Erdem tezel burun estetiği

massmavii

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
714
1.498
333
İstanbul
Selam kızlar eğer Erdem beye ameliyat olan varsa yorumlarını paylaşsınlar lütfen. ben yeni ameliyat oldum kendisine burnun ilk hali iyi baya bir uğraşılmış hafif kemik çıkıntısı var fakat üstüne dokununca acıyor demekki törpülenmiş. sorduğumda daha burnun çok yeni 6 ay sonra oturacak dümdüz olacak orası dedi. ilk ameliyatlı fotoğraflara bakıyorum baya kötü durumda olanlar var şu an burnum şiş olmasına rağmen oldukça doğal duruyor umarım 6 ay sonra daha da iyi durumda olur. merak edilenler varsa sorabilirsiniz

geçmiş olsun bende doktor araştırıyorum ne kadara oldun birde doktorun olduğu hastane nerde

geçmiş olsun bende doktor araştırıyorum ne kadara oldun birde doktorun olduğu hastane nerde

ben tv de görüp kendisine gittim yani muayenehanesine gittim anlaşmalı olduğu hastane academic hospital. fiyatla ilgili bilgi verilmesini istemiyor piyasaya göre pahalı ama yaptığı işe göre normal. 10.000 in üzerinde diyim ama gidersen yardımcı olabilir yani net bir şey yok fiyatla ilgili.

çok teşekkür ederim

Merhaba,

Son durumunuz nedir acaba? Kapalımı oldunuz açıkmı?

merhaba, erdem tezele ameliyat oldunuz sanırım, nasıl memnun musunuz sonuçtan, ben de kendisini araştırıyorum, yardımcı olabilir misiniz lütfen?

merhaba, erdem tezele ameliyat oldunuz sanırım, nasıl memnun musunuz sonuçtan, ben de kendisini araştırıyorum, yardımcı olabilir misiniz lütfen?

olurum tabiki. aklın varsa bulaşma derim mesela. onunla ilgili baya yorum yaptım burda da. ameliyatı edene kadar iyi hoş, ettikten sonra bir kez arayıp durumumu sormadı. yaptığı burun bir şeye benzemiyor pişman oldum. kemik çıktı burnumda ve burnumun şişi indikçe o kemik daha da büyüyor. 10.000.00 tl para verdim çok çok pişmanım. doğal burun yapıcam diye resmen ellememiş bir şeyini burnumun. çok daha iyi doktorlar var. ağzı laf yapıyor ama fos malesef

gerçekten mi, üzüldüm sizin adınıza, çok az yorumunuzu okudum ve memnunsunuz sandım, ameliyatınızın üzerinden ne kadar zaman geçti, şimdi düzeldi mi kemik çıkıntısı olan kısım

ben de erdem beyle görüştüm ancak kapalı yapıyor kendisi, bu konuda da kafam karıştı iyice, açık mı kapalı mı daha iyi

ben de erdem beyle görüştüm ancak kapalı yapıyor kendisi, bu konuda da kafam karıştı iyice, açık mı kapalı mı daha iyi

Benim arkadaşım Erdem beye ameliyat oldu. Açıkçası ben pek beğenmedim ama kendisi fazlasıyla memnun. Kapalı ameliyatta iz kalmıyor. Onun burnuna ekstra kıkırdak da koymuş. Yani burnunda hiç düşme olmayacak. Arkadaşım dört sene önce oldu, hala kalkık ve kavisli.

Erdem hocam burun konusunda saygı duyduğum bir isim. Saçma sapan teknikleri değil kendi geliştirdiği yöntemi kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…