Merhaba testinizin sonucu ne zaman çıkacak hayırlısı olsun inşallah ben de diğer ay yaptıracağım:)Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim. Son 1,5 yıldır çocuk istiyoruz.ve bu süreç boyunca aynı doktora gittim bana polikistikover tanısı konuldu ancak sadece yumurta şeklim yüzünden hiçbir şekilde polikistik belirtilerim yok adet düzensizliği kilo hormon vs eşim de sıkıntı yok en son doktrm rahim filmi çektirdi ve Bna 3 ay sonra gel dedi 2 ay geçti bizde Erdem hastanesi tüp bebek merkezine gittik bize hem tüp bebek hemde aşılamayı anlatılar ve kararımız aşılama oldu 31 mayısta aşılamam yapıldı 2 haftanın sonunda test yspıcam. Adım adım sonucu pozitif çıkanları okudukça psikolojik mi bilmiyorum aynı sendromları yaşıyorum.
bugun 6. Günüm bel ağrım akıntım ve ara ara kasık krampı oluyor ve midem ekşiyor . İnşallah sonucum pozitif çıkar ve gün gün neler olduğunu buraya yazmak istiyorum umudum çok az ama rabbim isteyen herkese versin
Salı günü net belli olucak idrar testim pozitif çıktı ama kan beta 2 çıktı o yüzden net bir durum yok ama içimde olmadı gibi his var bakalım nasipMerhaba testinizin sonucu ne zaman çıkacak hayırlısı olsun inşallah ben de diğer ay yaptıracağım:)
Salı günü net belli olucak idrar testim pozitif çıktı ama kan beta 2 çıktı o yüzden net bir durum yok ama içimde olmadı gibi his var bakalım nasipMerhaba testinizin sonucu ne zaman çıkacak hayırlısı olsun inşallah ben de diğer ay yaptıracağım:)
Salı günü net belli olucak idrar testim pozitif çıktı ama kan beta 2 çıktı o yüzden net bir durum yok ama içimde olmadı gibi his var bakalım nasip
evetErdem hastanesinde mi yaptırdınız?
Hayırlısı olsun hsg filmi için eğer İstanbul’daysanız kesinlikle Kadıköy sonomed de yaptırın ağrısız çok memnun kaldım bnBen de diğer ay yaptiracgim hsg filmi cektirecegim bu hafta hormon testi verdim dun
İnşallah çok sağolun,ben anestezili olacağım vajinismus geçmişim olduğu iicnHayırlısı olsun hsg filmi için eğer İstanbul’daysanız kesinlikle Kadıköy sonomed de yaptırın ağrısız çok memnun kaldım bn
Allah yardımcın olsunİnşallah çok sağolun,ben anestezili olacağım vajinismus geçmişim olduğu iicn
Amin Çok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun
Merhaba canım sürecin netleşti mi umarım hamilesindir. Bende yarın 1 de olacağım ilk aşılamami erdem hastanesindeMerhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim. Son 1,5 yıldır çocuk istiyoruz.ve bu süreç boyunca aynı doktora gittim bana polikistikover tanısı konuldu ancak sadece yumurta şeklim yüzünden hiçbir şekilde polikistik belirtilerim yok adet düzensizliği kilo hormon vs eşim de sıkıntı yok en son doktrm rahim filmi çektirdi ve Bna 3 ay sonra gel dedi 2 ay geçti bizde Erdem hastanesi tüp bebek merkezine gittik bize hem tüp bebek hemde aşılamayı anlatılar ve kararımız aşılama oldu 31 mayısta aşılamam yapıldı 2 haftanın sonunda test yspıcam. Adım adım sonucu pozitif çıkanları okudukça psikolojik mi bilmiyorum aynı sendromları yaşıyorum.
bugun 6. Günüm bel ağrım akıntım ve ara ara kasık krampı oluyor ve midem ekşiyor . İnşallah sonucum pozitif çıkar ve gün gün neler olduğunu buraya yazmak istiyorum umudum çok az ama rabbim isteyen herkese versin
Temmuzda mi yaptıracaksınız ? Birde erdem hastanesinde mi? Benimde yarın da aşılamam çünküMerhaba testinizin sonucu ne zaman çıkacak hayırlısı olsun inşallah ben de diğer ay yaptıracağım:)
Evet inşallah,sizin nerde inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben bugün hsg çektirdimTemmuzda mi yaptıracaksınız ? Birde erdem hastanesinde mi? Benimde yarın da aşılamam çünkü
Bende hsg çektırmıştım kadıköy de sonomedde. Temiz çıktı çok şükür inşallah sizinde temizdir sonuçladınız. Aşılamam yarın erdem çakmak hastanesinde olacakEvet inşallah,sizin nerde inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben bugün hsg çektirdim
Evet temiz çok şükürBende hsg çektırmıştım kadıköy de sonomedde. Temiz çıktı çok şükür inşallah sizinde temizdir sonuçladınız. Aşılamam yarın erdem çakmak hastanesinde olacak
Inşallah ikimiz icin de hayırlısı olsun ya. Ilk seferde tutar inşallahEvet temiz çok şükürhadi hayırlısı olsun inşallah benim de diğer ay olacak büyük ihtimalle
İnşallahInşallah ikimiz icin de hayırlısı olsun ya. Ilk seferde tutar inşallah
Ay evet tamda forumda geziyordum geldi mesajınız.İnşallahYaptırdınız mi asilamanizi :)
Ya ben de çok korkuyorum zaten vajinismustum nasıl oluyor anlatır mısın birazAy evet tamda forumda geziyordum geldi mesajınız.evdeyim şimdi dinleniyorum ben vajinal muayeneden çok korktuğum için biraz zorlu geçti ama atlattık çok şükür. Inşallah pozitif haberini alırız da bir oh deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?