Bulduğum An Alayını bunları okudum fakat aralarından sana tavsiye edeceğim adam dediğin benim gibi olur u oku gerçekten en başarılı şekilde yazmış olduğu kitaptır sana öneririm.

teşekkürler'sen şimdi gidiyorsun cehennemin dibine git' kitabını almıştım bende ama sevmedim.yarım kaldı.

bu ara da 6 saat uyur yazmışım.8 olacaktı.bende ;sen şimdi gidiyorsun cehennemin dibine git kitabını aldım ama yarım kaldı beğenmedim.sadece başbakan okusunda neler anlatıyor.sadece başbakana hitaben yazmamıştırr değill mi?

teşekkürler'sen şimdi gidiyorsun cehennemin dibine git' kitabını almıştım bende ama sevmedim.yarım kaldı.

Erdal demirkıran 2tür kitap yazıyor bir roman ikinci olarak kişisel gelişim ben romanlarını pek beğenmiyorum konusu güzel fakat sonlara doğru bayağılaşıyo

Ismi dahil hiç başbakana hitap etmiyo emin ol masal gibi ama çok sıkıcı

Erdal demirkıran 2tür kitap yazıyor bir roman ikinci olarak kişisel gelişim ben romanlarını pek beğenmiyorum konusu güzel fakat sonlara doğru bayağılaşıyo
peki teşekkürler.yine sol elle yazmayı deneyeceğim ben.bir derdim var da böyle bir konu açmışlardı dün.yeterince pratikle oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…