- 14 Ağustos 2014
- 37
- 6
- 8
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun 10.gunuydu transferin. test aldim idrar negatif gosterdi. 12.gun kan vermeye gidicem. ama umudum kacti sanirim. milletin 10.gun cikmis demekki 2si de tutmadi
bilmem tuhaf hissediyorum. isin trajikomik kismi da su sabah teste baktim belli belirsiz 2.cizgi var benle kafa buluyo bu testlerBende dayanamayıp yapmıştım. Yinede umudunu kaybetme inşallah yanılmıştır o test. Yarın yaptırqacaksın tahlili o zaman sanırım. İnşallah güzel sonuçlar görürsün.
kan testi yaptirdim bugun sonuc 5 cikti. aradim. ordadki kiz gebelik yok dedi.
2 gun once dondurulmus olani tekrar koydurdum bu defa 1 tane koydular. cok heyecanli degilim nedense. hatta doktor bile ceren hanimin surati asik gibi heyecani yok umutsuz sanki demis anneme. annemde otekinde heyecani icinde patladi ne yapsin kapilmamak istiyo demis. ayin 23u test gunum ama dedigim gibi bu jez herseye hazırım
canim ben erdemde yaptiriyorum. cok mu memnunsun diyosan sahane diyemem. ama arastirdigim en iyi fiyat burada. zaten once koordinator betul hanimla gorusuyosun o sana anlatiyo rahatlatmaya calisiyo. ben bir asilama 1 tup bebek yaptirdim tutmadi. simdi 2.tup bebegi yaptirdim. ama hicbir belirtim yok o yuzden bende bilmiyorum be olacagini.Selam arkadaşlar bende erdem hastanesinde tup bebek yapmayı düşünenlerdenim olumlu sonuç alanlardan bilgi almak istiyorum ilk denemem olucak. Rabbim bana ve tum anne olmak isteyenlere tattirsin inşallah o duyguyu... (aminnn)
canim ben erdemde yaptiriyorum. cok mu memnunsun diyosan sahane diyemem. ama arastirdigim en iyi fiyat burada. zaten once koordinator betul hanimla gorusuyosun o sana anlatiyo rahatlatmaya calisiyo. ben bir asilama 1 tup bebek yaptirdim tutmadi. simdi 2.tup bebegi yaptirdim. ama hicbir belirtim yok o yuzden bende bilmiyorum be olacagini.
Merhaba arkadaşlar erdem hastanesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum fiyatları uygun geldi diğer hastanelere göre dr emel hanımdan memnun kalan varsa tecrübelerinizi paylaşırmısınız lütfen