Erdoğan: "İnşallah Rabia olacak"

[QUOTE="cryptic, post: 38375431, member: 236598
ak bir teyze ne derece seviyor:KK64:
[/QUOTE]
Ne demeye calisiyosun sen cryptic? bu yolladigin sey bana hakaret farkinda misin? Eger merak ediyosan söyliyim. Terbiyemi bozacak kadar sevmiyorum. Sende saygini asma olur mu?!

Surdaki yorumları gördükten sonra insanligimdan utandim, pes pes pes.

Not: Sakın beni alintilamayin.
Ayrica sayın Mune Mune lütfen gelip bir el atin. Yok agda zamani yok kıl, yok g.t ayip ya ayip, koskoca insanlarsiniz. Ayip gercekten..

Surdaki yorumları gördükten sonra insanligimdan utandim, pes pes pes.

Not: Sakın beni alintilamayin.
Ayrica sayın Mune Mune lütfen gelip bir el atin. Yok agda zamani yok kıl, yok g.t ayip ya ayip, koskoca insanlarsiniz. Ayip gercekten..

Hayir yani, isteyen sever istemiyen sevmez. Sayfalarca adama nefret sacmislar laf eden yok. Bi seven cikinca hemen bi saldirma. Bu paylasimin fotograftan da bi farki yok. Yazik ya.

Hayir yani, isteyen sever istemiyen sevmez. Sayfalarca adama nefret sacmislar laf eden yok. Bi seven cikinca hemen bi saldirma. Bu paylasimin fotograftan da bi farki yok. Yazik ya.

Aynen, isteyen sever istemeyen sevmez. Ben mesela Kilicdaroglundan nefret ederim ama kalkip da buraya onunla ilgili igrenc capsler falan paylasmam. Bana yakismaz çünkü. O da bir ananin evladi sonuçta, bir baba ve bir eş. Ayip denen bir sey var. Pes dogrusu..

“Hazreti Tayyip güneşi”
Doç Dr. Ari Çam "Peygamber Efendimiz S.A.V bir hadisinde 2000'li yıllarda Tayyip adında bir İslam güneşi doğacağını buyurmuştu"
23 Temmuz 2014 Çarşamba 13:03
Bu haber 1738 kez okundu
hazreti_tayyip_gunesi_h7380.jpg

Özgür Filistin Derneği Başkanı, siyaset bilimci Doç. Dr. Arif Çam’ın twitter hesabından paylaştığı bir tweet sosyal medyada geniş yankı buldu.
Doç Dr. Çam paylaşımında “Peygamber Efendimiz S.A.V bir hadisinde 2000′li yıllarda Tayyip adında bir İslam güneşi doğacağını buyurmuştu” dedi.
Çam’ın paylaşımı sosyal medyayı adeta salladı. Twitter’da söz konusu hadisin doğru olup olmadığından, kaynağının kim olduğuna kadar başlayan tartışmalar alevlendi.
“HZ. ERDOĞAN”
Çam ayrıca twitter’dan “YÜCE RABBİMİZİN TÜM SIFATLARINI TAŞIYAN UZUN ADAM SANA YÜREKTEN BAĞLIYIZ. RABBİMİZİN TÜRKİYEYE HEDİYESİ HZ.RECEP TAYYİP ERDOĞAN CANIM FEDA OLSUN SANA EY RECEP TAYYİP ERDOĞAN” diye yazdı.

ben de bunlardan utanıyorum ama bunlara hiç cevap veren yok,daha hoşlarına gidiyor:KK14:

Asıl utanacak olan insanlar, yorum yapanlar değilde, böyle basit cümleleri kurup kendini küçük düşüren insanlardır bence.
Ben bu Adam'ı seviyorum diyen kişiye lafım yok, Özgür irade ama Teyzeye bakın bi yaaa, yazık değilmi kaç yaşında kadın. Ağzına aldığı lafa bakın.
Eee Insanlar böyle işin suyunu çıkarırsa, dalga gecen çok olur.

Asıl utanacak olan insanlar, yorum yapanlar değilde, böyle basit cümleleri kurup kendini küçük düşüren insanlardır bence.
Ben bu Adam'ı seviyorum diyen kişiye lafım yok, Özgür irade ama Teyzeye bakın bi yaaa, yazık değilmi kaç yaşında kadın. Ağzına aldığı lafa bakın.
Eee Insanlar böyle işin suyunu çıkarırsa, dalga gecen çok olur.

Iyi de arkadasim. Burda paylasilan fotograf bana yapilan yorum üzerine paylasildi. Insan sever veya sevmez. Ama gönderme yapmaninda bi üslubu olur dimi. Burda yapilan sey terbiyesizlikten baska bisey degildir.

Eger o kadin bu laflari ettiyse onun edepsizligi. Burdaki bana hakarettir.

Memlekette rezillik dizboyu.. Hukuk adalet yerlerde.. Sifirlanan paralarin konusmalarinin gercekligi resmi kuruluslar tarafindan onaylanmis, yani yolsuzluk had safhada.. Zengine isleyen kanun yok.. Devlet kendi eliyle kacak insaatlar yapiyor.. Memleketin butun ormanlari talan edilmis, Ataturk'un mirasi olan ormanin icine dahi milletin parasi har vurup harman savrularak binlerce odali tuvaleti dahi altin kaplamali saraylar insa edilmis, ote yandan saraya binlerce oda yapan zihniyetin denetim yapmakla yukumlu oldugu madenlerde yuzlerce iscinin canini yitirmesine, "sarayin itibarimizi arttirdigini" soyleyen ayni merciler 21. yuzyilda "fitrat" yakistirmasi yapmakla mesgul..Kendilerine binlerce altin yaldizli oda pek yakismis, olmayan itibarlari artmis, ama yuzlerce madenciye bir tane yasam odasi bile fazla gelmis..:KK57: Utanmiyorlar... Hic birseyden utanmiyorlar... Ne cenazesine katildiklari isci yakinlarini yollarda tekmelemekten, ne de oldurdukleri 14 yasinda cocugun ana ve babasini yuhalattirmaktan.. Sayelerinde siddet, taciz ve tecavuz son on yilda 14 kat artmis.. Ya egitimin rezil hali? Ya dis itibarimizin rezil hali? Yazdiklarim bugune dek bu sayfalarda yazilanlarin ozeti bile etmiyor, daha yazilacak o kadar cok cirkinlik var ki... Bu adami sevmek? Bu adami sevmek bana ilk once Omer Hayyam'in "Celladına aşık olmuşsa bir millet, İster ezan ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, Müstehaktır ona her türlü zillet" lafini hatirlatiyor.. Sonra Aziz Nesin'i hatirlatiyor. Sonra biri bizle alay ediyormus, ya da saka yapiyormus hissi veriyor, inanamiyorum. Inandigim noktada ise hersey daha kotu, sanki biri bana, sulaleme kufrediyormus hissi veriyor, buna mani olamiyorum. Mutlaka ki bu hislerimde yanliz degilim... O yuzden daha coooook hakaret duyarsiniz, alisin derim.:KK74:.......:KK66:

Son düzenleme:
sınır demişken bak bir teyze ne derece seviyor:KK64:

crypic nette gördüğün her caps.e inanma canım benim.o kadın onu aslında kılıçtaroğlu için söylemişti, sen duymamışmıydın ? haa bana göre iğrenç benzetme ama bazıları bu sözü kıvırmayı daha çok sevdi nedense !

tamdem burada böyle işler,tenhada sıkıştırır parça pinçik ederler seni kaç kurtar kendini bacım :KK53:
tam oy vermekten vazgeçecem burdaki yorumları okuyup hepten gaza geliyorum :-)

Konuyu kapattım neden biliyor musunuz? Eleştirebilirsiniz, kimi sever, kimi sevmez bu da olağan ama işi hakaret boyutuna getirmek olmuyor, kızgınlıklarınız varsa bunun deşarj yolu bu değil, uyarmadı demeyin birgün sözleriniz yüzünden davalık bile olabilirsiniz, ki inanın sitede banlanmaya benzemez.

Back
X