- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
ee beyaz saray da kremlinde bunlar yok mu ? merak etmeyin aksaray erdogana kalmayacak...
bush a yeltsine kalmadigi gibi obama medvedev ve putinede kalmayacak
Size hangi mantıkla yaklaşmak lazım bilemedim yinede tüm sabrımla anlayacağınız dilden konuşayım. Aksaray 300 bin metre kare, beyaz saray 55 bin metre kare buna karşılık Amerika daha büyük ve nüfusu daha kalabalık olan süper güç olarak anılan bir ülke ve orada kişi başına düşen milli gelir 47.000 dolar. Türkiye'de ise kişi başına düşen milli gelir 13.000 dolar ve nüfus, yüz ölçümü bakımından daha küçüğüz artı uluslararası alanda Amerikanın yanında nasıl bir güç olarak adalandırılırız bilmiyorum.
Aradaki farkı anlayabildiniz mi? Şimdi bunun adı aç gözlülük değildir de nedir?
bende bunu diyorum iste
aksaray konusunda degil belki ama
hükümetin bazi icraatlerini bende onaylamiyorum
akp sempatizaniyim diye her yaptiklarina evet kesinlikle dogrudur oleeeyyy demiyorum yani! demem de.. bunu hep söylüyorum zaten...
ama ayni hassasiyeti karsimdakindende bekliyorum...
evet akp yi sevmiyorum ama su yaptigi bu yaptigi cok dogru mantikli yada ise yarar bisey olmus desinler.. birkez ya birkez cokmu??
Halk sefalet icindeyken, ben ay sonunu zor getiriyorken siyasilerin kendi totolarini dusunemicem dogrusu. Benden aldigi vergilerle yaptirdigi ultra ultra lüks sarayini da alkislayip aa evet hakliymis diyecek şak şakcilardan degilim.ee beyaz saray da kremlinde bunlar yok mu ? merak etmeyin aksaray erdogana kalmayacak...
bush a yeltsine kalmadigi gibi obama medvedev ve putinede kalmayacak
bende bunu diyorum iste
aksaray konusunda degil belki ama
hükümetin bazi icraatlerini bende onaylamiyorum
akp sempatizaniyim diye her yaptiklarina evet kesinlikle dogrudur oleeeyyy demiyorum yani! demem de.. bunu hep söylüyorum zaten...
ama ayni hassasiyeti karsimdakindende bekliyorum...
evet akp yi sevmiyorum ama su yaptigi bu yaptigi cok dogru mantikli yada ise yarar bisey olmus desinler.. birkez ya birkez cokmu??
Vallahi Ecevit ve Ahmet Necdet Sezer gibi gercekten insanlara örnek olmus insanlari niye elestirelim ? Elestirilecek birseyleri olmadigi icin elestiremedik, olsaydi onuda elestirirdik ama olmadi.öncekilerle neden dalga gecmiyorlardi? birak dalga gecmeyi iki satir yazmiyorlardi.... niye aceba...
Vallahi Ecevit ve Ahmet Necdet Sezer gibi gercekten insanlara örnek olmus insanlari niye elestirelim ? Elestirilecek birseyleri olmadigi icin elestiremedik, olsaydi onuda elestirirdik ama olmadi.
size göre örnek insanlar olabilirler bana göre degil...Vallahi Ecevit ve Ahmet Necdet Sezer gibi gercekten insanlara örnek olmus insanlari niye elestirelim ? Elestirilecek birseyleri olmadigi icin elestiremedik, olsaydi onuda elestirirdik ama olmadi.
ben erdogan icin örnek insan namus timsaline garip benimde aklımda '' ananıda al git'' '' 3-5 mehmetik için.... '' '' adam kör iş verdiğime sevinmiyo.....'' gibi çooookkkkk uzayacak unutlmazzz birr liste var gitmeyecek olan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?