Eskiden Türk insanı özgürdü. Telefonum telsizim dinleniyor mu diye korkmazdı. Şimdi Mahalle bakkalı bile ben dinleniyormuyum diye korkuyor. Vatandaşlarımız nette iki satır yazmaya korkuyor. Acaba ergenekoncu malazgirtci dumlupınarcı olurmuyum diye. Bülbülü altın kafese koymuşlar ah hürriyetim demiş.
Şunu yaptı bunu yaptı. Parasını cebinden mi verdi? Ben cebimden versem o kadar hava atamam.
Çaldıysa bu kadar hızmet nerden geldi?adamın hiç icraati olmasaydı inanırdım çaldığına belkı
Birileri yine benim vergim de vergim diye tutturmuş yahu vergi vermeye Erdoğan dan sonra başladınız oncesinde de vergi alınmıyor muydu hizmet var mıydı sıfır.erdogandan önce daha refahtık hizmetler daha iyiydi diyebiliyor musunuz?diyemezsinz bu kadar hizmeti ve gelişmişliği görmedi ulkem.hele Erdoğan dan önceki hükumet tam bir facıaydı,adamın icraatlarını ağzınıza alamayacak kadar samimiyetsizsiniz sırf karalama olsun da,hitlerle bir tutan zihniyetten ne beklenir kı el insaf dicem o da yok,Erdoğan'ı ıktıdar yapan millet ahmak ya siz cok akıllısınınz kim memnun olmadığını başında görmek ister ki?hadi diyin bakim Erdoğan dan önce Gülluk gülistanlık mıydı hersey ???
Evet çok özgürduk haklısın ,kızlar inancı gereği örttüğü başörtüsü başından zorla çekilirdi okula alınmadılar okuma hakları ellerinden alındı çok özgürduler gercekten ,kürtçe şarkı yazıcam diye yuhalanan çatal fırlatılılan ahmet Kaya cok özgür olduğu için vatan hasretinden öldü kûrtler çok özgür oldukları içine diyarbakır cezaevinde bin türlü işkenceye maruz kaldılar şiir okuduğu için de hapise atılan da Erdoğan değil miydi ne özgürlüğün kısıtlanmış nette iki satır yazmaya korkuyormuş bak sen burdan Erdoğan a saydırırken hakaret ederken hiç korkuyormuş gibi durmuyorsunuz,geçiniz ya boş boş ezbere konuşmalardan öteye gidemiyorsunuz,komiksiniz vesselam
Evet çok özgürduk haklısın ,kızlar inancı gereği örttüğü başörtüsü başından zorla çekilirdi okula alınmadılar okuma hakları ellerinden alındı çok özgürduler gercekten ,kürtçe şarkı yazıcam diye yuhalanan çatal fırlatılılan ahmet Kaya cok özgür olduğu için vatan hasretinden öldü kûrtler çok özgür oldukları içine diyarbakır cezaevinde bin türlü işkenceye maruz kaldılar şiir okuduğu için de hapise atılan da Erdoğan değil miydi ne özgürlüğün kısıtlanmış nette iki satır yazmaya korkuyormuş bak sen burdan Erdoğan a saydırırken hakaret ederken hiç korkuyormuş gibi durmuyorsunuz,geçiniz ya boş boş ezbere konuşmalardan öteye gidemiyorsunuz,komiksiniz vesselam
Ahmet Kaya vatan hasretinden ölmüş.Nazım Hikmet için de aynı şeyi söyleyen yok,samimiyet yarışına girmeyelim.
eğer tek bir çatı altındaysan eşit olmak lazım , al işte açık kapalı diye ikiye böldü insanları , okula giderken peruk taksın dışarda da dinini istediği gibi yaşasın yolda diyorlar mı ki sen neden kapalısın ? Benim sülalem çok mütasıp ve kapalıdır açık insan sayılıdır.
Senin Ahmet Kaya dediğin teröristti , devlete ve türklüğe karşı söylemleri vardı , ha sen bugünle karşılaştırırsa onda haklısın , şimdi teröristler içimizde yaşıyor Bayrağımızı alaşağı edip üstüne tepinip küfrediyor fakat sürülmüyor. Ama bu doğru mu asla değil
Sanki ahmet kaya o söylemleri yapmamış hep kardeşlikten yanaymış gibi türkülerine sempati duyuluyor , kulaktan dolmalarla değil , araştırarak gerçeğe dayanarak çarpıtmadan yazalım. Hangi mantıktır ki bi sanatçıyı alıp sürgün etmek ??? Ne çıkarı olabilir koskoca devletin ...
Erdoğanın şiiri çanakkale şiiri miydi de içeriye attılar ?
Yapmayın allah aşkına ya sadece görrmek istediklerinizi görüp aynı şeyleri konuşuyorsunuz...
ayy bide utanmadan chpli mhpli kardeşlerim diyor, sen nasıl bir fırıldaksın nasıl bir tekerleksin döne döne bitmedin. sayıp söverken ayyaşlar çapulcular derken tü kaka idi herkes, şimdi kardeşler mi olduk
adam tabiiki vergilerle yapacak...yani ne zannediyorsunuz?? cebinden verecek hali yok ya..sadece Turkiyede olanlar ozellikle sadece Turkiyeyi gorenler boyle seyler sadece Turkiyede var zannediyorlar galiba....kaldiki tabiiki makam arabasini filan kullanacak...ne demisler bal tutan parmagini yalar...bazi sirketler bile calisanina araba veriyorlar...sebep??? demekki isi icin gerekli....oyle bakin birde olaya...
valla milletin anasini az aglatmadilar zamaninda...dunya neyle ugrasirdi, bizim ulkede gercekten bi turban meselesiydi gidiyordu...guluyorlardi halimize...nasil olurda musluman bir ulkede boyle bir sorun olur diye...
ben dememki erdogan herseyi dogru yapar..ama yaptigi hic mi iyi birsey yok??? egri oturup dogru konusmak gerek...
bugun vatan haini ilan edilen yarin olur kahraman...keske elimizdeyken bazi seylerin kiymetini bilsek...
buarada millet ne diye dinleniyorum diye korksunki...benim hic oyle bir korkum yok mesela...yaram yokki gocunayim.
kusura bakmada her mhli chp li capulcu demek degil...gayet duzgun insanlar var iclerinde...
sen biliyor musun o capulcular dedigi kisilerin devletimize verdigi zarari???
Sen biliyor musun ki senin devletinin canları katletdiğini ?
İnsan hayatının mal kadar değeri kalmadı mı gözünüzde ?
Şunu biliniz ki Türkiyenin dini müslümanlık diye yazmıyor, Türkiye Laik bir devlet anlayışına sahiptir , bu da demek oluyor ki her insan refah düzeyde Türkiye de dinini yaşayabilir , dini kapsamlı şekilde içe alıyor ve kuran da da ne yazıyor dinde baskı yoktur , ama müslüman bazı ülkelerimiz baskıcı müslümanlık yani halifelik ile yönetiliyor . Ama hala insanlarımız çıkıp diyorlar ki şu insan gelse bizim kuranımızı elimizden alırlar, diğeri çıkıyor başörtüsü yasak, kim sana diyor ki dinini yaşama diye! Din ve devlet işleri ayrıdır, bölücülük unsurları kaldırılmış bazı yerlerde eşit olma şartıyla refah düzeye ulaştırılmıştır. Ve bugün günümüzde siyasete din bulaştı açıklık kapalılık ayrıştırıcılığı ortaya çıktı ve diyorum kiii oyuna geldiniz...
Sizin gördüğünüz herşey bildiğiniz gibi değil...
kusura bakmada her mhli chp li capulcu demek degil...gayet duzgun insanlar var iclerinde...
sen biliyor musun o capulcular dedigi kisilerin devletimize verdigi zarari???
arkadasim senin dunyada olanlardan haberin yok mu?? tv izlemiyor musun??? tum musluman ulkeler karismis durumda aynisi bizim ulkemizdede olsun istiyorlar...insan hayatinin mal kadar degeri diyorsun...bugun bu sekildeysek ulkemizi karistirmak isteyenler firsat verilmedigindendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?