- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
valla her yerde olduğu gibi seçimlerde de diz boyu hile, pislik olduğundan dediğiniz doğru. zaten ayrıldığımız nokta bu pislikte yaşamaktan bazılarının mutlu bazılarının rahatsız olması.
yaw he he ölee..
siz kendinizi kandırcak oyalancak çok güzel bir bahane bulmuşsunuz öyle sanmaya devam edin..
bu adamin boyle bir istegi mi varmis?
ne zaman biri gider o zaman aranir o kisiler...bir ozal bir menderes bir erbakan gelmez daha...
vay be başlık resmen tüylerimi diken diken etti ULU ÖNDER ATATÜRK gibi olma arzusunu anlarım :) ama bende recep efendiye katılıyorum amaaaa gülmekktennn zuhahahaha acaba kestiği tırnağı olabilirmisiniz topunuzu bir araya toplayalım 1 ATATÜRK edermisiniz insanların inançları ve duygularınla beslenmedi hiç bir zaman kahramandı hep :/
Kurtulus savasi illa topla tüfekle olacak diye bir sey yok.
Bazi zihniyetlerden kurtulmanin en güzel savasini akliyla veriyor Erdogan.
:76: :86::86::86::101::111::120::118::122::125:
Hayrola ...........
komik geldi nasıl güleceğimi bilemedim,abarttım kızma :26:
Konu ciddi de ondan..
Yok kızmadım..
haberdar olmadığımız bir kurtuluş savaşı içindeyiz herhalde, du bakalım
vay be başlık resmen tüylerimi diken diken etti ULU ÖNDER ATATÜRK gibi olma arzusunu anlarım :) ama bende recep efendiye katılıyorum amaaaa gülmekktennn zuhahahaha acaba kestiği tırnağı olabilirmisiniz topunuzu bir araya toplayalım 1 ATATÜRK edermisiniz insanların inançları ve duygularınla beslenmedi hiç bir zaman kahramandı hep :/
erdoğan için 2. Atatürk benzetmesi ve daha bir çok aklama,koruma çabalarını ciddiye alamıyorum artık.
Kesip attığı tırnak olmaz hiçbiri
Bizde kaale bile almıyoruz,nasılsa hayal dünyasında yaşıyorlar ..
Nasıl birdüşünce değilmi,neyin hesabını yapıyorlar şimdiden
Bu nasıl akıl almaz bir kıyaslama nasıl bir ego.
İyice aştılar kendilerini.
Hanım abla başlık bile çok rahatsız etti beni içim kötü oldu :26:
Karşılaştırılması bile çok çirkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?