Allah büyük belki bize de bunlar vesile olurBu arada sizin adınıza çok sevindim inşallah çok çok daha iyi duruma gelir sperm seviyenizdarısı başımıza
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah büyük belki bize de bunlar vesile olurBu arada sizin adınıza çok sevindim inşallah çok çok daha iyi duruma gelir sperm seviyenizdarısı başımıza
![]()
Yaaa bir şey dicem biz hiç eşimde fsh falan baktırmadık. 5 ay sonra sperm seviyesinin daha da düşmesi bundan mi acaba? Çünkü biz hemn progeny m hemde keçiboynuzu ozu tuketiyorduk zaten ona rağmen düşmüştüAllah büyük belki bize de bunlar vesile olurinan hiç beklemiyodum zaten umudumuz kalmamıştı keçiboynuzu fsh yüksek olan erkeklerde azosperm yapabiliyo ben ondan korktum kesin iyice düşmüştür falan diyodum ama sonuç mükemmel
diğer ay tekrar test vericez sonucu yazarım inşallah ikimize de nasip olur bu sene
![]()
Evet eşim üroloji doktoruna fsh gibi hormonlarıma baktırmak istiyorum dedi hepsine baktılar sıkıntı çıkmadı ama yine de korkmuştum ben. Fsh sıkıntılı insanların asla keçiboynuzu tüketmemesi gerekiyomuş daha da yükseltirmiş. Sende ilerleme falan kaydedersen mutlaka yazYaaa bir şey dicem biz hiç eşimde fsh falan baktırmadık. 5 ay sonra sperm seviyesinin daha da düşmesi bundan mi acaba? Çünkü biz hemn progeny m hemde keçiboynuzu ozu tuketiyorduk zaten ona rağmen düşmüştükandan mi baktirdınız hormon testi olarak mi bakılıyor bizde yaptıralım eşime ya . Evet lutfen sonucu bana da bildir canim güzel haberlerini bekliyorum
![]()
Tamam canım çok teşekkür ederimEvet eşim üroloji doktoruna fsh gibi hormonlarıma baktırmak istiyorum dedi hepsine baktılar sıkıntı çıkmadı ama yine de korkmuştum ben. Fsh sıkıntılı insanların asla keçiboynuzu tüketmemesi gerekiyomuş daha da yükseltirmiş. Sende ilerleme falan kaydedersen mutlaka yaz![]()
Aynen benim de öle oldu hep yerleşme arısı diye umut ettim ama regl miş meğersem . Benim bel ağrım da çok oldu ara ara kramp giriyordu ama inş senden güzel haberler alıcaz sonucu mutlaka paylaş@perahenn merhaba canım. Benim.bugun itibari ile adetime 7 gün var ama bugün olacakmışım givi kasik ve anacak agrım.basladi acaba protestan mi yapar yoksa sence gerçekten adet mi oluyorum![]()
Canım ağrılarım gitti bunun dışında en ufak bir belirtim bir şeyim yok valla bende pek umutlu değilim ama tabiki sonucu öğrenince paylaşacağım ☺Aynen benim de öle oldu hep yerleşme arısı diye umut ettim ama regl miş meğersem . Benim bel ağrım da çok oldu ara ara kramp giriyordu ama inş senden güzel haberler alıcaz sonucu mutlaka paylaş![]()
Hadi hayırlısı inş bugün kaçıncı gününCanım ağrılarım gitti bunun dışında en ufak bir belirtim bir şeyim yok valla bende pek umutlu değilim ama tabiki sonucu öğrenince paylaşacağım ☺
Canım bugun 11. Günüm. Çarşamba beklenen adet tarihim bakalımHadi hayırlısı inş bugün kaçıncı günün
Test yapabilirsin aslında bence bi kan ver zaten 12. Gün bakın diolarCanım bugun 11. Günüm. Çarşamba beklenen adet tarihim bakalım
Ya benim bu sabah adet sancım başladıTest yapabilirsin aslında bence bi kan ver zaten 12. Gün bakın diolar
Ben aşılamadan sonra 16. Gün oldum regl hatta idrar testinde hayalet çizgi çıktı ama kesinlikle kan ver daha garanti hem artışına bakarsınYa benim bu sabah adet sancım başladıgunum aslinda yarin bugun ve yarin adet olmazsam test yapacağım ama olacağım gibi duruyor
![]()
E burda var hayalet çizgi nasıl regl oldunBen aşılamadan sonra 16. Gün oldum regl hatta idrar testinde hayalet çizgi çıktı ama kesinlikle kan ver daha garanti hem artışına bakarsın
Merhaba canım ne yaptın güzel haberler var mıE burda var hayalet çizgi nasıl regl oldunben bu sabah atesimi olctum 1 derece dusmus. Adet olacağım gun iki derece düşer normalde. Yani ya bu akşam ya yarin adet olacağım kesinleşti. O yüzden test yapmam
![]()
Sonuç aldınız mı acabaAy ciddi misin hemen bakıyorum. Biz ilaç kullandığımız halde daha da düştü şok olduk bırakalım dedik ilaçları ya aşırı sınırımız bozuldu. Şimdi dedigin yere bakıyorum canım teşekkür ederim![]()
Merhaba bnde erdem hastanesinde asilama yaptrmayi dusunuyorum nasil gecti maliyeti ne oldu bilgi verirmisiniz doktorunuz kimdiMerhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim. Son 1,5 yıldır çocuk istiyoruz.ve bu süreç boyunca aynı doktora gittim bana polikistikover tanısı konuldu ancak sadece yumurta şeklim yüzünden hiçbir şekilde polikistik belirtilerim yok adet düzensizliği kilo hormon vs eşim de sıkıntı yok en son doktrm rahim filmi çektirdi ve Bna 3 ay sonra gel dedi 2 ay geçti bizde Erdem hastanesi tüp bebek merkezine gittik bize hem tüp bebek hemde aşılamayı anlatılar ve kararımız aşılama oldu 31 mayısta aşılamam yapıldı 2 haftanın sonunda test yspıcam. Adım adım sonucu pozitif çıkanları okudukça psikolojik mi bilmiyorum aynı sendromları yaşıyorum.
bugun 6. Günüm bel ağrım akıntım ve ara ara kasık krampı oluyor ve midem ekşiyor . İnşallah sonucum pozitif çıkar ve gün gün neler olduğunu buraya yazmak istiyorum umudum çok az ama rabbim isteyen herkese versin
Merhaba hsg den sonra mi hamile kaldınız ve doğal yolla mi?Merhaba testinizin sonucu ne zaman çıkacak hayırlısı olsun inşallah ben de diğer ay yaptıracağım:)
Merhaba hsgden sonra aşılama yaptırdımMerhaba hsg den sonra mi hamile kaldınız ve doğal yolla mi?
Teşekkür ederim canım sağlıkla al kucağınaMerhaba hsgden sonra aşılama yaptırdım