• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

umarim ikimiz ve burda bekleyen nice arkadasimizda guzel, hayirli haberler alir :) annem hep der ki evrene guzel mesaj gonder ki hersey guzel olsun der...

bugun 10.gunuydu transferin. test aldim idrar negatif gosterdi. 12.gun kan vermeye gidicem. ama umudum kacti sanirim. milletin 10.gun cikmis demekki 2si de tutmadi

bugun 10.gunuydu transferin. test aldim idrar negatif gosterdi. 12.gun kan vermeye gidicem. ama umudum kacti sanirim. milletin 10.gun cikmis demekki 2si de tutmadi

Bende dayanamayıp yapmıştım. Yinede umudunu kaybetme inşallah yanılmıştır o test. Yarın yaptırqacaksın tahlili o zaman sanırım. İnşallah güzel sonuçlar görürsün.

Bende dayanamayıp yapmıştım. Yinede umudunu kaybetme inşallah yanılmıştır o test. Yarın yaptırqacaksın tahlili o zaman sanırım. İnşallah güzel sonuçlar görürsün.
bilmem tuhaf hissediyorum. isin trajikomik kismi da su sabah teste baktim belli belirsiz 2.cizgi var benle kafa buluyo bu testler

kan testi yaptirdim bugun sonuc 5 cikti. aradim. ordadki kiz gebelik yok dedi.

Ne denir bilmiyorumki :( Güzel haber alırım diye girmiştim ama ne diyim. Hayırlısı böyleymiş demekki. Üzülmemeye çalış. Ben artık başka yerde arayacam umudumu. Aşılamam ile ilgili gelişmelerden haberdar ederim. Herşey gönlünce olsun.

Merhaba arkadaşlar.

Maalesef bugün hastalandım. Bu da olmadı.
Bakalım artık canım ne zaman isterse o zaman 3.tüp bebek tedavisine başlayacağım. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

bugun gunler sonra disari ciktim. temiz hava aldim yagmurda yurudum. engelli birine yardim ederken dusundum de hayatta daha kotu seyler var. allaha sukur elimuz ayagimiz tutuyor daha genciz ve olmayacak diye bisey yok. sadece dogru zaman ve biraz rahat olmak gerek sanirim. o yuzden sakin pes etme bigun olucak ben buna inaniyorum. ve bebeklerimizle birlikte yüzyüze tanisicaz beraber yemekler yicez onlari beraber buyutcez inan bana..

Evet haklısın tabiki yine de Allah'a çok şükür. Bende cumartesi günü kahvaltıda dışarıdaydım. Kahvaltımı yaparken bir kız çocuğu arada gelip kaçamak kaçamak bana bakıyordı. Ben göz kırptım falan. Sonra kalktık tam gidecekken geldi bacaklarıma sarıldı. Öyle tuhaf oldum ki o sevgisi karşısında. Sonra bana karnında bebek varmı diye sordu. Şok oldum. Bu bana bir işaret gidi geldi. Durmak yok yola devam :) İnşallah güzel haberlerle tekrar görüşürüz.

Selam arkadaşlar bende erdem hastanesinde tup bebek yapmayı düşünenlerdenim olumlu sonuç alanlardan bilgi almak istiyorum ilk denemem olucak. Rabbim bana ve tum anne olmak isteyenlere tattirsin inşallah o duyguyu... (aminnn)

2 gun once dondurulmus olani tekrar koydurdum bu defa 1 tane koydular. cok heyecanli degilim nedense. hatta doktor bile ceren hanimin surati asik gibi heyecani yok umutsuz sanki demis anneme. annemde otekinde heyecani icinde patladi ne yapsin kapilmamak istiyo demis. ayin 23u test gunum ama dedigim gibi bu jez herseye hazırım

2 gun once dondurulmus olani tekrar koydurdum bu defa 1 tane koydular. cok heyecanli degilim nedense. hatta doktor bile ceren hanimin surati asik gibi heyecani yok umutsuz sanki demis anneme. annemde otekinde heyecani icinde patladi ne yapsin kapilmamak istiyo demis. ayin 23u test gunum ama dedigim gibi bu jez herseye hazırım

Bende ikincide öyle olmuştum başta. Ama tahlil günü yaklaştıkça yine heyecan başlıyor :) İnşallah bu sefer güzel haberler verirsin arkadaşım.

umarim arkadasim.. cok garip belki ama inanilmaz rahatim. ilkinde heyecandan 5 gun annemde yattim hic kalkmadim banyo bile yapmadim aman bisey olmasın diye. apartmanda merdiven var amann diye korkudan annemde yattim. ama simdikinde 2 saat yattim sonra kalktim evime geldim. aksam arkadaslarimla disari ciktim gezdim dolastim. hayatima geri döndüm. isimi gucumu yaptim. ve en önemlisi kendimi herseye hazirladim sanirim. artik hayirlisi..

Selam arkadaşlar bende erdem hastanesinde tup bebek yapmayı düşünenlerdenim olumlu sonuç alanlardan bilgi almak istiyorum ilk denemem olucak. Rabbim bana ve tum anne olmak isteyenlere tattirsin inşallah o duyguyu... (aminnn)
canim ben erdemde yaptiriyorum. cok mu memnunsun diyosan sahane diyemem. ama arastirdigim en iyi fiyat burada. zaten once koordinator betul hanimla gorusuyosun o sana anlatiyo rahatlatmaya calisiyo. ben bir asilama 1 tup bebek yaptirdim tutmadi. simdi 2.tup bebegi yaptirdim. ama hicbir belirtim yok o yuzden bende bilmiyorum be olacagini.

canim ben erdemde yaptiriyorum. cok mu memnunsun diyosan sahane diyemem. ama arastirdigim en iyi fiyat burada. zaten once koordinator betul hanimla gorusuyosun o sana anlatiyo rahatlatmaya calisiyo. ben bir asilama 1 tup bebek yaptirdim tutmadi. simdi 2.tup bebegi yaptirdim. ama hicbir belirtim yok o yuzden bende bilmiyorum be olacagini.

İnşallah bu sefer tutar canım ben görüşmeye gidicegim gün hamile olduğumu öğrendim. Bende erdem tup bebek merkeziyle ilgili hep olumlu yazılar okumuştum bende orda yaptirCaktim. İnşallah senin bu denemende tutmuştur rabbim gonlundekini nasip etsinnn. Benim 1 yıl olmadı Şubat ayında gelen mekke meyvesinin etkisi olduğunu düşünüyorum sanada tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar erdem hastanesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum fiyatları uygun geldi diğer hastanelere göre dr emel hanımdan memnun kalan varsa tecrübelerinizi paylaşırmısınız lütfen

Merhaba arkadaşlar erdem hastanesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum fiyatları uygun geldi diğer hastanelere göre dr emel hanımdan memnun kalan varsa tecrübelerinizi paylaşırmısınız lütfen

Merhaba arkadaşım. Bende Erdem Hastanesinde 2 kez Tüp bebek 2 kez aşılama yaptırdım. Hem evime hem işyerime yakın olması ve fiyatının uygun olması bana cazip gelmişti. Emel Hn. sağolsun iyi bir doktor ama çok soğuk ve asık suratlı. İnsan birşey sormaya çekiniyor. Çok fazla hasta var hemen işlerini yapıp yolluyorlar. Sadece işlerini yapıyorlar ve asık suratla. Tüp bebek yaptırırken moral çok önemli. Seni rahatlatmaları lazım herşeyi anlatmaları lazım. Mesela aşılama yaptırdıktan sonra ne arayan var ne soran oldumu olmadımı çok tuhafıma gitti. 6.000 TL civarında param boşa gitti. Şimdi yine düşünüyorum. Ama burada değil. Fiyatı daha pahalı biryer olacak ama en azından rahat olacağıma inanıyorum. Bahçeci Umut'ta denemeyi düşünüyorum. Karar vermişsen etkilemek istemem ama benim yaşadığım deneyimler bunlardı. İnşallah bebişine kısa sürede kavuşursun.

Çok teşekkür ederim araştırmaya devam edicem zaten kararsızım bahçeci umut'u duyuyorum bende herkesden yorumlarıda iyi okuduğum kadarıyla.Bakalım artık hayırlısı hepimiz için allah isteyen herkese nasip etsin

Back
X