Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surdaki yorumları gördükten sonra insanligimdan utandim, pes pes pes.
Not: Sakın beni alintilamayin.
Ayrica sayınMune lütfen gelip bir el atin. Yok agda zamani yok kıl, yok g.t ayip ya ayip, koskoca insanlarsiniz. Ayip gercekten..
Hayir yani, isteyen sever istemiyen sevmez. Sayfalarca adama nefret sacmislar laf eden yok. Bi seven cikinca hemen bi saldirma. Bu paylasimin fotograftan da bi farki yok. Yazik ya.
“Hazreti Tayyip güneşi”
Doç Dr. Ari Çam "Peygamber Efendimiz S.A.V bir hadisinde 2000'li yıllarda Tayyip adında bir İslam güneşi doğacağını buyurmuştu"
23 Temmuz 2014 Çarşamba 13:03
Bu haber 1738 kez okundu
![]()
Özgür Filistin Derneği Başkanı, siyaset bilimci Doç. Dr. Arif Çam’ın twitter hesabından paylaştığı bir tweet sosyal medyada geniş yankı buldu.
Doç Dr. Çam paylaşımında “Peygamber Efendimiz S.A.V bir hadisinde 2000′li yıllarda Tayyip adında bir İslam güneşi doğacağını buyurmuştu” dedi.
Çam’ın paylaşımı sosyal medyayı adeta salladı. Twitter’da söz konusu hadisin doğru olup olmadığından, kaynağının kim olduğuna kadar başlayan tartışmalar alevlendi.
“HZ. ERDOĞAN”
Çam ayrıca twitter’dan “YÜCE RABBİMİZİN TÜM SIFATLARINI TAŞIYAN UZUN ADAM SANA YÜREKTEN BAĞLIYIZ. RABBİMİZİN TÜRKİYEYE HEDİYESİ HZ.RECEP TAYYİP ERDOĞAN CANIM FEDA OLSUN SANA EY RECEP TAYYİP ERDOĞAN” diye yazdı.
Asıl utanacak olan insanlar, yorum yapanlar değilde, böyle basit cümleleri kurup kendini küçük düşüren insanlardır bence.
Ben bu Adam'ı seviyorum diyen kişiye lafım yok, Özgür irade ama Teyzeye bakın bi yaaa, yazık değilmi kaç yaşında kadın. Ağzına aldığı lafa bakın.
Eee Insanlar böyle işin suyunu çıkarırsa, dalga gecen çok olur.
Hayir yani, isteyen sever istemiyen sevmez. Sayfalarca adama nefret sacmislar laf eden yok. Bi seven cikinca hemen bi saldirma. Bu paylasimin fotograftan da bi farki yok. Yazik ya.