Erdem Hastanesi - Zeynep Yeşim Görgün?

pinkperest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
2.420
2.621
33
Merhabalar anneler - anne adayları Erdem Hastanesinde bebişimin olacağını öğrendim benim için manevi bir önemi oldu :) Hem evime yakın hemde fiyatları uygun. Bazı yorumları okuyorum tamam bu hastane diyorum, bazen de kötü yorumları görünce yok olmaz diyorum.

Bu süreç hep böyle mi geçiyor?
Bir yanım da diyor ki her anne başka bir hikaye ebe aynı ebe :) İnsanın ağrı eşiğiyle alakalıdır diyor sizin fikirleriniz nedir?

İnternetten okuduğum kadarıyla Zeynep Yeşim Görgün iyi bir doktor, sizce nasıldır? Gideni var mıdır?

Ve istiyorum ki tek bir doktorla bu süreci baştan sona götürelim.

erdem hastanesi banada yakın muhtemelen dört haftalık hamileyim bende doktor arayışındayım. erdemi bende düşündüm. ama doktor konusunda hastane konusunda hiç bilgim yok

Merhabalar anneler - anne adayları Erdem Hastanesinde bebişimin olacağını öğrendim benim için manevi bir önemi oldu :) Hem evime yakın hemde fiyatları uygun. Bazı yorumları okuyorum tamam bu hastane diyorum, bazen de kötü yorumları görünce yok olmaz diyorum.

Bu süreç hep böyle mi geçiyor?
Bir yanım da diyor ki her anne başka bir hikaye ebe aynı ebe :) İnsanın ağrı eşiğiyle alakalıdır diyor sizin fikirleriniz nedir?

İnternetten okuduğum kadarıyla Zeynep Yeşim Görgün iyi bir doktor, sizce nasıldır? Gideni var mıdır?

Ve istiyorum ki tek bir doktorla bu süreci baştan sona götürelim.

Ben çamlıca erdeme gidiyrm kızlar şuanda çok memnunum hiç karamsar konuşan bir bayan değil ayrınca güler yüzlü ve soruların hepsini cevaplıyo bnm 4+5 te kesemi gördü:) inş. 7. Hafta başındada kontrole çağırdı kalp atışlarını duymaya bakalım şimdilik şükran hnmda devam edicem inş. Hep böyle gider

Ben çamlıca erdeme gidiyrm kızlar şuanda çok memnunum hiç karamsar konuşan bir bayan değil ayrınca güler yüzlü ve soruların hepsini cevaplıyo bnm 4+5 te kesemi gördü:) inş. 7. Hafta başındada kontrole çağırdı kalp atışlarını duymaya bakalım şimdilik şükran hnmda devam edicem inş. Hep böyle gider

Canımmm Şükran hanımı bende duymuştum, Çakmak'tan oraya geçmiş sanırım :KK43: İyi bir doktormuş, en azından yüreğine su serpeyim senin :) Bende 4+5 gördüm kesemi :)

Canımmm Şükran hanımı bende duymuştum, Çakmak'tan oraya geçmiş sanırım :KK43: İyi bir doktormuş, en azından yüreğine su serpeyim senin :) Bende 4+5 gördüm kesemi :)[/QUOTE c
cnm sen kalp atışlarını duydunmu doktor bni önümüzdeki cumartesi için çağırdı duyarız belki diye sat a göre cumartesi 6+5 olucak gitsemmi gitmesemmi karar veremedim gidip duyamamaktan korkuyrm az daha beklesemmi diyorum çok kararsızımda

cnm sen kalp atışlarını duydunmu doktor bni önümüzdeki cumartesi için çağırdı duyarız belki diye sat a göre cumartesi 6+5 olucak gitsemmi gitmesemmi karar veremedim gidip duyamamaktan korkuyrm az daha beklesemmi diyorum çok kararsızımda

Canım dün gittim hastaneye idrara sıkışık değildim duyamadı o yüzden. Hiç sevmedim doktoru öyle ilgisiz alakasızdı ki.
Yarın devlet hastanesinde randevum var, asıl doktorum o bakalım yarın ne diyecek o :) Yarın bilgilendiririm seni de.

Canım dün gittim hastaneye idrara sıkışık değildim duyamadı o yüzden. Hiç sevmedim doktoru öyle ilgisiz alakasızdı ki.
Yarın devlet hastanesinde randevum var, asıl doktorum o bakalım yarın ne diyecek o :) Yarın bilgilendiririm seni de.
Şükran hnmamı gitmiştin cnm? Güzel haberlerini bekliyrm ozman:KK66:

Canım ben kızımda Çakmak Erdem hastanesi Yeşim Beyazgüne gittim en başından doğuma kadar, hem çok ilgili hem çok tatlı bir bayandı ama 4 yıl oldu :) Hala oradaysa tavsiye ederim benim ebelerim hemşirelerimde çok şirindi. Hastanede doğumda ödüllü tam teşekküllü ve uygun

Bende şuanda çakmak erdemde funda ayşe hanıma gidiyorum öyle yoğunki ve çokta ilgilendiğini söyleyemem o yüzden temmuz sonu doktorumu değiştireceğim. medipole geçeceğim koşuyolunda. erdem hastanesi ssk gibi olmuş. kan aldırmak içni yarım saat bekledim. bir beta hcg için 3.5 saat bekledikya.

Selam Arkadaşlar,

Gebelik sürecinizde Dr. Zeynep Yeşim Görgün nasıldır? Artık haftalar ilerledikçe kendimize Hastane ve Dr. bulmamız şart oldu? Öneriniz var mıdır?

Bikac kadin dogum doktoruna gorndum erdem cakmak hastanesinde. Doktorlarin cogu guler yuzlu ama benimde aklimda soru isaretleri var. Her geleni sezeryan yapiyolarmis normal dogum pek olmuyomus. Erdem cakmak hastanesinde normal dogum yapan var mi?

Evet ozel hastanelerin bir cogu riske girmiyor. Sezeryan yapıyor . Aslinda dogum ebelerin işi bence bizim sağlık sistemi yetersiz. Sezeryan yapilcaksa mezbahane gibi oluyor ordan oraya atiliyorsunuz abartisiz camlica erdemde sezeryan oldum odaya çıkana kadar ordan oraya en az 3 kere atılmışimdir. Tek tesellim sezeryanim iyi oldu galiba cok agri sizi cekmedim. Anestezici iyiydi baş ağrı faln olmadi. Bide anestezi ucreti ekstra aliniyor.sirf evime takin diye gitmiştim ilk hamileligim riskli geciyordu kanamalarım olmustu taksiyle 5 dk ordayım gece dktoru var diye tercih ettim.hayirli dogumlar

Evet ozel hastanelerin bir cogu riske girmiyor. Sezeryan yapıyor . Aslinda dogum ebelerin işi bence bizim sağlık sistemi yetersiz. Sezeryan yapilcaksa mezbahane gibi oluyor ordan oraya atiliyorsunuz abartisiz camlica erdemde sezeryan oldum odaya çıkana kadar ordan oraya en az 3 kere atılmışimdir. Tek tesellim sezeryanim iyi oldu galiba cok agri sizi cekmedim. Anestezici iyiydi baş ağrı faln olmadi. Bide anestezi ucreti ekstra aliniyor.sirf evime takin diye gitmiştim ilk hamileligim riskli geciyordu kanamalarım olmustu taksiyle 5 dk ordayım gece dktoru var diye tercih ettim.hayirli dogumlar
Anesteci için neden ayrı ücret? sebep ne imiş? Ne kadarlık bir bedel bu?

X