• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

Merhaba ben daha önce birinci denemem olduğunu yazmıştım birinci denemem negatif çıktı. Şimdi yine erdem hastanesinde 2. Denememi yaptırdım hatta dün. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım. Ben genelde gidince sabah erkenden gidiyorum ama insanlarla uğraşmak gerçekten zor bitkinlik olması gayet normal gibi bence. Daha önce hiç deneme yaptırdınmı ilk tecrüben mi olacak. Dediğin gibi birde fiyatları diğer yerlere göre çok uygun sabah erken gidersen o bitkinliği görmezsin bence

Benim hiç tecrübem yok. Başıma neler gelecek bilmiyorum ;) Forum sitelerinden sizlerden Allah razı olsun öğreniyorum. 2. deneme derken transferiniz oldumu yani süper o zaman. Belki de şuam hamilesin :)) biraz süreçten bahsedermisin, emel hn nasıl yaklaşımı gibi.

Evet transferim oldu. İnşallah hamileyimdir. Bilemiyorum. 1 Hafta sonra inşallah öğreneceğim. Başına gelecekleri senin muayenen belirleyecek. Uzun protokolmü, kısa protokolmü onu doktorun belirleyecek. Bu hastanede şöyle birşey var sen sormazsan sana uzunmu kısa mı ne olacak nasıl olacak anlatmıyorlar. Yaşayıp görüyorsun :) O yüzden biraz sabırlı olman gerekiyor. Maliyeti daha düşük olduğu için buna katlan bence. İlk seferde olmadığında bana ilk denemede ilaçların bünyene nasıl tepki verdiğini gördük dedi. Bu sefer ona göre yeni bir yöntemle yapacağız dedi. Bana bu durum mantıklı geldiği için ikinciyi yaptırdım.

İlk denemem uzun protokoldü. Adetimin 2. günü doğum kontrol hapı verdiler. 13-14 gün civarında bu hapı kullandım. tekrar kontrole gittim. Lucrin adında bir iğneye başladım. (bu arada göbekten kendin yapabilirsen devamlı biryere gitmene gerek kalmaz. İlk başlarda eşim yapıyordu sonra alıştım kendim yaptım bütün iğneleri) 11 gün bu iğneyi sabah akşam kullandım. 11 gün sonra tekrar kontrol Lucrin aynen devam. Menagon iğnesi ek olarak verildi. 4 akşam kullandım. Tekrar kontrol. 2 gün daha Lucrin ve Menagon devam. Tekrar kontrol 2 gün akşam Menagon 3 gün Lucrin devam. ve son akşam çatlatma iğnesi Yumurta toplama işlemi 36 saat sonra yapılıyor. Narkozlu bir işlem bu. Eşin ile birlikte gidiyorsun. Eşinden örnek alınıyor. Sonrasında benim yok denecek kadar az ağrım oldu. 2 saat hastahanede istirahat ediyorsun, doktor gelip kaç yumurta toplandığı ile ilgili bilgiyi veriyor ve 4 adet ilaç veriliyor. 3 ağız yoluyla 1 vajinal yol ile. Ertesi gün hastaneyi arayıp döllenmenin ne durumda olduğu bilgisini alıyorsun. Ona göre hangi gün geleceğini söylüyorlar. Transfer günü narkozsuz işlem yapılıyor. Tuvalete sıkışık gitmen gerekiyor (bu çok gıcık) Çok az canın yanabilir. Ama transfer işlemi 5 dk'cık birşey. Dayanılmayacak bir ağrı kesinlikle değil. Sonrasında 2 saat istirahat. Ve aynı haplara sadece biri hariç devam. 12 gün sonra inşallah pozitif sonuç.

İkinci protokolüm kısa protokoldü. Adetin 2. günü kontrole gittim. 3.günü Menagon'a başladım yine. 4 gün sonra menagon+cetrodite 2 gün kullandım. 3.gün sabahında cetrodite akşam çatlatma iğnesi. 36 saat sonra yumurta toplama gerisi aynı işlemler.

Emel hanım ise soğuk görünen bir yapı altında yumuşacık kalbi olan bir insan bence. Son işlemde daha iyi anladım. Transfer yaptıktan sonra bana inşallah bu sefer güzel sonuç alırız dedi elini tuttum çok sağolun dedim. Gözlerinin dolduğunu gördüm. O bana yetti açıkçası.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim ne güzel ayrıntılı anlatmışsın. Benim yumurtalık rezervim az bana kısa protokol uygularlar sanırım. Yaşayıp görcez artık ;) Güzel haberlerini mutlaka yaz bence bu sefer oldu :anneadayı:

Bende güzel haberlerini almak isterim. Bu bekleme süreci çok gıcık. İnşallah güzel haber olursa yazacağım. :anneadayı:

Maalesef yine olmadı. :KK43:

Çok üzüldüm :(( neden tutmamış peki bir açıklama yaptılar mı ? Özel değilse sorununuz neydi. Ben umut tüp bebeği düşünmeye başladım eşimde erdem hastanesi diye tutturdu belkide fiyatı cazip geliyor ama her defasında kadınların bedeni yıpranıyor psikolojimiz ayrı giden para ayrı. Bir daha düşünüyormusun peki ?

Bugün ikinci tahlili yaptırdım sonuç yine aynı. Doktorla görüştüm. Embriyo kalitesi gayet güzeldi kötü olsa daha denemeyin diyeceğim ama siz tam idealsiniz dedi tüp bebek için. Yani transfer öncesi işlemde herhangi bir sıkıntı yok olsa başka yerleri de deneyin diyeceğim dedi. Transferden sonrasının tıbbi veya bilimsel hiçbir açıklaması olmadığından kimsenin elinden birşey gelmiyor. Yani tamamen Allah'a kalmış. Benim olmamasının nedeni yaş faktörü olabilir diyor. 37 yaşındayım eşim 40. Başka hiçbir neden yok diyor. Bu olmaz bir dahaki olur o da olmaz sonraki olur diyor. Ama tek şans tüp bebek. Birkaç kez ücretsiz aşılama deneyecekler. Sonuçta kaç senelik burada sadece bu işi yapan doktorlar o yüzden aşılama olmazsa sanırım yine burada yaptıracağım. Ona tam karar veremedim. Zamanı gelince düşüneceğim. Umut'ta ücretler ne kadarmış hiç konuştun mu?

Umutla görüştüm. 5.750 + 1250 ilaç 7.000-TL yi buluyor. Bana daha ayrıntılı düşünüyorlar gibi geldi birde tüp bebek merkezi artık iyice uzmanlaşmışlar. Sen de merak ettim rahim filmi yada başka testler istediler mi? Yaşının büyük olduğunu düşünmüyorum erkekte ise yaş çok önemli değil. Tüp bebekte tutmayan aşılamada nasıl tutacak madem aşılamada tutabilirse ilk önce neden aşılama yapmadılar. Gerçi bazen hiç biri tutmuyor doğal yoldan hamile kalanda oluyor :) İnşallah en kısa sürede bebişin gelir, uğraştırmaz seni. Ben umut'a karar verdim gibi ama benim şansım %20 lerde bile değil o yüzden sen çok şanslısın işin peşini bırakma ;)

Umutla görüştüm. 5.750 + 1250 ilaç 7.000-TL yi buluyor. Bana daha ayrıntılı düşünüyorlar gibi geldi birde tüp bebek merkezi artık iyice uzmanlaşmışlar. Sen de merak ettim rahim filmi yada başka testler istediler mi? Yaşının büyük olduğunu düşünmüyorum erkekte ise yaş çok önemli değil. Tüp bebekte tutmayan aşılamada nasıl tutacak madem aşılamada tutabilirse ilk önce neden aşılama yapmadılar. Gerçi bazen hiç biri tutmuyor doğal yoldan hamile kalanda oluyor :) İnşallah en kısa sürede bebişin gelir, uğraştırmaz seni. Ben umut'a karar verdim gibi ama benim şansım %20 lerde bile değil o yüzden sen çok şanslısın işin peşini bırakma :KK66:

Evet ilk etapta rahim filmi çekilmiştim. İşleme başlamadan da kan alıp yine tahlil yapıyorlar. Tüplerin tıkalımı değilmi ona bakıyorlar rahim filminde.

Yeni tüp bebek denemesi yapmak için biraz beklemek gerekiyor. Aşılamayı sadece boş zaman kalmasın o arayıda aşılama ile değerlendirelim diye yapıyorlar. Bakalım inşallah güzel haberler olur. Umut'a gittikten sonrada aşamlarını anlatırsan sevinirim. Bende burası olmazsa Umut olur diye düşünüyordum. O yüzden paylaşırsan sevinirim. Mutlu güzel haberler verirsin inşallah. Bol şanslar diliyorum. Allah yardımcın olsun...

Evet ilk etapta rahim filmi çekilmiştim. İşleme başlamadan da kan alıp yine tahlil yapıyorlar. Tüplerin tıkalımı değilmi ona bakıyorlar rahim filminde.

Yeni tüp bebek denemesi yapmak için biraz beklemek gerekiyor. Aşılamayı sadece boş zaman kalmasın o arayıda aşılama ile değerlendirelim diye yapıyorlar. Bakalım inşallah güzel haberler olur. Umut'a gittikten sonrada aşamlarını anlatırsan sevinirim. Bende burası olmazsa Umut olur diye düşünüyordum. O yüzden paylaşırsan sevinirim. Mutlu güzel haberler verirsin inşallah. Bol şanslar diliyorum. Allah yardımcın olsun...

Tabi ki anlatırım, ben anlatmayı pek severim :)) Mart'ta gidicem inşallah muayene için ilk önce sonra Nisan da ise tüp bebek, ama bütün hayalim bu iki ay içinde hamile kalmak ay keşke olsa :KK36:

Tabi ki anlatırım, ben anlatmayı pek severim :)) Mart'ta gidicem inşallah muayene için ilk önce sonra Nisan da ise tüp bebek, ama bütün hayalim bu iki ay içinde hamile kalmak ay keşke olsa :KK36:

Tamam canım merakla güzel sonuçlarını bekliyorum. Bende kararımı verdim gibi. Erdemde aşılama yaptırıp olmadığı takdirde Umut'a gideceğim. O yüzden yorumların benim için çok önemli olacak. Doktor, ilgi nasıl bilgilerini alabilirsem çok sevinirim. İnşallahta doktora gitmeden güzel haberler verirsin. Şansın bol olsun...

merhaba ben ceren. 27 yasindayim 5 yillik evliyim. kısaca şöyle yazayim size 2 sene once kistim var ondan cocuk sahibi olamiyorum diye ameliyat oldum, daha sonra esimde sorun oldugunu ogrendim xorla afiyet hastanesinde varikosel ameliyati ettirdim. ancak kendimizi kestirsekte olmayinca olmuyor iste. simdi erdem hastanesinde tup bebek tedavisine basladik asilama tutmadigi icin. kac gundur kalcamdan ve gobegimden igneler oluyorum. canım yaniyo aglayamiyorum. bu gece son olarak pregnl catlatma ignesini vurdurdum ve sali gunu yumurtalarim toplanacak. artik hayirlisi.. allah herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin.

merhaba ben ceren. 27 yasindayim 5 yillik evliyim. kısaca şöyle yazayim size 2 sene once kistim var ondan cocuk sahibi olamiyorum diye ameliyat oldum, daha sonra esimde sorun oldugunu ogrendim xorla afiyet hastanesinde varikosel ameliyati ettirdim. ancak kendimizi kestirsekte olmayinca olmuyor iste. simdi erdem hastanesinde tup bebek tedavisine basladik asilama tutmadigi icin. kac gundur kalcamdan ve gobegimden igneler oluyorum. canım yaniyo aglayamiyorum. bu gece son olarak pregnl catlatma ignesini vurdurdum ve sali gunu yumurtalarim toplanacak. artik hayirlisi.. allah herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin.

Hayırlısı olsun arkadaşım. O yakan iğne menagon dimi. Ben onu da göbekten kendim yapıyordum. Keşke sende öyle yapsaydın. Sonucunu mutlaka yaz olurmu. Erdem'e gidipte güzel haber alan birilerini duymak istiyorum artık :) Allah'ım güzel haberler almanı nasip etsin inşallah. Bol şanslar...

Hayırlısı olsun arkadaşım. O yakan iğne menagon dimi. Ben onu da göbekten kendim yapıyordum. Keşke sende öyle yapsaydın. Sonucunu mutlaka yaz olurmu. Erdem'e gidipte güzel haber alan birilerini duymak istiyorum artık :) Allah'ım güzel haberler almanı nasip etsin inşallah. Bol şanslar...
cok teşekkür ederim arkadasim. artik kismet tabii. simdi eve geldim yumurtalari toplattim. agrim yok cok şükür..

Kaç yumurta toplandı? Bende ilkinde 6 ikincisinde 5 olmuştu. Güzel haberlerini bekliyorum.
Kaç yumurta toplandı? Bende ilkinde 6 ikincisinde 5 olmuştu. Güzel haberlerini bekliyorum.

dr. 5 tane dedi son gun. 2sini koydum dedi. 3unu dondurduk bi daha ayni acilari cekmemek icin. simdi evde yatiyorum. ama bizzatta geceleri uykum yok. kasiklarimda agri var ben normalde sirtustu yatamazdim surekli saga sola donerdim suan donemiyorum. ara ara bisey batiyo sanki ama tutundumu tutunmadilarmi anlam veremiyorumki. bide surekli acikiyorum. insallah olumlu sonuc alirim. ve allah herkese nasip eder her birimiz cok mutlu oluruz inşallah

dr. 5 tane dedi son gun. 2sini koydum dedi. 3unu dondurduk bi daha ayni acilari cekmemek icin. simdi evde yatiyorum. ama bizzatta geceleri uykum yok. kasiklarimda agri var ben normalde sirtustu yatamazdim surekli saga sola donerdim suan donemiyorum. ara ara bisey batiyo sanki ama tutundumu tutunmadilarmi anlam veremiyorumki. bide surekli acikiyorum. insallah olumlu sonuc alirim. ve allah herkese nasip eder her birimiz cok mutlu oluruz inşallah

Dondurmakla iyi yapmışsın. Benim hiç kalmamıştı dondurmak için. Bende geçtiğimiz Cumartesi aşılama yaptırdım. Umudum yok ama bakalım bunun sonucu ne olacak?

Hayırlı haberler verirsin inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana. Tahlil günün ne zaman?

Dondurmakla iyi yapmışsın. Benim hiç kalmamıştı dondurmak için. Bende geçtiğimiz Cumartesi aşılama yaptırdım. Umudum yok ama bakalım bunun sonucu ne olacak?

Hayırlı haberler verirsin inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana. Tahlil günün ne zaman?
Aşılamayı yaptırdın bile demek süper :rolleyes: zaman nasıl geçiyor... Neden umutsuzsun bakalım olacak diye düşün :KK66: Bugün güzel bi haber aldım arkadaşım 40 yaşında 2 tüp bebek negatifti amh 0.09 çıkmıştı yani menopoz bu ay doğal yoldan hamile kaldı bana bile umut oldu çok mutlu oldum çok :21: Test günün ne zaman takipteyim ona göre :cool: Bana gelince şaşıracaksın ben tüp bebekten sanırım vazgeçtim doğal yollarla olursa artık, bir tane evladım var Allah ona uzun ömür versin, eşim ve oğlum çok istiyor ama pişman olurmuyum sonra bilmiyorum, korkuyorum. Rahmim yarım, 6 cm çikolata kisti, fsh 14 amh 0,81 menopaza 5 kalmış zaten olmaz diyorum boşuna uğraşacağım gibi. Bir de rahmim çok küçük olduğundan oğlumun ayağı sorunlu doğdu uğraştık bir süre korkuyorum yani yine sorun olur diye eşimin umursadığı yok tabi. Allah hakkımızda hayırlısını versin...

sakin umutsuz olma. iyi dusun ki her daim iyi guzel seyler olsun hayatinda. ben cok umutsuzdum hatta tup bebek tedavisini bi sure gizlemeye bile calistim. ama yaptigim yanlismis. hayat paylastikca guzelmis. mutlaka guzel haberlerini bekliyorum cnm. bende 17sinde yaptircam testi.

Ne biliyim 2 kez tüp bebek, 1 kez aşılamanın ardından bu ikinci aşılamam. Onlar olmadı diye buda olmaz gibi geliyor. Ama inşallah yanılırım. Bunda test yaptırmıyorlar. Regl günü geçerse gel diyorlar sadece 24.03.2015 tarihine kadar olmazsam tamamdır inşallah. Devamlı uykum var gibiyim. İşe gelirken serviste uyumayan ben bu hafta sürekli uyuklar vaziyetteyim. İnşallah güzel haberler için oluyordur bunlar.

Melekcim Allahtan bir çocuğun var. Ne güzel Allah bağışlasın. Ama hepsinde aynı sorunu yaşayacaksın diye birşey yok. Eğer yapmak istiyorsan öyle düşünme bence. Sonradan pişman olursan yapmadım diye o daha kötü.

Cerencim 17 sinde sonucu mutlaka yaz olurmu? İnşallah Erdem'e gidipte hamile olan haberini ilk senden alırım.

Güzel haberlerinizi bekliyorum. Hoşçakalın...

Back
X