- Konu Sahibi Canansever
19 Ekim'de bitiyor 19 Aralık'ta tekrar başlayıp 29 ocakta bitiyorPeki ekimden sonra uygun olur mu retronun etkisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 Ekim'de bitiyor 19 Aralık'ta tekrar başlayıp 29 ocakta bitiyorPeki ekimden sonra uygun olur mu retronun etkisi
19 Ekim'de bitiyor sonrası rahatPeki ekimden sonra uygun olur mu retronun etkisi
ahmet alp beyin ücreti ortalama ne biliyor musunzRevizyon ameliyatı mı olacaksınız?
Ben çok doktor arasında kararsızım oğuz Kaan önder, Selim Turan, ahmet alp var
Ahmet Alp için çok fazla olumsuz yorum var anlaşma dışında ameliyat sonrası para istiyormuş yorumlardan okudum şahit değilimahmet alp beyin ücreti ortalama ne biliyor musunz
500 TL muayene ücreti 40 bin ameliyat ücretiahmet alp beyin ücreti ortalama ne biliyor musunz
yazdım 35k dan başlıyor dedi korkunç sayılar..Ahmet Alp için çok fazla olumsuz yorum var anlaşma dışında ameliyat sonrası para istiyormuş yorumlardan okudum şahit değilim
Fiyatlar çok yüksek Süleyman taşın 70 kusuryazdım 35k dan başlıyor dedi korkunç sayılar..
Birde fazla olumsuz yorum olunca eliyorum artık insta sayfası görsellerine inanmıyorum500 TL muayene ücreti 40 bin ameliyat ücreti
soygun..Fiyatlar çok yüksek Süleyman taşın 70 kusur
Oğuz Kaan önder ile Selim turana bakabilirsiniz ben bu doktorlar arasında seçim yapabilirimBirde fazla olumsuz yorum olunca eliyorum artık insta sayfası görsellerine inanmıyorum
Bende bakayım bi teşekkür ederimOğuz Kaan önder ile Selim turana bakabilirsiniz ben bu doktorlar arasında seçim yapabilirim
Rica ederimBende bakayım bi teşekkür ederim
Selim turan hakkında olumsuz yorumlar varBende bakayım bi teşekkür ederim
Aaa Öyle mi ne gibi şikayet ben görmedim ben görüşmeye de gittim iki hastasını gördüm memnunlar Dı ve burunları güzeldiSelim turan hakkında olumsuz yorumlar var
Google yorumlarda önce olumsuz yorumları açıyorum orada gördüm 1 yıldızlı yorumlarAaa Öyle mi ne gibi şikayet ben görmedim ben görüşmeye de gittim iki hastasını gördüm memnunlar Dı ve burunları güzeldi
Salı gününden önce karar verme Merkür rötardaAaa Öyle mi ne gibi şikayet ben görmedim ben görüşmeye de gittim iki hastasını gördüm memnunlar Dı ve burunları güzeldi
Sonra kime karar verirsen bana da yaz lütfen drla yaşadığın sorunlarıSalı gününden önce karar verme Merkür rötarda
Yok karar vermemSalı gününden önce karar verme Merkür rötarda
Tabi yazarım Şu an oğuz Kaan önder, Burak bayraktar ve Şaban Çelebi var aklımda sizde Bi araştırın olumsuz yorum görürseniz yazarsanız sevinirimSonra kime karar verirsen bana da yaz lütfen drla yaşadığın sorunları
Yazarım tmm ben de şimdi Dr Ahmet İslam beye bakıyordum iyi duruyor sizinkiler bi bkayımTabi yazarım Şu an oğuz Kaan önder, Burak bayraktar ve Şaban Çelebi var aklımda sizde Bi araştırın olumsuz yorum görürseniz yazarsanız sevinirim