Doğuma Hazırlık ERDEM nasıl sizce?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NerYun

Bir ben var,benden içerde
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
823
0
96
41
İstanbul
Kızlar oğlum olacak inşallah:nazar:
Ben de ERDEM ismini oldukça beğendim. Eşim de şu sıralar içine sindirmeye çalışıyor kaydirigubbakcemile3
Sizce bu isim nasıl? Çevrenizde bu ismi taşıyan varsa nasıl insanlar? Teşekkürler kaydirigubbakcemile5

ben etrafımda hiç duymadım sadece papatyamm dizisinde duydumm
pek bir fikrim yok canımm
bende oğlum olursa göktuğ koyacamm
bence egemen,rüzgar ,aras gibi isimler daha güzel

Canım eşim de Göktuğ ismini beğendiğini söylemişti; ama yanlış anlama da Göktuğ çorapları var ya o çağrışıyor bende.O yüzden koymak istemedim.

Kızlar oğlum olacak inşallah:nazar:
Ben de ERDEM ismini oldukça beğendim. Eşim de şu sıralar içine sindirmeye çalışıyor kaydirigubbakcemile3
Sizce bu isim nasıl? Çevrenizde bu ismi taşıyan varsa nasıl insanlar? Teşekkürler kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan çok güzelll.Benim kızım olucak ama çok beğendiğim bir erkek ismi.Etrafımda bu ismi taşıyan yok.Hem kulağa çok hoş geliyor,hem de çok anlamlı.Ben beğendim koyabilirsin alkisalkisalkis

Canım eşim de Göktuğ ismini beğendiğini söylemişti; ama yanlış anlama da Göktuğ çorapları var ya o çağrışıyor bende.O yüzden koymak istemedim.

Bizim adanada bu isimm hiçç konulmuyoo yada benn hiç duymadııı
burda duyanlarda çokk şaşırıyooo
demekk çorap isimlerine koyuyarlarrr:roflol:
erdemdee güzeldee birazd ahaa altarnetif çoğalt canımm
amaa tabikii karar seni sen beğendiktenn sonra hiç bişii önemlii değill

bu arada oğlum olursa demişimdee satenn erkekk dediler banaa amann dahaa alışamadımm ondan herhalde

Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için.Ama eşimin içine sinmedi bir türlü ohaoldumsmile
Şimdi EGEMEN ismi üzerine yoğunlaşıyoruz, hayırlısı bakalım zemuszemus

Canim bence Erdem cok güzel bir isim,
simdiye kadar 2 tane Erdem tanidim, ve ne yalan söyleyeyim, ikisinide hic sevmezdim..
Ama tabii istisnalar kaideyi bozmaz, bence senin icine sindiyse Erdem ismini koy cocuguna, cok güzel bir isim bence :))

benim de bi oglum olacak kismetse insallah.esimin ismi Kerim.ben israrla kerem vermek istedim.kabul etmedi.simdi Erdem ismi uzerinde anlasmis gorunuyoruz.Sanirim Erdem olacak.cok guzel bi isim.manasi da cok guzel.kulaga hos geliyor.

ay ERDEM ismi bence çok güzel.ben de koymak istedim ama eşim istemedi (ah bu erkekler! herşeye karıştıkları kadar yardım da etseler:))) tanıdığım bi ERDEM var ve çok zeki bi çocuk. Darüşşafaka'da okuyo.sen düşün yani.

Back
X