Erdoğan yine çuvalladı: İşte sosyalizmde kadınlar

so bir şey; ben cumhurbaşkanı olsam çok düşünür, üzülürdüm...başlığa bakarmısınız ne fena...bir insanı sevmeyebilirsiniz, düşüncelerini onaylamayabilirsiniz, eleştirebilirsiniz, ama ona saygı da duyabilirsiniz.....kimseye sadece konumundan, yaşından vsvs dolayı saygı duyulmaz, olsa olsa -mış gibi yapılır, kaldı ki cumhurbaşkanı için bu bile yapılmıyor......evet ben bu duruma düşsem, bunu yitirsem ne yaptım da böyle oldu diye bayağı bir düşünürdüm ....

neyse kendisi bilinçli yapıyor zaten, ama ben bu kadar saygı duyulmayan bir cumhurbaşkanına sahip olduğum için üzülüyorum, cidden....

Ya herkes birbirine yapınca kimse tırsmıyorda ben yapınca niye böyle oluyor acaba:KK8:
Eğlence yaptım kendime just, damağını kaldır bir bardak su iç birşey yok annecim:KK19:

Tam siyasette ekşınlı yorumlara atılıyordum dedim ban geliyor hemen sustum :KK70:

senin gibi saygısıza ne denir bilemedim,evet senin gibilerin kökünün kazınması umuduyla
milbukabele diyorum : )

forum kurallarına olan saygımdan size sizin ayarınızda bir cevap vermeyeceğim.. !

ama şu iki gerçeği söylemem gerekir ;

1) saygıyı sizden öğrenecek değilim !
2) "sen" diye hitap etmenizden anlıyorum ki çok şükür ben sizin saygı seviyenizde değilim !

not: bu konuya attığım son mesajımdır.. dolayısı ile bana cevap hakkı doğacak bir yorum yaparsanız konuyu şikayet edeceğim !

forum kurallarına olan saygımdan size sizin ayarınızda bir cevap vermeyeceğim.. !

ama şu iki gerçeği söylemem gerekir ;

1) saygıyı sizden öğrenecek değilim !
2) "sen" diye hitap etmenizden anlıyorum ki çok şükür ben sizin saygı seviyenizde değilim !

not: bu konuya attığım son mesajımdır.. dolayısı ile bana cevap hakkı doğacak bir yorum yaparsanız konuyu şikayet edeceğim !
şikayet edebilirsin,bunu dile getirmeye gerek yok : )
aşağıda kib butonu var,kible gitsin
bende bilmukebele demişim
sen eğer bana bi bitmediniz diye bi cevap veririrsen karşılığını böyle alırsın!
konuya yönelik bi yorum yapsaydın,ben konuya yorum yapmışım,sende bana yorum yapmışsın!
konuya yorum varsa alalım.

Son düzenleme:
şikayet edebilirsin,bunu dile getirmeye gerek yok : )
aşağıda kib butonu var,kible gitsin
sen eğer bana bi bitmediniz diye bi cevap veririrsen karşılığını böyle alırsın!
konuya yönelik bi yorum yapsaydın,ben konuya yorum yapmışım,sende bana yorum yapmışsın!
konuya yorum varsa alalım.

evet K.İ.B

Bugün şu bölümde kaçıncı ricacı oluşum, bakın karşılıklı yazıyor sonra da karşılıklı şikayet ediyorsunuz, böyle böyle polemiğe giriliyor, fikirleriniz uyuşmuyorsa alıntılamayıp laf çarpmamakta bir seçenek lütfen, bakın bu bölümde kaçtır lütfen diyerek ortamın yumuşamasını ve konuya yorum yapılmasını bekliyorum.

Back
X