Merhaba arkadaşlar. Ben Erdem'de 2 kez tüp bebek 2 kez aşılama yaptırdım. Bizde çok sorun yok laboratuvarı sanırım yeterli olur düşüncesi ve fiyatının uygun olduğu düşüncesi ile gitmiştim. Tabi birde eve ve işe yakın olduğu için. Tüm yorucu aşamalardan sonra "NEGATİF" görmek insanı mahvediyor gerçekten. Bu sefer daha sağlıklı düşünüp belki de son şansım olacaktı daha detaylı araştırma yaptım ve Bahçeci Selen Hn'ı buldum. İlk muayeneye gitmemden itibaren çok pozitif düşünceler içerinde buldum kendimi. İlk muayenede hemen vitamin ilaçları verdi ve eşimden-benden bir sürü tahlil istedi. Bu tahliller bende Erdem'de hiç istenmedi. Düşünün ilk tüp bebek ve aşılama olmamış hiçbir test yapılmadan 2. denemeler yapılmıştı. Bu kuruma giderken hiç hastaneye gidiyorum gibi gelmiyordu. Gerçekten hepsi çok pozitif insanlar. Tedavi süreci başladı. 6 yumurtam toplandı. 3'üne işlem yapıldı. Daha sonra 2 tanesi yaşadı ve 2.günde donduruldu. Vücudun ve rahim dinlenmesi için diğer adet dönemi beklendi. Bu arada da vitaminler ilaçlar devam tabiki. Ve transfer günü geldi. 2 miniş adayım artık benim vücudumdaydı. Tabiki geçmez günler başladı. 11.01.2016 tarihinde tahlil günüm vardı. Ayın 10'unda adet günüm 3 gün geçmişti. Eşimle evde tahlil yapsak mı yapmasak mı diye içim içimi yiyordu ve dayanamadık hemen nöbetçi eczaneye gittik ve aldık. Eve geldiğimde hemen tahlili yaptım. Hep görmek istediğim "İKİ ÇİZGİ" yi sonunda gördüm. İnanamıyorduk. Ağlamalar herkese haber vermeler gerisini düşünün artık. Ertesi gün kan tahlil değerim 167 çıktı ve sonrasında kese, kalp atışı derken 15. haftama geldim. Bu arada minişlerin 1 tanesi tutunabilmişti. Bunları anlatmamın nedeni laboratuvar'ın ne kadar önemli olduğu. Doğru karar vermek çok önemli. Kendinizi rahat hissettiğiniz yerde olmakta çok önemli. İnşallah Allah'ım bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatır. Güzel haberlerinizi bekliyorum anne adayları.